![]() |
|
STV HD - prepinanie Jednotka/DvojkaNemala byt nahodou na tomto programe Jednotka alebo Dvojka podla toho, ktora vysiela v native? Podobne ako to bolo jedneho casu s CT HD.Lebo teraz je tam stale Jednotka, pricom byva "HD" hokej aj na Dvojke (okrem zapasov Slovenska, ktore idu na Jednotke). |
radolaco
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 2 188 |
![]() |
|
RE: STV HD - prepinanie Jednotka/DvojkaA čo s tým akože my, tuná na tomto fóre, urobíme??? |
Nibiru
Registrace: 3/2008 Příspěvků: 1 061 |
![]() |
|
RE: STV HD - prepinanie Jednotka/Dvojkano nic, ja sa len pytam ci to tak nemalo byt |
radolaco
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 2 188 |
![]() |
|
RE: STV HD - prepinanie Jednotka/DvojkaNo malo ale prečo nie je odpovie RTVS a nie toto forum. ;) |
Nibiru
Registrace: 3/2008 Příspěvků: 1 061 |
![]() |
|
RE: STV HD - prepinanie Jednotka/DvojkaPodľa mňa sa jedná o ten istý stream, čo je aj v DVB-T.To znamená, že tam vysiela väčšinou času len Jednotka HD, ale ak sa vysiela nejaký iný live šport program celý daný čas, ktorý je na Dvojke tak sa prepne na Dvojku HD ako v DVB-T.Myslel som si tiež, že to bude to isté ako bolo ČT HD a v priebehu dňa budú prepínať,podľa potreby, kde bude HD obsah, ale ako vidím tak tomu nieje :-/ :lookaround: |
Power150
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 4 044 |
![]() |
|
![]() |