Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: DVB-S přijímače

Medialink Black Panther Combo

Jistý nejmenovaný (nejen) brněnský prodejce satelitní techniky rozesílá reklamu na novou černou šelmu. Měl jsem neblahou zkušenost s nahráváním, které bylo mnohem horší než na vysmívané Arivě. Nahrávku bylo možno přehrát až po úplném restartu přijímače a nahrávku nešlo nikde jinde přehrát, než na přijímači. Citlivost přijímače byla spíše menší. Výhodou byl velmi dobrý obraz SD a rychlé přepínání.
Odtranila nová šelma své mínusy?

Každá složitá věc se skládá ze série jednoduchých věcí.

samorost
Registrace: 1/2006
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Medialink Black Panther

Ano, také jsem obdržel akční nabídku. Už to, že je doporučována koupě včetně CA modulu mě přesvědčila email smazat, nehledě na akci "doprava zdarma" s platností do 12.5., přičemž email byl rozeslán 13.5. :laughing: :laughing: :laughing:

dvb.cz
Registrace: 1/2006

RE: Medialink Black Panther Combo

To jsou nebo byly oblíbené stroje "pierrepetra".Co on na to?

jm57
Registrace: 1/2008

Sluzebni netopyr fora se jiste dostavi na "nocni smenu" a poda presne,nezvratne,dive,vybusne,bajecne,nadherne az hvezdne pruhovane reference:).

hdpe
Registrace: 11/2007

:laughing:

HiFiOK
Registrace: 12/2006

samorost

ty jsi ho měl,tak víš o čem píšu,neználkové nemusí reagovat,nebo ať si pindají o čem nic neví,kombo nemohu hodnotit,neznám,k modelům 2x čtečka,nebo 1x čtečka+slot mohu říci a opakovat,jak mě stále pár nicků připomíná,oba modely stále k mé hambě už 3 roky provozuji doma,v terénu jich mám asi 300ks,naprosto bez problémů,nahrávky jsou přehratelné kdekoliv v PC,VU-solo,v jiných přijímačích nemám odzkoušeno,předpokládám v každém linuxu,jinak o rychlosti přepínání a kvalitě obrazu ti psát nemusím,to je ten hlavní důvod,proč je mám stále doma,nahrává pouze jeden program,ale to většině lidí stačí,podpora stále úžasná,softy tak 3 do roka a každý trošku ještě vylepšil kvalitu obrazu ,už tak nesrovnatelného s jinými "božskými stroji",k té citlivosti,moc nerozumím,co máš na mysli,mám jich několik v terénu i na až 100m koaxu za 3,50kč,jeden dokonce na 3 spojkách se zeleným 30 let starým koaxem a s citlivostí žádný problém ,možná ti jde o ukazatel signálu,ale to s citlivostí nemá nic,je pravda,že na všech družicích neukazuje 100%,což je správně R^ :laughing: R^

pierrepetr
Registrace: 5/2006

Lituji těch lidí co ti ty žvásty o nejlepším obrazu žerou. A každý new sw ho ještě "trošku" vylepší :laughing:

Samozřejmě od někoho, pro něhož je protahování hdmi kabelu a IR senzoru stěnou místo samotného koaxu, popř. přidávání poličky či Tv stolku jednodušší než použít integrovaný tuner v TV, to není žádné překvapení. Gramodeska o jediné výhodě jede stále dál.. :)

Znova osmnáctku v osmiválci

Tomik535
Registrace: 10/2007

ájéje

čekal všechno,ale tebe ne,ty který znáš jen krabici tohoto přijímače můžeš psát co chceš,možná ti to někdo zbaští,piš o čem něco víš,jinak mlátíš prázdnou slámu,ale tady je možné všechno,pokračuj R^ :laughing: R^

pierrepetr

James tak dlouho lovil až ulovil, Heady nikdy ani kdyby v nich byla zlatá cihla

matchboxx
Registrace: 9/2012

to pierrepetr

Modli se 365 hodin denně !
Protože v životě nikdy se nedočkáš jakékoliv podpory od Korejce zvaného HEAD , co stojí za tímto strojkem .
I kdyby byl ze zlata a místo tlačítek měl diamanty tak bych ho ani ZADARA nikomu nedoporučil .

Chuck Norris vyčerpal všechna data neomezeného tarifu.

lubos3nec

no já se

modlit nemusím,už se nevyrábí,vše funguje všem 3 roky OK a kdyby chtěly kleknout,vůbec bych se nezlobil,dodal bych jim jiné přijímače,jako v případě Topfield 6000cr,ty klekaly po záruce,ale proč ten proklínaný tebou korejec dává stále aktuální softy i když vše chodí OK i na staré?,že by se nestaral,jak tady flušeš? a i kdyby,vůbec bych se nezlobil,jen bych měl problém pro sebe najít jiný přijímač s tak luxusním obrazovým podáním,už ho hledám 2 roky,abych obměnil techniku,ale marně,maličko se tomu podobá technisat,ale jen maličko, o linuxech je známo,jak jsou na tom obrazově,no nevím,zatím to asi řešit nebudu,vše chodí jak má,podpora je OK,tak to vidím,pokud se neobjeví alespoň náznakem podobný obrazovou kvalitou tak 2 roky a pak si koupím linuxe a na ten hnusnej obraz si prostě zvyknu,jako všichni si zvykli,zas mají jiné klady R^ :laughing: R^

pierrepetr

to pierrepetr

Si pleteš OEM prodejce pod značkou např (HEAD , Medialink apod) a výrobce HW a SW .
Vidím , že prodávaš rohlíky aniž bys věděl kdo je pekl , hodně štestí !
Každopádně bych si , v tomto případě (bez jakékékoliv smlouvy s dodavatelem ) od tebe koupil opravdu jenom maximálně tak rohlík na svačinu .

Chuck Norris vyčerpal všechna data neomezeného tarifu.

lubos3nec

to jsi vedle,

jak ta jedle,já smlouvu mám,ale už ji nepotřebuji a když jsi u toho žrádla,ty jsi si jist,kde tu krávu živili a čím,když ti řezník řekne,že ten salám je z Kostelce?,tak hodně štěstí v hubnutí,pak už nemáš co koupit,možná tak rozemletý starý chleba,který ti přidala tvoje vyhlášená pekárna do těsta,aby ti z této směsi upekla a následně zamrazila nový,který si po měsíci rozmrazený koupíš a budeš spokojen,že je s tvé oblíbené pekárny,dobrou chuť R^ :laughing: R^

pierrepetr

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra