![]() |
|
dajú sa ešte využiť tieto DVB. ako klieny?ahojte len stručné:mám tu staré stariny ako Humax 5400 Echosmart 791 Ferguson 5018 všetky majú log.RS 232 ešte pred tým ako ich vyhodím napadlo ma či by sa nedala urobiť zdielačka z Arivy 200 cez nulmodem kabel ak sa dá zachovám ich ak nie idú do koša :D poprosil by som len racionálne odpovede žiadne trapné chytračenie ako to na parabole býva starý dobrý HUMAX 5400 :)
|
jano101
Registrace: 9/2004 Příspěvků: 215 |
![]() |
|
RE: dajú sa ešte využiť tieto DVB. ako klieny?Myslim si ze ne, aspon ne ty prvni dva. ferg5018 neznam, ale myslim ze take ne. Zadny z nich nebude umet nejaky bezny protokol pro sdilecku.Pokud se mylim, at me nekdo opravi. |
J a
Registrace: 7/2005 Příspěvků: 3 337 |
![]() |
|
RE: dajú sa ešte využiť tieto DVB. ako klieny?matne si spomínam, že existoval projekt TuxOnHumax, skús si to vyhľadať |
mmc
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 731 |
![]() |
|
RE: dajú sa ešte využiť tieto DVB. ako klieny?všetky majú možnosť zdielačkyna humaxe to fičalo ale tak že bol program v pc ten to tahal z netu a posielal do RS 232 podobné má i ferguson a echosmart má menu kde sa dá zielačka nastaviť žial neviem to nastaviť starý dobrý HUMAX 5400 :)
|
jano101
Registrace: 9/2004 Příspěvků: 215 |
![]() |
|
![]() |