Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Technika

LNB uniband c+ku band

Zdravim, nevite zda je jeste mozne sehnat toto lnb, dekuji.

Gibertini 155 Du,polární závěs Gibertini, QARL 3636+, Super Jack V-Box II., Vantage HD 8000, VU+ Solo2, LNB Inverto Black Ultra 0,2db.

mog1993
Registrace: 4/2005
Galerie: mog1993
Odpověď v diskusním vlákně

RE: LNB uniband c+ku band

Ahoj treba ebay.com

http://www.ebay.com/itm/NS741U-C-Universal-Ku-Band-CKU-C-Ku-LNB-LNBF-Circular-Polarization-Linear-FTA-/200881108192?pt=US_Satellite_LNB_Downconverters&hash=item2ec57274e0

vanspeed
Registrace: 10/2007

LNB uniband

Ahoj,kdyby jsi potřeboval jakékoli takové LNB,C nebo KU,nechávám si to posílat z USA.napiš.Nebo info jak to jede,testoval jsem jich mnoho,Corrotory,Polarotory,Unibandy,PPL KU i C -band.

kamter
Registrace: 1/2007

RE: LNB uniband c+ku band

Také jsem si z Ameriky nechal před lety poslat 2 kousky, peníze přijali a dodávku neodeslali. Několikrát jsem urgovat a nic...

DVBT1
Registrace: 5/2012

RE: vanspeed

Dík za tip, otázka zda by byl vhodný pro Gibertini 150. Našel jsem ještě tento: http://www.galaxy-marketing.com/741u-cku-c-and-ku-band-linear-circular-universal-ku-hdtv-lnb-lnbf.htm
Požádal bych tě o tvůj názor, děkuji všem za reakce na dotaz.

Gibertini 155 Du,polární závěs Gibertini, QARL 3636+, Super Jack V-Box II., Vantage HD 8000, VU+ Solo2, LNB Inverto Black Ultra 0,2db.

mog1993
Registrace: 4/2005
Galerie: mog1993

Uniband

Co se týká objednávek z USA,já u jedné firmy nakupuji již několik let,ze všech možných shopů satelitní techniky,i z Kanady,naprosto OK.Momentálně mám objednánu anténu Prodelin 340cm se speciálním ozařovačem s nejvyšším ziskem na 10.7-a výše na KU-band(pro příjem BBC 28E).Momentálně pluje v kontejneru Severní Karolína-Zlín.Samozdřejmě LNB atd.. nechávám posílat letadlem ,za 3 dny u nás.Z galaxy-mar.nakupuji často,nicméně ten uniband není nic moc.Na C-band celkem dobrý,ale KU nic moc(a to deklarují 70dB)Já jsem ten jejich KU LNB odstranil,co je vzadu a dal jsem tam Invacom 0.3,bylo to podstatně lepší.Na gibertini myslím dobré,výhoda KU+C v jednom,i jeden kabel,ale žádné zázraky nečekej.

kamter

kamter

, mohl by jsi pokud to není tajemství dát info, kolik ta Prodelin-ka 340cm i s dopravou stála??? Předem děkuji... ;) R^

(: Nevím, jestli to tu už někdy někdo psal, ale moc děkuji všem, kteří svými schopnostmi umí udělat radost druhým, bez ohledu na ztrátu svého času :)

marco37
Registrace: 7/2008

marco 37

ozařov.210,ant.2100,doprava800 v dolarech,u nás ještě bude clo,asi 7000kč(+ - 2000kč).

kamter

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra