Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Linuxové přijímače

zkusenost z linux

mam chut na linux do 2 tisíc :lookaround:

pussycat
Registrace: 8/2009
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 32
Odpověď v diskusním vlákně

zkusenost z linux

Zdravím čo sú to za odpovede? To sa nehanbíte také veci písať. Do kedy tu budeme tie urážky čítať? Čo sa týka Linuxu je potrebné si uvedomiť aké funkcie očakávaš od satelitného prijímača. Existuje tzv. open Linux, možnosť sťahovania a inštalovania pluginov a rôznych funkcií s tým, že do prijímača sa môžu nainštalovať aj balíčky unstable to sú tie, ktoré sa práve vyvíjajú, setbox nemusí korektne pracovať. Potom je uzavretý Linux, ktorý dodáva určitá firma napr. Golden Media alebo Technisat, tam sa nedajú inštalovať pluginy iné len tie, ktoré dodáva uvedená firma, setbox by mal pracovať bez problémov malo by všetko fungovať podľa návodu. Tak ako ti už písali aj ja odporúčam Golden Media Spark Triplex -Full HD treba zistiť či nájdeš firmware, ktorý zmení CONAX na univerzálnu čítačku. Okrem toho ten prijímač má veľmi dobrý zvuk a obraz 1080p. Škoda že nemá rozhranie esata. Má Dual boot system, takže môžeš experimentovať s Linuxom, ak niečo nebude fungovať nabootuješ Linux Spark, podľa mňa veľmi vydarené užívateľské rozhranie. Nevýhody tohto prijímača už popísal kolega. Druhá možnosť DIGIT ISIO S, užívateľské rozhranie nie je také dobré ako má Golden Media ale má esata rozhranie.

karamelka
Registrace: 2/2013

karamelka

Sorry, ale na blbou otázku je blbá odpověď....

Ano, máš pravdu v jednom..... a sice odpovědi měly být ŽÁDNÉ, jaképak copak!

Xtrend ET4000HD + Dreambox 800HD, T90 + offset 90. 5W+4W+1W+5E+9E+13E+19E+23E+28E+36E circ. "Ночные волки Россия" Support Czech

apriliarsv
Registrace: 12/2012

apriliarsv

Na to sme tu, aby sme diskutovali. Niekedy sú tu zaujímavé vlákna, ale žiadne odpoveďe. Tiež sa nemôžem považovať za zbehlého v Linuxe, určite sú odo mňa zbehlejší, ktorý kúpia taký setbox a nainštalujú taký Linux, ktorý emuluje karty, takže na príjem kódovaných programov nie je potrenán žiadná prístupová karta. No bohužiaľ ja nemám na to čas sa takto venovať Linuxu a okrem toho nemám motiváciu, pretože to čo sa vysiela ma vôbec nezaujíma, preto by ma veľmi potešilo, ak by som sa na tom fóre niečo nové dozvedel.

karamelka
Registrace: 2/2013

karamelka

Pokud někdo vyštěkne "mám chuť na linux" a "prosím a děkuji patří do 19. století" tak nevím jak si ceníš své důstojnosti Ty, ale já dost na to, abych dotyčnému ukázal fakáče....

Notabene co si bude povídat, pokud má dotyčný pětiletou reguistraci na Parabole tak je jasné, že buď si z nás dělá legraci, nebo je líný.

A kdybych byl jó sobecký, řeknu t takhle... kdo poradil mi? Nikdo a nikdy, potřeboval jsem zde historicky poradit jen jednou, a to pokud jde o kaskádovité zapojení dvou DiseQ přepínačů, jinak jsem si vše vyčetl a udělal sám... Když mohu já, může i nějaký (nevhodné slovo)... tečka

Xtrend ET4000HD + Dreambox 800HD, T90 + offset 90. 5W+4W+1W+5E+9E+13E+19E+23E+28E+36E circ. "Ночные волки Россия" Support Czech

apriliarsv
Registrace: 12/2012

apriliarsv

naprostý souhlas,stejně někomu radit je k ničemu,má svůj rozum a o level níž ti nevěří a rady nepřijimá,ještě ti vynadá do lhářů a když po dlouhé době zjistí,že neměl pravdu začne to točit jinam,aby se na jeho krákání rychle zapomělo R^ :laughing: R^

pierrepetr
Registrace: 5/2006

pierrepetr

Linux za 2. táci ? Jo a co obraz v HD - jak Ariva. Člověče asi Maxi pes Fík pošel ??

CES
Registrace: 4/2007

CES.........

čekám že vlkodlak dorazí na sraz,to se pobavíme R^ :laughing: R^

pierrepetr
Registrace: 5/2006
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 32

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra