Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

CAM IRDETO SMiT

Ahojte,
aký je prosím vás aktuálny firmware pre tento modul? Je možná OTA aktualizácia?

Ďakujem Vám :)

TV Sony Bravia XR-55A90J, CAM TechniSat TechniCrypt IR CI+ Skylink karta

Matrix44
Registrace: 11/2009
Odpověď v diskusním vlákně

RE: CAM IRDETO SMiT

mám podobný problém-chybové hlášky pri prepnutí programu-cam irdeto smit som rok a pol nepoužíval.ako ho aktualizovať?

mimic
Registrace: 8/2007

možno ti pomože toto
https://www.parabola.cz/clanky/4523/dulezita-aktualizace-softwaru-pro-dekodovaci-moduly-smit-irdeto/

Bejka
Registrace: 8/2010

bohužel FW není na OTA :-(

petrpupa
Registrace: 9/2008

Kolega Matrix44 to nepopsal přesně : 1. jaký Smit Irdeto - je jich několik - dál mají rozhraní CI+ nebo CI/CI+. 2. včem je zasunut - přístroj ? Potom je těžko radit.

CES
Registrace: 4/2007

ja mam Smit CI+ Cam SW:4.2.4.4m2 HW 4.0.3 zasunut v homecast 3200CIIR. Dá nsa to aktualizovať a inak ako cez OTA? Ako postupovať. Ďakujem za odpovede.

mimic

mimic

Z jakeho duvodu tam mas ten cam modul? Ten Homecast 3200 CIIR ma uz integrovanou ctecku karet Irdeto.

HYPER
Registrace: 11/2010

řešil jsem nedávno (z 4.2.4.3), nakonec jsem poslal na aktualizaci do odborné firmy... přes OTA nejde a už ani nepůjde

aktuální FW (poslední, další nebude) je 4.2.4.4

kontakt: info@inter-sat.cz , cena byla 150 Kč + poštovné (něco málo přes 100 Kč)

psal jsem i na omko, tam to nedělali

rejča
Registrace: 10/2007

Mám modul SMiT Irdeto CI+ SW:4.2.4.4m2 HW 4.0.3 a mám ho v TV Samsung UE46ES8000. Dekódovanie je bezproblémové, len pri zapnutí TV sa mi zobrazuje séria hlášiek o autorizácii modulu ktoré mi dosť vadia. Dajú sa niekde vypnúť? Pozeral som v menu modulu, ale nenašiel som tam nič na vypnutie oznámení :(

Ďakujem Vám :)

Matrix44

Matrix44

mam ES 7000 a s timto modulem rovněž hlasky při zapinani tv, pak ok. Nikde jsem to ale taky nenasel. Chodi to i s CAM modulem Technisat technicrypt Irdeto. Tm se dokonce ukaze v info i číslo dekodovaci karty. Kde jsem zjistil, ze to nepise hlasky při zapnuti je CAM modul Mascom CRW/IR sw 1.23 nebo 1.27, ale občas to psalo na nekterem programu kodovany program a sem tam nekdy obraz na HD od Skylinku mirne zakostickoval. Myslim, ze by nebyl problém i s verzi 1.20 jen CRW. Včera jsem delal kamaradovi radu UE46-F8000 a konecne je tam i u tuneru DVB-T, DVB-C klasicke mazani nebo posouvani programu. Ladil jsem kabelovku UPC a zkousel jsem i DVB-T od kabelovky. To se o předchozích radach C, D, ES rict nedalo s tou upravou a setridenim, kde po presunuti programu z 10 na 1 se program z jednicky neposunul na 2, ale na 10. U rady ES uz to je ok alespoň u tuneru DVB-S. Sice to da trochu práce seřadit to pokud to nechceme nahrat přes USB, ale jde to. Proste klasika.

HYPER
Registrace: 11/2010

Hláška z CAM modulu se mi při startu zobrazuje taky a ani mi to nevadí, aspoň vím, že TV a satelit jsou plně inicializovaný

vždyť je to taková malá maličkost...

rejča
Registrace: 10/2007

Ďakujem :)
Z ladením som nemal problém. Programy som naladil a potom v PC pekne a rýchlo poukladal. U kamaráta som sa hral s modelom F8000, ale mne to "vylepšené" menu dosť vadilo a nevedel som si na neho zvyknúť, takže som aj zavrhol kúpu evo kitu pre môj model.

Pekný deň :)

Matrix44

ja ho mam v homecaste 3200 preto lebo som ho skúšal-ked som ho dlho neprevadzkoval-chcem ho použiť v nejakom inom HD prijimaci- poradte v ktorom bude šlapať? Napríklad AB CryptoBox 650HD alebo Optibox Anaconda + aka je spolupraca s CI smit? Potrebujem vymeniť ešte dva prijimače ktoré mi slúžia už 7 rokov vantage 121s a topfield 6000cr poradte prosím čo bude slúžiť aspon tak dlho ako tieto-moja predstava-pozeranie tv a prhravanie avi,divx dvd atd...player

mimic

smit irdeto CI+

...chtěl jsem se jenom zeptat ..používá tenhle modul s kartou freesat medium ? ..včera sem koupil a nejede tak nevím co dělat ..píše že platnost vypršela atd. dík za info...

petes36
Registrace: 3/2009

Zavolat na freesat a nechat poslat reautorizační zápisy. S tím nemá modul nic společnýho.

Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.

PoldaS
Registrace: 1/2010

RE: CAM IRDETO smit

...zavolam a uvidim.. zatim dik

petes36
Registrace: 3/2009

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra