![]() |
|
Konverze z ČT karty zpět na SKYLINKPoradí někdo jak postupovat při konverzi karty (IRDETO) zpět ke Skylinku?Holky u telefonu ze Skylinku mě odkazujou na ČT a naopak, ČT holky mě odkazujou na Skylink a tak to jde furt dokola. :-/ Třeba někdo znáte to správný tel.číslo. |
kehaj
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 70 |
Stránka: 1 [ 2 ] 3 4 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 94 | |
![]() |
|
dost dohadůvčera jsem zaslal dotaz na skylink"jakým způsobem je možno vrátit kartu, po konverzi karty na čt,zpátky na plnou skylink kartu?" odpověď "Pošlete nám prosím žádost s podpisem zákazníka, že žádá úpravu karty na běžný typ se Servisním poplatkem, kde uvede číslo karty a kontaktní údaje. Popř. může požádat opět přímo Českou televizi." o penězích nic nepíší,ještě jsem jim odpověděl,aby mi napsali,kolik to případně bude stát a jak často mohu takové konverze tam a z5 dělat,zítra snad budeme chytřejší,možná už to někdo zjistil a napíše sem dřív R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 394 |
![]() |
|
OT:USApolki to jasnovidecky netrefil,hoši děkujeme R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 394 |
![]() |
|
člověčeČlověče přečti si pořádně co sem napsal a nevkládejte mi do pera co sem nenapsal. Koukám že máš obří problém pochopit o co jde. |
satman1
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 4 109 |
![]() |
|
clovekSamozrejme ze nie je zdarma. Vo financnom svete sa pozna aj ina platba ako peniazom. Jedna platba je aj zaviazanie . Je to forma platby ale o tom je viac pisane a rozobera sa to tam v zbierkach financnictva v castiach forma a druh platby.Pravým dôvodom toho, prečo Ťa niekto neznáša a ohovára je to, že my mame niečo, čo ty nikdy mať nebudes,Bohusu.
|
Born
Registrace: 2/2014 Příspěvků: 481 |
![]() |
|
BornKdyž se prostě někdo rozhodne, že té akce u Skylinku využije s vědomím upsání se na 24 měsíců a objedná si balíček Kombi, kolik ho tedy to zařízení bude stát?Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 9 724 |
![]() |
|
RE: Konverze z ČT karty zpět na SKYLINKForma platby je v tomto pripade viazanost...Pravým dôvodom toho, prečo Ťa niekto neznáša a ohovára je to, že my mame niečo, čo ty nikdy mať nebudes,Bohusu.
|
Born
![]() |
|
BornNejsi s to pochopit jednoduchý dotaz? Já se neptám na formu platby. Položím ho ještě jednou.Kolik mě to zařízení k příjmu bude stát? Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
![]() |
|
RE: Konverze z ČT karty zpět na SKYLINKTy nie si schopny pochopiť moju odpoveď. Tu nejde o to čo to bude stáť či dve eura, či mech zemiakov alebo si sa upisal viazanosťou. Podstata veci je, že to nie je zadarmo.Ked to budeš mať zadarmo bez viazanosti a prestaneš niečo platiť / ked nie je uvedené inak/ tak jednoducho prestaneš platiť.A t tým to skončilo. Skús prestať ale platiť počas viazanosti.....Vo viazanosti maš nie len cenu časti alebo celeho zariadenia, ale aj pravidelneho zákaznika na dobu viazanosti.Ďalej je o tom škoda s tebou diskutovať. Naštuduj si prosim, pojmy a netrep tu svoje dojmy.Pravým dôvodom toho, prečo Ťa niekto neznáša a ohovára je to, že my mame niečo, čo ty nikdy mať nebudes,Bohusu.
|
Born
![]() |
|
bornČlověk, který se uváže na dva roky zaplatí za ten balíček stejně jako ten co se na ty dva roky neuváže a bude to stejně ty dva roky platit. Rozdíl je v tom, že ten s tou vázaností ma veškeré příjmací zařízení zdarma. Jestli někdo něco nechápe, tak jsi to ty.Dreamsky HD6 Duo, parabola Maximum E85 Multifocus (23,5°E; 19,2°E; 13,0°E;1,0°W)
|
wladys
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 3 444 |
![]() |
|
wladysSi nepochopil.Ten čo si nič na seba neuviaže može kedy kolvek skončit. Ked skončim po troch mesiacoch bez viazanosti, 21 mesiacov nemaju zo mna nič .Zhola NIČ !!! Ten čo sa zaviaže na 24 mesiacov, plati.Z toho zákazníka majú a ja ho majú pekne chyteného. Ked však poruší zmluvne podmienky a neplati ,zas zaplati zmluvnu pokutu ktorá je uvedená pri nedodržani zmluvy viazanosti.Ćiže výsledok je nie je to zadarmo pri viazanosti, pretože veškere prijimače sú, ako som už pisal, z časti alebo cele zahrnuté do platby viazanosti. A navyše, majú u zákazníka s viazanosťou skoro 100 percentnu istotu vernosti počas viazanosti.Pravým dôvodom toho, prečo Ťa niekto neznáša a ohovára je to, že my mame niečo, čo ty nikdy mať nebudes,Bohusu.
|
Born
![]() |
|
RE: Konverze z ČT karty zpět na SKYLINKCelkovo by sa mal tento fenomen viazanosti zrusit v EU.Alebo obmedzit max. na pol roka. Je to len novodobe otrokarstvo bielych golierov ako povedal jeden antiglobalista. Vyuzivaju to vsetci od telekom firiem az po alternativnych dodavatelov energii, na co im naleti nejeden penzista, ked robia najazdy po dedinach ich vymetaci mozgov.Keby to nebolo vyhodne preco by to robili? S ludskosti asi nie? Preco aj pri kupe auta je to niekde tak, ze v hotovosti ta vyjde drahsie ako na splatky, ale podla reklamy. Potom sa zobudis, to nie je zavadzanie?V EU netreba stavat urady prace ale nove basy, lebo do starych by sa nevosli vsetci podvodnici..... ;PTento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
RE: Konverze z ČT karty zpět na SKYLINKBorn - oni (trojka) to dobře vědí, ale musí to zpochybnit. Je to to samé, jako kdyby si se pokoušel vysvětlit zloději že okrádá své spoluobčany." lebo do starych by sa nevosli vsetci podvodnici.....;P " Mám obavy že situace je o to horší, že někteří podvodníci rozhodují kdo do té basy půjde a kdo ne. |
člověk
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 1 103 |
![]() |
|
RE: Konverze z ČT karty zpět na SKYLINKA este tento vikend chcu od obcanov aby im zabezpecili dalsi job v europarlamente, kde za ho..o dostavaju nehorazne peniaze a problemy zostavaju stare. Dokonca sa to zhorsilo, oproti tomu ako to bolo volakedy na tom zapade.Opytaj sa nemca alebo rakusaka na zivotnu uroven spred 25-30 rokov a teraz.Este doplnim, ze zivotna uroven sa neurcuje podla toho, ci vtedy bol tapatalk alebo nie. :)))Ich zivotna uroven tiez stagnuje od 80 rokov, len ju mali uz vtedy vyssiu, preto sa to nezda.Preto este dnes posledne generacie stastnych dôchodcov obcas narazaju do pilierov s lodou na Dunaji...... ;) lebo tí este pochadzaju z casov ked este ako tak fungovalo aj tam vsetko.......... Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
člověkHlavně že to víte vy (dvojka). A když jste tak chytří, tak mi teda odpověz ty, protože Born to zřejmě nedokáže, kolik mě bude stát to přijímací zařízení, když s plným vědomím, že chci přijímat Skylink minimálně 24 měsíců, využiji tu jejich nabídku, třeba s Balíčkem Kombi. A to s jistotou, že když mě to nebude těch 24 měsíců bavit, tak zařízení prostě vrátím a hotovo. Nic za předčasné vrácení neplatím (kromě nákladů poštovného na vrácení zařízení).Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
![]() |
|
RE: Konverze z ČT karty zpět na SKYLINKZavolaj si Joscer do skylinku , oni ti to určite povedia ked to my nedokažeme. Alebo nemaš odvahu ? Len tu si geroj a prezentuješ svoje ego, že všetkému rozumieš a na všetko maš odpoveď. Keby si čital pozorne moje prispevky tak by si odpoveď našiel. Ale ty to zjavne a úmyselne nerobiš. Ku ,skoro , každej téme sa tu na parabole vyjadruješ fundovane? Takže záverom, volaj skylink.Pravým dôvodom toho, prečo Ťa niekto neznáša a ohovára je to, že my mame niečo, čo ty nikdy mať nebudes,Bohusu.
|
Born
![]() |
|
obchodne praktikyktorejkolvek firmy su casom viac sofistikovane a zakaznik pri plnom vedomi a v najlepsom svedomi bud kupi alebo nie...je to hra o peniaze.Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-
|
bohus31
Registrace: 10/2009 Příspěvků: 8 673 Galerie: bohus31 |
![]() |
|
BornJá nikam volat nemusím. Já vím kolik mě bude stát. NIC.Ale vy tvrdíte, že to zařízení zadarmo není, tak chci vědět, kolik to podle vás je. Ale pochybuji, že se to dozvím a tak končím. Je totiž nebezpečí že budu popotahován, kvůli takovým jako ty a člověk, za diskuzi mimo téma. Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
![]() |
|
joscerNeboj len volaj.. NIC nestoji NIC. Taký pojem v obchode nepoznam.A toto je obchod nie charita. Ahoj.Pravým dôvodom toho, prečo Ťa niekto neznáša a ohovára je to, že my mame niečo, čo ty nikdy mať nebudes,Bohusu.
|
Born
![]() |
|
bornTy bys mohl z fleku do politiky. Joscer ti položí přímý a jasný(předpokládám, že i pro tebe) dotaz a ty místo odpovědi, kroužíš kolem horké kaše a ještě ho navíc odkážeš s jasným dotazem mířeným na tebe jinam. :)) Zkus mu odpovědět . Já věřím, že to dokážeš. Tak kolik výjde to příjmací zařízení?Dreamsky HD6 Duo, parabola Maximum E85 Multifocus (23,5°E; 19,2°E; 13,0°E;1,0°W)
|
wladys
![]() |
|
wladysOdpoveď maš v mojich odpovediach.Hľadaj...ja som debatoval o tom, či je to zadarmo či nie. Vysledok je, že nie. Ale zjavne ani ty si to nepochopil. Ste len dvaja čo to nepochopili . Nedvadi percento je malé. 99 percent ľudi vie o čom je reč. Sorry , ale na teba už nemam čas dokola niečo vysvetlovať.Pravým dôvodom toho, prečo Ťa niekto neznáša a ohovára je to, že my mame niečo, čo ty nikdy mať nebudes,Bohusu.
|
Born
![]() |
|
RE: Konverze z ČT karty zpět na SKYLINKBorn - tak co, pochopil zloděj že okrádá své spoluobčany?Odpověď po které prahne trojka už tu byla prezentovaná a je liché ji tu opakovat, ale prosím. Vámi uvedené Kombi (nevím kolik stojí, protože nerad házím peníze do kanálu) přijde kupujícího pokud ho sleduje 2 roky asi na 8000kč. To je sakra vysoká suma za skylinkšrot + parabolu. Argument že ten kdo Kombi sleduje dva roky aniž by za to žádal něco dalšího je jenom jeho problém že takto vyhazuje peníze. Toto je jasným příkladem toho, že nějaký balík Kombi, nebo jakýkoliv jiný balík přináší Skylinjku takové peníze, že další výdaje pro Skylink je nicotná záležitost. Je všeobecně známo že ceny balíčků jsou jen zlomek ceny Skylinkem požadované. I kdyby Skylik dával „zdarma“ doopravský STB + dokonalý servis, stále by zákazníky finančně okrádal a zcela jistě by jim nic zadarmo nedával. To že Skylink si to může dovolit je jen účelový chaos v zákonech kterého využívá. Je tu ze strany trojky srovnáván zákazník platící s „dárkem“ a bez dárku, ale je tu stále třetí zákazník který nechce „zdarma„ a ani za peníze od Skylinku nic a ušetří za dva roky nejvíce, protože nedá Skylinku ani halíř a investuje jinam, pokud musí takový program sledovat. |
člověk
![]() |
|
člověkSice už jsem psal, že nebudu reagovat, ale ještě jeden příspěvek (vlastně dotaz) si neodpustím.Lze vztáhnout to, co jsi teď napsal i na freeSAT, kde je uvedeno: freeSAT medium s freeSAT plus ?Příspěvek na instalaci až do výše 1.500,- ** ?První měsíc zcela zdarma ?freeSAT DVR zdarma! Ale což platí jen při vázanosti na 12 měsíců. Rozdíl od Skylinku je, že freeSAT ti po těch 12 měsících STB sebere, když nechceš pokračovat. Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
![]() |
|
člověčeTo, že je pro tebe kombi házení peněz do kanálu je tvůj názor a nikdo ti ho nebere. Je , ale spousta lidí, kteří si jej platí třeba roky, nebo jsou tací, kteří nejsou u konkurence spokojeni jen s sd příjmem a touží po Hd balíku . Nejsou vybaveni, jelikož museli vrátit vše a pro ty je tahle akce. Je čistě na nich jestli se za to uvážou a nebo ne. Pro mě ta akce taky nemá význam, ale kvůli tomu ještě nebudu tvrdit, že někdo někoho okrádá. Trochu soudnosti by to chtělo.Dreamsky HD6 Duo, parabola Maximum E85 Multifocus (23,5°E; 19,2°E; 13,0°E;1,0°W)
|
wladys
![]() |
|
RE: Konverze z ČT karty zpět na SKYLINKVšechni ostatní mají přijímač taky zadarmo,ale okrádá jen Skylink.Zajímavé.Dreambox Two,parabola 100 cm,motor SG 2100,TV Sony OLED XR55A83K,Skylink Kombi+,Netflix
|
Antoš
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 2 318 |
![]() |
|
RE: Konverze z ČT karty zpět na SKYLINKJoscer - bavíme se tu o Skylinku, tak do toho nemontuj zase něco jiného, ale mohu dát větu.Jak jsem již psal, v našich zákonech je mírně řečeno chaos a Skylink není jediný kdo toho patřičně zneužívá. Je ti doufám jasné, že kdyby jsme tu měli vyjmenovat všechny více či méně podvodníky, nestačil by asi HDD paraboly. |
člověk
Stránka: 1 [ 2 ] 3 4 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 94 | |
![]() |
|
![]() |