![]() |
|
vantage vt-1zdravim vas vsechny,,prosim vas ,nema nekdo nahodou cesky manual k tomuto prijmaci,, googlim a to co jsem nasel ke stazeni mi nejde stahnout kvuli ip adrese,,jsem mimo cr.dekuji predem za ochotu R^ |
john1
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 229 |
![]() |
|
RE: vantage vt-1Tu som ti zazipoval nasledujuce veci, tak snad pomozu. Ak potrebujes este nieco, napis...Vantage VT 1 Manual DE.pdf Vantage VT1 Unicable setting.pdf Vantage VT1 Settings editor.zip VT1 228 Firmware 26.02.2014.zip (posledny firmware) VT1 Linux 2.25ML-O firmware 4.11.2012.zip http://uloz.to/xoMQYQaF/vantage-vt1-zip Be independent and your TV screen will never be the same.
|
sato
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 1 197 |
![]() |
|
re:satodekuju za ochotu pomoci,toto jsem nasel , v nemcine ,,tu ale neovladam kdyby aspon anglictina,, :(( nevadi stahnu juknu treba tam bude neco k pochopeni,,spise mi jde jen o to,jak presne nahrat linux a jak presne to prepnout na linux pri startu,zkusim mackat menu pri bootovani ale nic se nedeje ,nabutuje normalni firmware ,konkretne 1.04 tak jak jsem to koupil.tak jestli mas prijmac doma,napis mi prosimte jak to presne delas? dekuju moc ,, nechci nijak experimentovat abych prijmac neseknul,,tady mi to nikdo nerozchodi .. |
john1
![]() |
|
RE: vantage vt-1Ja VT1 doma nemam. Myslel som iba, ze sa nevies dostat k stiahnutiu potrebneho softu....Ako na ten linux nemam vobec tusenia, tak snad sa ti niekto ozve aj s praktickymi skusenostami. Dovtedy aspon tento navod ako ten linux tam nahrat: http://www.sat-planet.net/showthread.php/27978-Vantage-mit-Software-Update-f%C3%BCr-Luxus-Receiver-VT1-Linux-l%C3%A4uft Be independent and your TV screen will never be the same.
|
sato
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 1 197 |
![]() |
|
re:satotak mi to nejde, louskam nemcinu prekladam,zkousim ruzne softiky,ctu na forech a prdim na to,,snad se nekdo ozve kdo ma tohodle krasavce doma,,mozna mi nekdo poradi co a jak tam postupne nahrat.uvidime ,cas ukaze ,kazdopadne dekuju za snahu pomoci R^ |
john1
![]() |
|
![]() |