![]() |
|
programy MTV a VH1 v tabulke Fast Scam na prijímačAhojte som nevidiaci a mám dotovaný prijímač Zircon S HD 777. 12. mája som si pomocou funkcie Fast scam naladil novo pridané programy do ponuky Skylink Animal planet a Edge Sports HD. Včera som zistil, že nemám naladené programy MTV Dance, MTV Hits MTV Rocks VH1 a VH1 Classic. Mám na parabole Lmb lebo ostatné FTA programy na družici Astra 19,2E mi fungujú normálne. Chcem sa Vás opýtať, tých čo majú prijímače Skylink Ready s funkciou Fast Scam, môžete prosím Vás vyskúšať, či sa Vám naladia programy MTV a VH1 pomocou funkcie Fast Scan, alebo či ich Skylink vyradil z Fast scamu? Vopred Vám ďakujem za odpoveď. Svejo. |
svejo
Registrace: 9/2007 Příspěvků: 83 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 46 | |
![]() |
|
svejoA ked si nevidiaci, načo ti je potom televizor a ako si napisalvôbec tento príspevok |
milosza001
Registrace: 2/2013 Příspěvků: 565 |
![]() |
|
svejoUrčite by mali byť vo Fast scane,nemám ich prijímač,tak neviem potvrdiť.@Milos-tvoja reakcia bola nemiestna,to neznamená,že ak človek nevidí, televízor nepotrebuje.Treba sa nad sebou zamyslieť,než niečo podobné napíšeš. Octagon 8008 mini
Karty SKY DE, Skylink
Astra 19.2E,23.5E,Thor 0.8W
|
Mego
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 964 |
![]() |
|
OdpovedAhojte! Pred tým, než som si cez funkciu Fast Scam naladil programy Animal planet a Edge sports HD viem, že tie programy MTV a VH1 vo Fast Scame boli, ale teraz sa mi nenaladili, neviem prečo, či sa náhodou nepresunuli iba na inú pozíciu. Písal som aj do Skylinku včera po obede, ale doteraz žiadna odpoveď od Skylinku. Chcem sa Vás opýtať, dúfam, že to nebude proti pravidlám tohto fóra, viete niekdo e-mailovú adresu na pána Glisníka? Vopred Vám ďakujem za odpoveď. Svejo. |
svejo
![]() |
|
RE: programy MTV a VH1 v tabulke Fast Scam na...Jaký máš přijímač ? Já na GoSat 7056 ve fast Scanu uvedené programy mám. |
petrpupa
Registrace: 9/2008 Příspěvků: 413 |
![]() |
|
OdpovedAhoj Ja mám príjimač Zircon S HD 777. Pôvodne som tie MTV mal na pozíciach 115 116 117 a tie VH1 som mal za programom Muzika CS. Ty to naladené vo Fast scame máš na akých pozíciach? Vopred Ti ďakujem za odpoveď. Svejo. |
svejo
![]() |
|
svejokdyž prijimac provede uplne nove nacteni seznamu Fastscan při prvotni instalaci prijimace nebo při uplnem vymazani ulozenych satelitních stanic a opetovnem proladeni Fastscan seznamu, tak by měli byt v nem ulozeny nyní hudebni stanice takto: na pozici č.89 Retromusic, č.90 Muzika CS, č.91 VH1, č.92 VH1 CLASIC, č.93 MTV Europe.cz, č.94 MTV Dance, č.95 MTV Rock, č.96 MTV Hits, č.97 BRAVA HD.CZ, č.98 iConcert.cz, č.99 UnitelClassica HD. Tyto pozice by měli byt spravne po prvotnim nacteni a pokud s temi programi neprovadime manualne presouvani a ukládani na jinou pozici. To uz zalezi na nas. Jinak v seznamu Fastscan jsou normalne obsazeny tyto hudebni stanice. Skylink zadne nevyradil. |
HYPER
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 10 664 |
![]() |
|
RE: programy MTV a VH1 v tabulke Fast Scam na...FastScan ich naladi. Podmienkov prijmu je mat konvertor na dve sat.pozicie. Inak programy nejdu . Su totiz vysielane z pozicie Astra 19,2 E . |
grantec
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 582 |
![]() |
|
grantecvšak pise, ze mu předtím sli a ze mu jdou ostatní programi na Astre 19,2E. Nenapsal konkretne jaky ještě, napr. ARD, ZDF atd., ale snad se nespletl. |
HYPER
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 10 664 |
![]() |
|
odpovedAhojte! Ano Hyper idú mi programy ARD ZDF a pod. z pozície 19,2E. Chcem sa opýtať, keď dám prehladať programy Fast scamom, tak sa ten zoznam tých staníc a transpondérov automaticky neaktualizuje, alebo aktualizuje? Niesom si vedomý, že by sa mi z ničoho nič nejaký transpondér vymazal, keď ostatné programy mám naladené bez problémov, teda sa mi ešte nenaladil novo pridaný program Food Network, ale to neviem, či je v tabulke Fast scam. Vopred Vám ďakujem za odpoveď. Svejo. |
svejo
![]() |
|
Ešte jedna otázkaEšte sa chcem opýtať, keby som si dal znovu uviesť prijímač do Továrneho nastavenia a potom znovu naladenia pomocou Fast Scam, tak mi to nabehne bez problémov, aj keď mám prijímač spárovaný s kartou? Potrebujem k tomu vedieť nejaké kódy? Vopred Vám ďakujem za odpoveď. Svejo. |
svejo
![]() |
|
už jsem tijednou psal a taky jsem za to dostal trest,nechci urážet a ani to tak neber ,ani admin,tvůj problém je znám a je těžké poradit,jak na to,protože na to prostě nevidíš,což mě mrzí,ale nedá se nic dělat,neumím si představit nastavit přijímač poslepu,proto moje rada zní stejně jako 28.05.2014,za což jsem byl potrestán a moje rada byla smazána,zavolej si někoho,kdo tomu rozumí a vidí co dělá s nastavením přijímače R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 394 |
![]() |
|
,neumím sipředstavit nastavit přijímač poslepu,A proč ne? Měl jsem kamaráda (bohužel měl) a ten bravurně zvládal téměř cokoli. Jednou stačilo vysvětlit postup a všechno zvládl. Petře, nepodceňuj je!Topfield TF 7710 HD PVR 250GB HDD, Ferguson 7318, motor SG 2100, Parabola 73x80 Al Emme Esse, LNB Maximum Pro-Line P-2 Twin.
|
kuba
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 4 247 |
![]() |
|
odpovedAhojte, to je pravda, že položky ako idú v menu by som si zapametal. Napríklad viem že prvá položka v menu príjimača je inštalácia a keď potom stlačím 5krát šípku na dol, tak sa dostanem na položku Fast scam pre službu Skylink, alebo tak nejako sa to tam volá. Takže potom mi vždy stačilo stlačiť OK a už sa to spustilo. Potom keď som išiel druhýraz do menu, tak to zostalo na tej položke Fast scam. Takže možno by sa to dalo naučiť po slepu aj s tým Továrnym nastavením. A chcem sa teda ešte raz opýtať, nemalo by to na funkčnosť žiadny vplyv, keby som si to dal nastaviť do Továrneho nastavenia a potom dal naladiť cez Fast scan, keď mám kartu spárovanú s prijímačom? Vopred Vám ďakujem za odpoveď. Svejo. |
svejo
![]() |
|
RE: programy MTV a VH1 v tabulke Fast Scam na...ne, myslím že to bude v pohodě.Topfield TF 7710 HD PVR 250GB HDD, Ferguson 7318, motor SG 2100, Parabola 73x80 Al Emme Esse, LNB Maximum Pro-Line P-2 Twin.
|
kuba
![]() |
|
kuba,že si neumím,něco představit,ještě neznamená,že někoho podceňuji,tak prosím nepodsouvat,já jen vycházím ze zkušeností mých všech vidomých zákazníků 90% z nich si po továrku přijímač nenastaví,disecs atd.formát obrazu,výstup,30% z nich ani nepřeladí programy,ani nepřesunou na jinou pozici R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
PetřeBavíme se o přijímači s fastscanem a to nastaví opravdu téměř každý. Udělat parkrát ano, chvíli počkat, to není opravdu tak složité. 90% zákazníků k tomu opravdu nikoho nepotřebuje.Jen na okraj, v přijímači s fastscanem nikdo nic na jinou pozici nepřesune, pouze může tvořit fav. Topfield TF 7710 HD PVR 250GB HDD, Ferguson 7318, motor SG 2100, Parabola 73x80 Al Emme Esse, LNB Maximum Pro-Line P-2 Twin.
|
kuba
![]() |
|
kubaa k čemu by ti to bylo?,tazatel dostal guláš od zdejších radilů a teď se z toho akorát po..se..r.e R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
odpovedAhojte! Čo som si pomocou toho môjho Screenreaderu v počítači Jaws čítal na internete recenziu na ten môj príjimač Zircon S HD 777 tak napríklad ten parameter Disecs by mal detekovat automaticky a tiež sa ževraj automaticky prepína medzi letným a zimným časom. Že ten sprievodca z Továrneho nastavenia je velmi jednoduchý. Svejo. |
svejo
![]() |
|
kubato mohu souhlasit částečně,co disecs,to po továrku není u každého stejně,formát obrazu v tomto případě neřeším R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
svejotvůj přijímač neznám,tak do toho,továrko a ladíme R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
OdpovedZajtra sa do toho s jedným vidiacim človekom, ktorý je dosť technicky zbehlý asi dám, a dúfam, že to konečne vyrieši môj problém. Svejo. |
svejo
![]() |
|
svejono vidíš,že moje rada byla vyslyšena,to se tady zbytečně hádáme o krávovinách,ale kuba může mít pravdu,tak to zkus ,nic nemůžeš pokazit,zítra tam dáš stejně továrko R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
odpovedNo hej, ale najviac som sa obával ajtak toho, že keď to dám do Továrenského nastavenia, tak potom po naladení cez Fast Scan by mi to neišlo, lebo by sa zrušilo párovanie karty s príjimačom. A ešte sa chcem opýtať, keby som si s tým vidiacim človekom chcel zajtra aktualizovať Firmware na prijímači z družice, tak ako dlho trvá aktualizácia Firmware prijímača z družice? Môžete mi niekdo prosím Vás napísať, či na tej družici pre môj prijímač je nejaký nový firmware? Já mám tento prijímač od 10.1.2014. Vopred Vám ďakujem za odpoveď. Svejo. |
svejo
![]() |
|
svejojá bych ti poradil,abys kontaktoval dodejce,ten ti na toto odpoví,kuba jistě poradí,já s tímto přímačem nemám zkušenosti R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
definityvne zistenieAhojte! Tak bol u mna ten vidiaci človek a dal ten prijímač do Tovarenského nastavenia a potom keď odklikal celého toho sprievodcu tak dal naladiť programy cez Fast Scam, ale tie programy MTV Dance, MTV Rock, MTV Hits VH1 a VH1 Europe sa nenaladili, takže podla mna tie programy vo Fast Scame asi niesu. Predsa keby tam boli, tak by sa mi po Tovarenskom nastaveni naladili. Svejo. |
svejo
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 46 | |
![]() |
|
![]() |