Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

programy MTV a VH1 v tabulke Fast Scam na prijímač

Ahojte som nevidiaci a mám dotovaný prijímač Zircon S HD 777. 12. mája som si pomocou funkcie Fast scam naladil novo pridané programy do ponuky Skylink Animal planet a Edge Sports HD. Včera som zistil, že nemám naladené programy MTV Dance, MTV Hits MTV Rocks VH1 a VH1 Classic. Mám na parabole Lmb lebo ostatné FTA programy na družici Astra 19,2E mi fungujú normálne. Chcem sa Vás opýtať, tých čo majú prijímače Skylink Ready s funkciou Fast Scam, môžete prosím Vás vyskúšať, či sa Vám naladia programy MTV a VH1 pomocou funkcie Fast Scan, alebo či ich Skylink vyradil z Fast scamu? Vopred Vám ďakujem za odpoveď. Svejo.

svejo
Registrace: 9/2007
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 46
Odpověď v diskusním vlákně

tak jistě

ten odborník ty programy naladil ručně a signál na TP máš?,jakou máš parabolu? R^ :laughing: R^

pierrepetr
Registrace: 5/2006

jakou máš parabolu?

Co mají petře programy a jejich naladění společného s velikostí nebo typem paraboly? Pokud vše ostatní jde?

Topfield TF 7710 HD PVR 250GB HDD, Ferguson 7318, motor SG 2100, Parabola 73x80 Al Emme Esse, LNB Maximum Pro-Line P-2 Twin.

kuba
Registrace: 3/2007

kuba

no to je právě to co ti nebudu vysvětlovat a dělat zadarmo školení,můj dotaz byl na zakladatele tématu R^ :laughing: R^

pierrepetr

pierrepetr

Vždy jsi prosazoval diskusi na veřejném foru, tak buď jsi ustřelil, nebo zamlouváš.
Opravdu by mě zajímalo, jak to spolu souvisí, pokud ostatní vše jde.

Topfield TF 7710 HD PVR 250GB HDD, Ferguson 7318, motor SG 2100, Parabola 73x80 Al Emme Esse, LNB Maximum Pro-Line P-2 Twin.

kuba

kuba

ano Vždy jsem prosazoval diskusi na veřejném foru,diskuze není školení,které bys potřeboval i v jiných tématech,ale to nebudeme tahat kostlivce,jen napovím,už jsi se někdy setkal s takovou zajímavostí,že ti jela celá družice a některé TP ne,nebo slabě?,buď zdráv R^ :laughing: R^

pierrepetr

pierrepetr

:laughing: Kdepak asi vysílá VH1? Háló, probuď se !

kuba

kuba

mě nemusíš budit,spíš neusni ty R^ :laughing: R^

pierrepetr

kuba

Háló, probuď se ! R^ :laughing: R^

pierrepetr

Odpoved

Ahojte, tak mne to ten vidiaci človek ladil z toho Továrenského nastavenia cez Fast Scan a mám parabolu okolo 80 cm, lebo pred tým mi to normálne išlo a ako som tu už napísal, tak všetko ostatné ide, tak mi vychádza neviem si pomôcť iba to, že tie programy niesú vo Fast Scame, lebo keby tam naozaj boli tak by sa mi po nastavení z Tovarenského nastavenia a po naladení cez Fast Scam predsa naladili. Svejo.

svejo

svejo

no tak nám laskavě napiš,jaký máš signál-kvalitu na 19.2 TP MTV Dance, MTV Hits MTV Rocks VH1 a VH1 Classic,možná nejsou ve fast scamu,tak ručně a jedem,což asi ten technik dělal a šel domů?,nebo ne? R^ :laughing: R^

pierrepetr

Odpoved

Ahojte! Ten človek mi to po nastaveni do Tovarenskeho nastavenia naladil iba cez Fast Scam a tú silu signálu tých programov MTV Dance, MTV Rock MTV Hits VH1 a VH1 Classic Vám nenám ako sám zistiť, ale aj keď ich nemám naladené tak signál na 19,2E mám dobrý, lebo ostatné Nemecké, Anglické a dalšie FTA stanice, ktoré boli vo Fast Scame na 19,2E mi idú bez problémov, ručne si tie stanice sám neviem naladiť. Svejo.

svejo

svejo

no a teď nám napiš,co ti máme poradit,zkus zavolat toho technika znovu R^ :laughing: R^

pierrepetr

jsi schopen

nám napsat jaké programy máš na pozici 112-117? R^ :laughing: R^

pierrepetr

Odpoved

Ahojte, tak já mám na pozícii 110 Retro music, 111 Muzika CS, potom 114 MTV Europe a potom až 118 IConcert a potom už nasledujú ďalšie programy podla Fast Scamu, takže tie pozície 112, 113, 115, 116 a 117 tam vôbec nemám, nedá sa mi na tieto pozície vôbec prep

svejo

Oprava

Teda napísal som zle, na tej pozícii 118 mám Brava HD CZ, to ostatné, čo som napísal v predošlom príspevku platí. Svejo.

svejo

no a teď

ať se někdo podívá jakou máš kvalitu signálu na těchto parametrech
19,2°E !!!!!
11 739
DVB-S
pilot OFF V 3/4 27 500

pak napiš R^ :laughing: R^

pierrepetr

Odpoved

Ahojte Momentálne sa mi na to ajtak nemá kdo pozrieť a podla mna tú frekvenciu ani v prijímači z tej družice 19,2E nemám v príjimači. Inak som si všimol že na tej samotnej frekvencii aj s polarizáciou vertikálnou ale s inými ďalšími parametrami vysiela na 23,5E aj napríklad program Animal Planet, či tam nebude niekde problém že by ten prijímač nedokázal spracovať dvakrát tú istú frekvenciu ale na rôznych družiciach, ale v tom to asi nebude. Svejo.P.S Momentálne som nútený to nechať v tom stave v akom to je.

svejo

svejo

no tak pokračování příště R^ :laughing: R^

pierrepetr

Odpoved

Ahojte! Tak včera som zistil na moje príjemné prekvapenie, že prijímač sa sám od seba prvýkrát automaticky preladil cez tú funkciu Fast scam, dovtedy sa tak nikdy neudialo a naladili sa tam aj programy VH1 VH1 Classic, MTV Dance, MTV Rocks a MTV Hits a tiež sa mi automaticky preladili stanice MGM, Fine living network, a Foot network. Musel sa stať asi nejaký zázrak, lebo inak si to neviem vysvetliť, ale zkrátka som rád, že sa to vyriešilo. Svejo.

svejo

no tak

jistě zázrak,kdyžtak se ozvi,až ten zázrak pomine R^ :laughing: R^

pierrepetr

svejo

hlavně, že ti rada "pokračování příště" pomohla. Ahoj.

kuba
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 46

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra