![]() |
|
Vantage 7100S HBO HDZdravím pánové.Mám dotaz na majitele uvedeného přístroje zdali pozorují krátké-mžikové záseky při sledování tohoto programu.Obraz nekostičkuje pouze se krátce zasekává.Vyzkoušel jsem snad 20 ruzných FW a to jak ofiko tak se čtečkou nebo i s emu a výsledek nula.Dělá to u všech filmu a s ruznou dobou projevu,ale většinou tak 5-8 během jednoho filmu či pořadu.Pokud to někomu nedělá at prosím napíše jaký FW případně i kombinaci ofiko+modul.Díky za případné názory a odpovědi.Parabola a vše ostatní dvakrát nezávisle zkontrolováno montážníky a vše v pořádku.Možná nastala doba na výměnu,ale provozuji tři tak proto se hlavně ptám. |
hobo
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 7 460 |
![]() |
|
RE: Vantage 7100S HBO HDStejná zkušenost, to samé i na HBO2On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
![]() |
|
@SaxonNo tak to asi bude tzv.v háji.A to pokud si pamatuji si je sám dost zákazníkum dával a doporučoval.Doufám že tě nebudou nějak peskovat.Jinak se toto děje přesně od slavného posledního letošního přeladovacího třesku a s ním spojených vylepšovacích uprav parametru některých TP.Tento to byl tuším zrovna. :-/ |
hobo
![]() |
|
RE: Vantage 7100S HBO HDHm, cos tím chtěl říct? Nějak jsem to nepochopil. V téhle branži plyne čas velice rychle a to, co platilo včera, nemusí platit zítra. Vantage byli hardwarově velice dobré stroje na svou dobu, bohužel nedotažené./Pokud to hodnotíme dnes/ A Saxon si může doporučovat co chce, že ho bude někdo tady chytat za slovo po dlouhé době, by mě nikdy nenapadlo... |
badr
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 180 |
![]() |
|
RE: Vantage 7100S HBO HDVantage ma dnes uz málo "mých" lidí a jen jediný z nich koukal na HBO, takže to vubec neřeším. ;)On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
![]() |
|
RE: Vantage 7100S HBO HDVantage 7100 mám taky, jede pořád na plno, je fakt ,že na HBO moc nekoukám,v rámci studijních účelů bych to třeba dnes i vydržel,ale mám jen full upc, ze Skylinku si neplatím nic, takže pokud je uvedený výpadek pouze na 23,5E, tak to nezjistím :-/ |
velbloud
Registrace: 6/2012 Příspěvků: 68 |
![]() |
|
@badrAle já jsem přeci Saxona vubec nechytal za slovo.To jsi špatně pochopil.Jenom jsem se slušně zeptal nic víc nic mín. ;) |
hobo
![]() |
|
RE: Vantage 7100S HBO HDJá nechci dělat nikomu advokáta, kdyby Saxon chtěl, tak by se Ti k tomu vyjádřil. Jenom jsem chtěl říct, že to od Tebe vyznělo tak nějak blbě. Ok, tak promin, někdy i muži mají svoje dny... |
badr
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 180 |
![]() |
|
RE: Vantage 7100S HBO HDNo borci: zkuste to, jak píše hobo, ještě s příslušným IRDETO modulem. A pozná se, věřím že to bude OK. :))) R^ :))) |
CES
Registrace: 4/2007 Příspěvků: 4 385 |
![]() |
|
@hobomne robí takéto obšasné záseky Markíza HD na Skylinku. FW 025301, karta ICE. Možno nestíha emulácia irdeta vo fw (kedysi s CW kartou to myslím nerobilo...) a pomohol by modul, ale nejak to neriešim, pre to občasné sledovanie Markízy...Vantage HD 8000S, Amiko Alien 2 Triple Plus (S2 S2 T2/C) - Dual Boot OS: fw. Spark 1.2.76, Enigma 2 fw. openATV 5.1, 80cm parabola na motore
|
digitals
Registrace: 11/2008 Příspěvků: 656 |
![]() |
|
RE: Vantage 7100S HBO HDmne sa HBO HD občas zasekáva ako jediný kanál zo skylinku na VU+ UNO, takže to asi nebude problém Vantage. |
vuko
Registrace: 7/2007 Příspěvků: 40 |
![]() |
|
![]() |