Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: LCD, plazmy, CRT...

Led samsung UE40F6670

Zdravím jak už jsem psal dříve jak jsem koupil v prosinci 2014 samsung UE40F6670 od zacatku zamrzaval obraz pořad jezdili pro ni z Liberce z opravny a pořad obraz zamrzaval pry mam ja spatny signal přitom v cestě nemam žadnou překažku.Ja ji chtěl vratit ale oni nechtěli ani slyšet.Tak jsem jednal se společnosti Samsung nejdřiv taky ne že Liberec řikal že je všechno v pořadku ale nakones svolil samsung a poslal mě přes Liberec vratku aby mě vratili v obchodě penize.Taky nechtěla pani v Datartu ani slyšet že pry jsem jednal za jejima zady ale nakonec mě dala penize a ja si koupil televizi Sony KDL50W815 a obraz mě nezamrzava jako u samsungu.Jinak děkuji za rady co jste mě davali

vak1
Registrace: 1/2014
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Led samsung UE40F6670

Samsunt ako vzdy, ale preco nepockas do toho prosince...;)

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere
Registrace: 7/2008

Ja som to vedel,že cestovanie v čase je možné. hurá

jurko

vak1

Je to možné?Takový příběh?A co to radili tehdá v prosinci 2013?

Ufones
Registrace: 5/2010

Nuz vidis ja mam podobnou televizi a nedam na ni dopustit spatny kus. :crying:

anton
Registrace: 2/2007

Hoši proč ta ironie? Kolikrát tu vidím stesk po konečném rozuzlení příběhu a naopak si myslím že o zkušenosti s našimi prodejci je dobré se podělit. Přeci nikomu z vás neublížil a přesto z něho děláte liskacího panáka. Vy jste se ještě nikdy nepřeklepli?

člověk
Registrace: 3/2006

Led samsung UE40F6670

Pro toho co mě radili v prosinci.Měsic jsem měl v datartu modul na reklamaci že je to pry modulem.Dali mě jiny a bylo to stejny.Pak už přes infolinku samsungu a jezdili pro televizi z Liberce.A pak mě řeknou že se ta televize nehodi do každe domacnosti takova blbost.Pry ji měli puštěnou 24h a šla.Ale ja jim řekl mě taky jde ale musite přepinat kanaly a divat se na ni v jednom kuse a ne ji jenom zapnout.DVB-T na šlo bez problemu jenom satelit zamrzaval.A to jsem musel dat novou parabolu,konvertor a svod všechno jsem udělal a televize pořad zamrzala.Jinak děkuji společnosti Samsung že mě umožnila televizi po 5 měsícich vratit.To se servisem v Liberci nebyla domluva pořad že je vsechno v poradku.Co jim je potom že koukam na fotbal a obraz zmrzne.Tak to je všechno.Nezlobte se že jsem to napsal na forum ale v unoru jste chtěli vědět jak to všechno dopadne.

vak1

Dobre si urobil. Tragedia je , ze si to musel obehavat mesiace.A este sa prosikat vyrobcovi, ked servis bol odmietavy. Nadalej pokial som to cital ani ty ani my nevieme pricinu.............alebo skratka len samsung.....?! :O

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere

liquere

Čím to bylo?Tipnu si:sat.tunerem.

Ufones

No dobre ale pokial by ho vymenili a robilo to iste, tak je to problem samsung a nie jedene vadny kus, alebo ?

liquere

liguere

Možná se prodalo více kusú tohoto modelu spotřebitelům kteří ještě tem sat.tuner ani nepoužívají.

Ufones

Nechame sa, teda nechaju sa oni prekvapit.......... R^

liquere

#vak1, výborné, děkuji za info a dotáhnutí problému ke spokojenosti zákazníka. Tak to má být.

aptget
Registrace: 5/2009

Led samsung UE40F6670

Pozemni DVB-T chodilo bez problemu jenom satelitni tuner to dělal.Modulu jsem vystřídal aspon 6 když jsem koupil sony tak jsem tam dal ten modul co jsem měl a šlape.Ale k věci.Nejdřiv vyměnili u samsungu zadni desku se satelitnim tunerem.Ale pak to bylo o trochu lepší ale stejně zamrzal obraz.Nebo kolikrat zase bylo že neni signal.To zase asi modul nemohl hned se spojit s kartou.Protože v zadu maji na modul jenom takovy rameček kam se zastrčí modul ale sony ma že modul strčím do televize bez nějakého ramečku.Ale obraz zamrzaval i na ČT 24 ktera jde volně.Když jsem jim to ukazoval tak řekne že mam spatny signal 45%.Tak jsem si nechal přeměřit jinde signal a byl 95% a kvalita taky vyborna.Jenom jsem zaplatil další penize.Už jsem byl připravem se branit přes obchodni inspekci atd.Už jsem se byl informovat kdyby mě nevratili penize.

vak1

vak1

Děkuji za vyčerpávající info o dané problematice!Je poučné!

Ufones

Nejlepší zkušenost s reklamací mám v Planeo elektro, proto nakupuji výhradně u nich. Vše mi předvedou. Platí u nich heslo: Náš zákazník, náš pán.

DVBT1
Registrace: 5/2012

Jo planeo na slovensku je trefa, teraz maju philipsa video a tvrdia ze je 100 herzova obrazovka ! za 349€ Chudak zakaznik....ani sa nedozvie aky model to je.
https://www.youtube.com/watch?v=AWNTrBDe9wE

Navyse cela web stranka je robena systemom, ze si nemozes vyberat tovar...........
Ale mozno u vas to je ine......

liquere

Popisoval jsem komunikaci v prodejně. Nemám rád, když prodavač pouze odříká letákové údaje a televizi maximálně zapne. Je to o lidech (zaměstnancích) a jejich výběru.

DVBT1
Registrace: 5/2012

Co když prostě rušil tuner DVB-T?

Televize Samsung mohla mít tuner DVB-T naladěný na nějaký (nízký) kanál. I když se navolí jiný zdroj signálu na TV přijímači, tuner pozemní televize pracuje stále. Možná je to pouze u Samsungů. Ze satelitního tuneru šel digitální signál, který se míchal s výstupem DVB-T.
V mé podobné situaci stačilo pouze tuner DVB-T přeladit na vysoký kanál a rušení přestalo! V mém případě rušil vnitřní DVB tuner TV dokonce vnější satelitní přijímač!

Každá složitá věc se skládá ze série jednoduchých věcí.

samorost
Registrace: 1/2006

samorost

Najpravdepodobnejšia diagnóza, už sa tu o tom niekde písalo (alebo na inom fóre). Iba je problém v tom, že zákazník to nemusí vedieť, ale školení servisáci by to vedieť mali!

Eman
Registrace: 4/2007

Led samsung UE40F6670

Servisaci řikali že vyměnili celou zadni desku na ktery je DVB-T a satelitni tuner ale zamrzavalo to dal.Tak nevim co měnili když řikali že je to jako nova televize.Pak že se nehodi ke mě domu.Že mam blby signal a sony mě šlape a nezamrzava

vak1

to Eman

O školení servisáků mám hrůzostrašné představy. Po osobní zkušenosti se servisem (který mi v záruční době vyměnil desky a obrazovku v rozsahu 95% z celého televizoru, než to začalo fungovat), jsem názoru, že žádné pořádné školení servisáků není.Servis má tedy tlačit zákazníky do koupě nového televizoru...

Každá složitá věc se skládá ze série jednoduchých věcí.

samorost
Registrace: 1/2006

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra