![]() |
|
Led samsung UE40F6670Zdravím jak už jsem psal dříve jak jsem koupil v prosinci 2014 samsung UE40F6670 od zacatku zamrzaval obraz pořad jezdili pro ni z Liberce z opravny a pořad obraz zamrzaval pry mam ja spatny signal přitom v cestě nemam žadnou překažku.Ja ji chtěl vratit ale oni nechtěli ani slyšet.Tak jsem jednal se společnosti Samsung nejdřiv taky ne že Liberec řikal že je všechno v pořadku ale nakones svolil samsung a poslal mě přes Liberec vratku aby mě vratili v obchodě penize.Taky nechtěla pani v Datartu ani slyšet že pry jsem jednal za jejima zady ale nakonec mě dala penize a ja si koupil televizi Sony KDL50W815 a obraz mě nezamrzava jako u samsungu.Jinak děkuji za rady co jste mě davali |
vak1
Registrace: 1/2014 Příspěvků: 60 |
![]() |
|
RE: Led samsung UE40F6670Samsunt ako vzdy, ale preco nepockas do toho prosince...;)Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
RE: Led samsung UE40F6670Ja som to vedel,že cestovanie v čase je možné. hurá |
jurko
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 768 |
![]() |
|
vak1Je to možné?Takový příběh?A co to radili tehdá v prosinci 2013? |
Ufones
Registrace: 5/2010 Příspěvků: 1 917 |
![]() |
|
RE: Led samsung UE40F6670Nuz vidis ja mam podobnou televizi a nedam na ni dopustit spatny kus. :crying: |
anton
Registrace: 2/2007 Příspěvků: 1 261 |
![]() |
|
RE: Led samsung UE40F6670Hoši proč ta ironie? Kolikrát tu vidím stesk po konečném rozuzlení příběhu a naopak si myslím že o zkušenosti s našimi prodejci je dobré se podělit. Přeci nikomu z vás neublížil a přesto z něho děláte liskacího panáka. Vy jste se ještě nikdy nepřeklepli? |
člověk
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 1 103 |
![]() |
|
Led samsung UE40F6670Pro toho co mě radili v prosinci.Měsic jsem měl v datartu modul na reklamaci že je to pry modulem.Dali mě jiny a bylo to stejny.Pak už přes infolinku samsungu a jezdili pro televizi z Liberce.A pak mě řeknou že se ta televize nehodi do každe domacnosti takova blbost.Pry ji měli puštěnou 24h a šla.Ale ja jim řekl mě taky jde ale musite přepinat kanaly a divat se na ni v jednom kuse a ne ji jenom zapnout.DVB-T na šlo bez problemu jenom satelit zamrzaval.A to jsem musel dat novou parabolu,konvertor a svod všechno jsem udělal a televize pořad zamrzala.Jinak děkuji společnosti Samsung že mě umožnila televizi po 5 měsícich vratit.To se servisem v Liberci nebyla domluva pořad že je vsechno v poradku.Co jim je potom že koukam na fotbal a obraz zmrzne.Tak to je všechno.Nezlobte se že jsem to napsal na forum ale v unoru jste chtěli vědět jak to všechno dopadne. |
vak1
![]() |
|
RE: Led samsung UE40F6670Dobre si urobil. Tragedia je , ze si to musel obehavat mesiace.A este sa prosikat vyrobcovi, ked servis bol odmietavy. Nadalej pokial som to cital ani ty ani my nevieme pricinu.............alebo skratka len samsung.....?! :OTento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
![]() |
|
liquereČím to bylo?Tipnu si:sat.tunerem. |
Ufones
![]() |
|
RE: Led samsung UE40F6670No dobre ale pokial by ho vymenili a robilo to iste, tak je to problem samsung a nie jedene vadny kus, alebo ?Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
![]() |
|
liguereMožná se prodalo více kusú tohoto modelu spotřebitelům kteří ještě tem sat.tuner ani nepoužívají. |
Ufones
![]() |
|
RE: Led samsung UE40F6670Nechame sa, teda nechaju sa oni prekvapit.......... R^Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
![]() |
|
RE: Led samsung UE40F6670#vak1, výborné, děkuji za info a dotáhnutí problému ke spokojenosti zákazníka. Tak to má být. |
aptget
Registrace: 5/2009 Příspěvků: 83 |
![]() |
|
Led samsung UE40F6670Pozemni DVB-T chodilo bez problemu jenom satelitni tuner to dělal.Modulu jsem vystřídal aspon 6 když jsem koupil sony tak jsem tam dal ten modul co jsem měl a šlape.Ale k věci.Nejdřiv vyměnili u samsungu zadni desku se satelitnim tunerem.Ale pak to bylo o trochu lepší ale stejně zamrzal obraz.Nebo kolikrat zase bylo že neni signal.To zase asi modul nemohl hned se spojit s kartou.Protože v zadu maji na modul jenom takovy rameček kam se zastrčí modul ale sony ma že modul strčím do televize bez nějakého ramečku.Ale obraz zamrzaval i na ČT 24 ktera jde volně.Když jsem jim to ukazoval tak řekne že mam spatny signal 45%.Tak jsem si nechal přeměřit jinde signal a byl 95% a kvalita taky vyborna.Jenom jsem zaplatil další penize.Už jsem byl připravem se branit přes obchodni inspekci atd.Už jsem se byl informovat kdyby mě nevratili penize. |
vak1
![]() |
|
vak1Děkuji za vyčerpávající info o dané problematice!Je poučné! |
Ufones
![]() |
|
RE: Led samsung UE40F6670Nejlepší zkušenost s reklamací mám v Planeo elektro, proto nakupuji výhradně u nich. Vše mi předvedou. Platí u nich heslo: Náš zákazník, náš pán. |
DVBT1
Registrace: 5/2012 Příspěvků: 1 774 |
![]() |
|
RE: Led samsung UE40F6670Jo planeo na slovensku je trefa, teraz maju philipsa video a tvrdia ze je 100 herzova obrazovka ! za 349€ Chudak zakaznik....ani sa nedozvie aky model to je.https://www.youtube.com/watch?v=AWNTrBDe9wE Navyse cela web stranka je robena systemom, ze si nemozes vyberat tovar........... Ale mozno u vas to je ine...... Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
![]() |
|
RE: Led samsung UE40F6670Popisoval jsem komunikaci v prodejně. Nemám rád, když prodavač pouze odříká letákové údaje a televizi maximálně zapne. Je to o lidech (zaměstnancích) a jejich výběru. |
DVBT1
Registrace: 5/2012 Příspěvků: 1 774 |
![]() |
|
Co když prostě rušil tuner DVB-T?Televize Samsung mohla mít tuner DVB-T naladěný na nějaký (nízký) kanál. I když se navolí jiný zdroj signálu na TV přijímači, tuner pozemní televize pracuje stále. Možná je to pouze u Samsungů. Ze satelitního tuneru šel digitální signál, který se míchal s výstupem DVB-T.V mé podobné situaci stačilo pouze tuner DVB-T přeladit na vysoký kanál a rušení přestalo! V mém případě rušil vnitřní DVB tuner TV dokonce vnější satelitní přijímač! Každá složitá věc se skládá ze série jednoduchých věcí.
|
samorost
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 2 411 |
![]() |
|
samorostNajpravdepodobnejšia diagnóza, už sa tu o tom niekde písalo (alebo na inom fóre). Iba je problém v tom, že zákazník to nemusí vedieť, ale školení servisáci by to vedieť mali! |
Eman
Registrace: 4/2007 Příspěvků: 585 |
![]() |
|
Led samsung UE40F6670Servisaci řikali že vyměnili celou zadni desku na ktery je DVB-T a satelitni tuner ale zamrzavalo to dal.Tak nevim co měnili když řikali že je to jako nova televize.Pak že se nehodi ke mě domu.Že mam blby signal a sony mě šlape a nezamrzava |
vak1
![]() |
|
to EmanO školení servisáků mám hrůzostrašné představy. Po osobní zkušenosti se servisem (který mi v záruční době vyměnil desky a obrazovku v rozsahu 95% z celého televizoru, než to začalo fungovat), jsem názoru, že žádné pořádné školení servisáků není.Servis má tedy tlačit zákazníky do koupě nového televizoru...Každá složitá věc se skládá ze série jednoduchých věcí.
|
samorost
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 2 411 |
![]() |
|
![]() |