![]() |
|
Go SAT 7050 HDi aktuální FWAhoj,nemátě, prosím, někdo aktuální Firmware pro přijímač Go Sat 7050 HDi? Mám ho od T-Mobilu, ale nyní používám kartu Skylink. Stáhl jsem si ho ze stránek T-Mobilu, ale nefunguje TP 12207 - HBO2, Cinemax, Universal Channel, nějaké maďarské atp. Děkuju. |
kubikdulik
Registrace: 3/2012 Příspěvků: 31 |
![]() |
|
RE: Go SAT 7050 HDi aktuální FWObrat se na prodejce. FW lze prehrat ale neni to tak jednoduche, pokud mas pristroj od Tmobile. |
J a
Registrace: 7/2005 Příspěvků: 3 337 |
![]() |
|
RE: Go SAT 7050 HDi aktuální FWTen Fw od T-mobile ten TP nedovolí naladit nebo čtečka nedekóduje programy?Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 127 |
![]() |
|
RE: Go SAT 7050 HDi aktuální FWNevěřím tomu, že je to problém fw.Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
![]() |
|
TomikJá tomu věřím, měl jsem stejný problém s jiným TP.On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
![]() |
|
kubikdulikSkontroluj signál na uvedenom TP. Programy sa vysielajú z viacerých družíc nie iba z jednej, takže vzhľadom na polohu družíc môže nastať problém, že niektoré TP majú slabý signál, preto je potrebné nastaviť parabolu na tých frekvenciách s ktorými máš problém. Je potrebné nastaviť eleváciu paraboly. |
karamelka
Registrace: 2/2013 Příspěvků: 395 |
![]() |
|
RE: Go SAT 7050 HDi aktuální FWMenu ladění u tohoto přijímače navrhoval nejspíše stejný de.ment jako u velké zebry, kde stačí mít u uloženého tp špatně definovánu položku dvbs1/s2 a už neukazuje signál a nic nenaladí. I to, že jste oba měli problém s rozdílnými TP je poněkud nelogické.Nicméně teď koukám, že na stránkách T-mobilu je opravdu FW jiný (L06) oproti stránce Gosatu (L12), kde je i ten L06 s přídomkem Tmobile, což by vaše slova potvrzovalo. To ho nejde jednoduše přehrát stejně jako u zebry? Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
![]() |
|
RE: Go SAT 7050 HDi aktuální FWna strankach GOSATU je verze TMobile LO7 20121107 u prijimace GOSAT GS 7050 HDi. Verzi L06 jsem tam nevidel. Pak je tam ještě verze L12. |
HYPER
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 10 667 |
![]() |
|
RE: Go SAT 7050 HDi aktuální FW@Hyper, překlep, na obou je L07. O to ale přece vůbec nejde. Jde o to, proč se ještě nesnaží do něho nacpat ten L12. Je to dost srozumitelné?Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
![]() |
|
Go SAT 7050 HDi FWDíky za reakce.Kanály na 12207 jsou naladěné a někdy fungují a někdy se sekají a někdy nehrají vůbec. Byl tu technik a měřil signál a ten je údajně lepší než třeba na Nova HD. Problém je opravdu jen s tímto jedním TP. Díky. |
kubikdulik
![]() |
|
Tomikto jsem pochopil. No s tou L12 by snad nemel byt problém ji tam prehrat pokud je to mozne. Typ prijimace je stejny a T Mobile karty se neparovali s jejich prijimacem. |
HYPER
![]() |
|
RE: Go SAT 7050 HDi aktuální FWSamozrejme je také otázka, co resi verze L07 TMobile za problemi u tohoto prijimace. Jeden cas byl problém prave s prijmem na TP 12207/V 27500 FEC 5/6 DVB-S2/8PSK pilot ON ještě za provozu Satelitte BG, kterouz vyuzival i Skylink a T-Mobile. |
HYPER
![]() |
|
RE: Go SAT 7050 HDi aktuální FWZkoušel jsem ty dva firmwary z webu gosatu a nějak se to tam nechce nainstalovat - píše to fail :(Jinak ohledně toho jsme zkoušeli odnést přijímač do prodejny a tam řekli, že v přijímači to nebude. |
kubikdulik
![]() |
|
RE: Go SAT 7050 HDi aktuální FWPopiš podrobně postup jak to děláš. Fakt netuším co to znamená "nějak se to tam nechce nainstalovat".Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
![]() |
|
RE: Go SAT 7050 HDi aktuální FWPokud si dobře vzpomínám, nejde provest instalace FW se starším datem než aktuální.On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
![]() |
|
RE: Go SAT 7050 HDi aktuální FW@kubikdulik - A ako si sa pokusal aktualizovat, ked Ti vypisuje chybu? Vytvoril si na USB pricinok IR_UPGRADE_X0A a don nakopiroval aktualizaciu? Sice mam 7056, ale aktualizacia cez USB Ti nepojde pokial nebudes mat vytvoreny spominany priecinok.Najskor skus FW od TM a potom od Gosatu s vyssim poradovym cislom. Gosaty neumoznuju downgrade ani opatovny flash toho isteho FW, vzdy iba vyssej verzie. Tak zacni tym od TM. |
Traky
Registrace: 8/2013 Příspěvků: 773 |
![]() |
|
RE: Go SAT 7050 HDi aktuální FWTakze jeste jednou (predpoklad je, ze je spravne nastavena parabola a tudiz neni problem v signale, ale puvodni dotaz znel na FW)1/ Presne takto se choval tento prijimac (ale i Zebra) po zmene parametru. Bylo nutne prehrat FW 2/ Do Gosatu dodavaneho Tmobilem nelze nahrat novy FW pro stejny Gosat. Je nutne dodrzet specialni postup pomoci prechodoveho FW, ktery zajisti moznost nasledne aktualizace. 3/ Kazdy odborny prodejce by to mel byt chopen (za uplatu) udelat temer na pockani. Ja onon FW mam, ale musel jsem slibit, ze ho pouziju pouze na svem servise (tech prijimacu jsem namontoval a prodal nezrovna malo a o sve zakazniky se musim - umim- postarat.) Z toho duvodu ho ja osobne neposkytnu. |
J a
Registrace: 7/2005 Příspěvků: 3 337 |
![]() |
|
RE: Go SAT 7050 HDi aktuální FWPokud to dobře chápu, má v něm v současnosti FW staršího data (L07), takže pro instalaci novějšího (L12) nevidím problém.. ;)Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
![]() |
|
RE: Go SAT 7050 HDi aktuální FW@J a, bod 2 jsem nevěděl. Je jen zajímavé, že jiný odborný prodejce mi u něj zakoupenou zebru s nápisem Load s politováním neopravil s tím, že se mu potřebný soft od dovozce prostě vyžebrat nepodařilo i přesto, že jich stejně tak prodal mraky. Takže ji musel poslat do vyvoleného servisu.Takže lituji dne kdy jsem tyhlety všechny ready střepy bez rs232 poznal. Na vydělání podruhé kvůli naplánované sw chybě (mě ten prašivý load vyskočil zrovna přesně týden po záruce) se jim můžu.. Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
![]() |
|
RE: Go SAT 7050 HDi aktuální FWDíky za reakce.Ano, dělám to přesně tak, že si na flashce vytvořím složku popsanou výše, a tam překopíruju onen soubor; zkoušel jsem to i s L07 a L12. Parabola by měla být údajně nastavená správně. |
kubikdulik
![]() |
|
RE: Go SAT 7050 HDi aktuální FW@kubik, ameryka už byla objevena a nemáš potřebné konexe. Ale poradím ti, není to tak složité. Nově jsou SZ, tak můžeš kontaktovat např. někoho, kdo ty potřebné věcičky má. Věřím, že přijdeš na to kdo to je..Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
![]() |
|
RE: Go SAT 7050 HDi aktuální FWZdar vsicki synci,no (bohuzel) setkal jsem se se situaci,kdy na pryjymaci GOSAT od T-MOBYLE ,neslo naladit OCKO (TP 12168 V),pri mereni na PRODIG EXPLORER II+ ,byl tento transponder naprosto v pohode,navic i na jinem pryjymaci "jel" bez problemu.Vystavyl jsem tedy protokol o mereni a uvidime,co bude ďalej,je to tezko uveritelne,ale je to tak (a majytel pi*cuje jak chora vrana):). |
hdpe
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 4 402 |
![]() |
|
RE: Go SAT 7050 HDi aktuální FWZdar,nevim co to byl za typ GOSATU,ani mne to nezajima. |
hdpe
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 4 402 |
![]() |
|
RE: Go SAT 7050 HDi aktuální FWno prostě ready harampádí :O :laughing:Octagon SF 8008 V3 Supreme , Skylink Premium, Oneplay Maximum, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus.
|
drobeček
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 6 763 |
![]() |
|
RE: Go SAT 7050 HDi aktuální FWno proste T-Mobile musí mit extra sw pro svoji satelitni sluzbu. Pritom by stacila ta verze klasicka pro GOSat 7050 L12 atd a problém by byl davno vyresen. Zrovna tyhle typy 7050 měli ze zacatku problém s prijmem TP DVB-S2/8PSK pokud byla nejaka změna parametru. Prijimac se tvaril, ze neexistujou, zadny signal. Kubik a i když se dalo tovarko a vse znovu nastavilo a naladilo, tak to bylo to same? Ještě se zeptam, když zasunes flesku USB se sw na zadni strane a zapnes prijimac, vidi ji vůbec prijimac v menu USB když tam najedes, aby si mohl spustit stahovani sw? Uz jsem se setkal s tim, ze se prijimac tvaril, ze USB flesku neidentifikuje. |
HYPER
![]() |
|
RE: Go SAT 7050 HDi aktuální FWTotéž poradil i technik, nahrát pozici kanálů a dát do továrního nastavení, to jsem všechno udělal a je to totéž.Podle mě přijímač flashku vidí, objevila se přesně ta obrazovka, kterou má T-mobile na stránkách, ale neinstaluje se nic, píše se tam fail; přesnou hlášku bych musel zjistit, až to ještě zkusim. Jinak děkuju všem za reakce. |
kubikdulik
![]() |
|
![]() |