![]() |
|
Občasné pomalé naběhnutí/odkódování NovaSportHDZdravím přítomné. Mám panasonic plasmu GT60 + NEOTION CI+ (oboje s posledním SW)+ Skylink čisté Irdeto Multi. Poslední dobou jsem si všiml, že někdy trvá poněkud déle (7-10s?), než naběhne NovaSportHD. Pokud se to stane, tak většinou při prvním přepnutí na tento kanál po zapnutí TV. Po přepnutí z jiného kanálu není ani zvuk ani obraz, ani žádná hláška (jako např. že není signál, nebo že je to zakódováno). U žádného jiného kanálu jsem toto nikdy nezaregistroval (přepnutí ostatních kódovaných kanálů je vždy do cca 2s). Zaznamenali jste někdo něco podobného? |
tecka
Registrace: 7/2009 Příspěvků: 90 |
Stránka: [ 1 ] 2 3 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 73 | |
![]() |
|
RE: Občasné pomalé naběhnutí/odkódování NovaSp...Já bych řekl že se zde testoval surflock-od včerejška jde vše ok. |
slávista
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 583 |
![]() |
|
RE: Občasné pomalé naběhnutí/odkódování NovaSp...Já jsem nezaznamenal,že by v Multi jela Nova Sport HDDreambox Two,parabola 100 cm,motor SG 2100,TV Sony OLED XR55A83K,Skylink Kombi+,Netflix
|
Antoš
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 2 318 |
![]() |
|
RE: Občasné pomalé naběhnutí/odkódování NovaSp...Něco podobné u Panasonic VT30 .U Novasport HD píše :"Dočasné blokování, prosím zůstaňte naladěni " po cca 8s se rozběhne. Ješte 2 dny to přežiju a pak zbohem Skylink ... |
lajči
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 71 |
![]() |
|
RE: Občasné pomalé naběhnutí/odkódování NovaSp...minulý týden zkoušel Mr.Glisník nějakou pakárnu - teď už jede vše jak má. Nechápu, že si člověk platící, musí procházet takovýma kravinama, jako je zkouška nějakých Skylinkovských omezení. To ať se na mě nezlobí ani Joscer a Jupi, ale ani další Skylinkready kluci. Mám doma i STB SLready, kartu origo a mám čekat jak (nevhodné slovo), až mi naběhne program? Tak to tedy fakt soudruzi běžte do... |
pf09
Registrace: 8/2010 Příspěvků: 3 405 |
![]() |
|
RE: Občasné pomalé naběhnutí/odkódování NovaSp...Také jsem si toho všiml.Delší naběhnutí obrazu a zvuku(asi 15 sekund)je na programech Nova Sport HD a Eurosport SD při prvním přepnutí.Mám balíček Kombi,televizor Samsung UE40F6800 se sat.tunerem,kartu Skylink ICE.Před chvílí jsem zkoušel přepnout na Nova Sport HD a program naběhl asi po 15 sekundách.Předtím byla na obrazovce hláška Zakódovaný signál. |
dechovkar
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 427 |
![]() |
|
RE: Občasné pomalé naběhnutí/odkódování NovaSp...Nahlašte to také na zákaznickou linku, aby tady pak Jarda Skylink zas nevykládal, že si nikdo nestěžuje ;) :)))Octagon SF 8008 V3 Supreme , Skylink Premium, Oneplay Maximum, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus.
|
drobeček
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 6 763 |
![]() |
|
RE: Občasné pomalé naběhnutí/odkódování NovaSp...ICE karta a UNI čtečka úplně v pohodě a Skyshit ready šroty nabíhaj jak fotbalisti okresní ligy po nedělním obědě :DKdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.
|
PoldaS
Registrace: 1/2010 Příspěvků: 5 822 |
![]() |
|
RE: Občasné pomalé naběhnutí/odkódování NovaSp...Antoš: Máš pravdu - mám samozřejmě Kombi ne Multi - sypu si popel na hlavu.Ostatním díky za info. |
tecka
![]() |
|
RE: Občasné pomalé naběhnutí/odkódování NovaSp...Tiež som mal zablokovaný Nova sport Hd. Na moju sťažnosť mi promptne odpovedali:Na Vaší kartě máte aktivní balíček Digital a Flexi 7. Pro další postup je třeba ověřit, zda Vám hrají programy TA3 a TV Noe. Pokud ano - byly Vám zaslány reaktivační zápisy. Doporučuji restart satelitního přijímače (odpojit na cca 5 sek. od el.energie). Poté přepnout na předvolbu např. ČT 1 a vyčkat bez přepínání dokud se program nerozehraje zvukem a obrazem. Karta si mezitím načte aktuální autorizační oprávnění a dekódování se obnoví. Zkontrolujte správnost naladění podle parametrů, které naleznete na našich web. str.: http://www.skylink.cz/jak-na-to-24.html#Jak+naladit+programy Pokud se programy neaktivují, doporučuji obrátit se na satelitního technika - prodejce - ve Vašem okolí, který odzkouší kartu načíst v certifikovaném satelitním přijímači. Tato služba může být zpoplatněna dle platného ceníku jednotlivých prodejců. Pokud Vám nehrají ani programy TV Noe a TA3 jedná se o problém technického charakteru (pootočená parabola, kabeláž, správnost naladění atd. - doporučuji obrátit se na satelitního technika). Důležité je rovněž ověřit kompatibilitu Vašeho satelitního přijímače s kartou. Seznam certifikovaných přijímačů je uvedený na našem webu http://www.skylink.cz/zarizeni-20.html#P%C5%99ij%C3%ADma%C4%8De+a+moduly+s+certifikac%C3%AD+Skylink+READY . S pozdravem Hana Blažková Zákaznický servis Skylink www.skylink.cz Satelitní televize Skylink P. O. Box č.4 709 00 Ostrava Czech Republic :bomb: VU+Uno 4K SE; Panasonic 49FX700; DIGI Slovakia
|
homko
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 46 |
![]() |
|
RE: Občasné pomalé naběhnutí/odkódování NovaSp...Jarda Skylink je srandista ;) :)))Octagon SF 8008 V3 Supreme , Skylink Premium, Oneplay Maximum, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus.
|
drobeček
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 6 763 |
![]() |
|
RE: Občasné pomalé naběhnutí/odkódování NovaSp...Paní Hana Blažková jen udělala ctrl+c a ctrl+v. |
bretah
Registrace: 9/2012 Příspěvků: 5 290 |
![]() |
|
RE: Občasné pomalé naběhnutí/odkódování NovaSp...sharing bez problemov, skylink bojuje proti vlastnym zakaznikom |
marek66
Registrace: 6/2006 Příspěvků: 481 |
![]() |
|
RE: Občasné pomalé naběhnutí/odkódování NovaSp...Vcera vecer to blblo aj mne...pri prvom prepnuti na Nova sport HD bola tma a hlaska o kodovani snad 20sec, potom to nabehlo a pri dalsom prepinani uz OK. |
HornetF18
Registrace: 10/2011 Příspěvků: 878 |
![]() |
|
RE: Občasné pomalé naběhnutí/odkódování NovaSp...Suflock je zatial bez obmedzenia poctu ecm , ale za to sa zapina po reinitializacii karty. Doba na odblokovanie je max 50sek . V praxi s plnou palkou emm to rozchodi dobra citacka aj za 7-10sek. Takto aktivovany surflock je na 4 programoch . A je aktivny stale, nezavisle od toho, komu tie programy idu alebo nie. Vypinat sa uz nebude, jedine pridavat na ostatne programy a neskor prejde do ostrej prevadzky. Informacie - je zapnuty/ je vypnuty nemaju ziadnu cenu - odrazaju len aktualny stav karty u konkretneho uzivatela. |
grantec
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 582 |
![]() |
|
RE: Občasné pomalé naběhnutí/odkódování NovaSp...HornetF18 v jakém přístroji ti to zlobilo ? |
Dolfino
Registrace: 9/2012 Příspěvků: 98 |
![]() |
|
pf09Ber si laskavě do té své špinavé klávesnice někoho jiného. Mě to samozřejmě štve také, jen nemám potřebu se tady vyplakávat na netu.Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 9 724 |
![]() |
|
RE: Občasné pomalé naběhnutí/odkódování NovaSp...Jen ať to všichni ví co je Fujlink zač. Rv |
HiFiOK
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 3 951 |
![]() |
|
DolfinoMam Technisat Isio S1, moduly Mascom 1.27 a karty Ice+Next, balik HD+Dnes to urobilo rovnako, cakanie na obraz vyse 20 sekund....ostatne progrmy OK. Nechapem aka je pricina, doteraz vsetko ok, pochybujem, ze chyba je u mna. |
HornetF18
Registrace: 10/2011 Příspěvků: 878 |
![]() |
|
Občasné pomalé naběhnutí/odkódování NovaSp...ja to mam taky.Dokonce ted u vive kanalu...LG 77c4, O2tv, shield tv pro, Panasonic hhd player, Soundbar Samsung HQ-950A
|
borin7
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 54 |
![]() |
|
joscerPardon, pokud jsem Vás Pane Joscere urazil. Klávesnici si pravidelně čistím, tudiž není špinavá. Tímto se dopředu omlouvám i Jupímu, kdyby se náhodou chtěl taky vyjádřit k mé klávesnici. PStoJoscer: připadá ti to jako vyplakávání, když má kolega problém a ty mu sdělíš, že takový sra.ky už ani nemá smysl řešit. Kdyby se tu aspoň někdo kompetentní vyjádřil, proč SL vydr-bává s platícími klienty, kterým nacpal "jediné doporučené" STB. Zvláštní je, že "nekompatibilní" STB problémy nemají. :-/ |
pf09
Registrace: 8/2010 Příspěvků: 3 405 |
![]() |
|
pf09Já mám 2 STB TechniSat z dob, kdy ještě žádné doporučené neexistovaly, takže také nekompatibilní a mám ten problém také. Takže tvá poslední věta není pravdivá.S tím vyplakáváním jsem to myslel obecně, stačí si projít toto fórum a udělat si názor. A nedělej, že jsi nepochopil, co je myšleno tou špinavou klávesnicí. Jestli fakt nepochopil, tak je to přirovnání k nevymáchané puse. Toť vše z mé strany. Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 9 724 |
![]() |
|
joscerTaky mám problém s NOVA SPORT HD. |
gusepee
Registrace: 5/2014 Příspěvků: 63 |
![]() |
|
gusepeeA co s tím má Joscer jako dělat?? Obrať se tam, kde tvé prašule končí.http://www.skylink.cz/kontakty-16.html |
bretah
Registrace: 9/2012 Příspěvků: 5 290 |
![]() |
|
RE: Občasné pomalé naběhnutí/odkódování NovaSp...To že si tu budete stěžovat ničemu nepomůžete.:laughing:To že napíšete Jarinovi, tím si také nepomůžete.Dostanete univerzální odpověď.Vypněte pokaždé Sat. přijímač,když chcete sledovat Tv na 5 až 10 vteřin z el. a poté nechejte zapnuté na čt1. Na vámi vytipované programy zapínejte tv minimálně s 1,5 hodinovým předstihem. :laughing: Jediné co by pomohlo je stížnost platících diváků na patřičných místech a prokázaní Šitlinku pokusy na platících divácích.Omezování sledování předplaceného programu. :8) Myslím si postačilo by dva tři takové podněty k prošetření a možná by se Šitlink poté nestačil divit. :laughing: Nepijte vodu!!! Souloží v ní ryby ! PS: a srát též nechodí na břeh.
|
lachtan
Registrace: 7/2007 Příspěvků: 1 650 |
![]() |
|
RE: Občasné pomalé naběhnutí/odkódování NovaSp...Téma jsem otevřel já protože jsem nevěděl, proč se tak děje a jestli to není jen můj problém. Jak vidno z diskuse, jedná se zjevně o problém Skylinku, tak jen poprosím všechny dotčené, ať si najdou 3min a popíšou tento problém např. pomocí formuláře v zákaznické zóně webu skylinku tak jako jsem to před chvíli udělal já. Čím více se jim ozve lidí, tím lépe. Díky. howg |
tecka
Stránka: [ 1 ] 2 3 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 73 | |
![]() |
|
![]() |