Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Občasné pomalé naběhnutí/odkódování NovaSportHD

Zdravím přítomné. Mám panasonic plasmu GT60 + NEOTION CI+ (oboje s posledním SW)+ Skylink čisté Irdeto Multi. Poslední dobou jsem si všiml, že někdy trvá poněkud déle (7-10s?), než naběhne NovaSportHD. Pokud se to stane, tak většinou při prvním přepnutí na tento kanál po zapnutí TV. Po přepnutí z jiného kanálu není ani zvuk ani obraz, ani žádná hláška (jako např. že není signál, nebo že je to zakódováno). U žádného jiného kanálu jsem toto nikdy nezaregistroval (přepnutí ostatních kódovaných kanálů je vždy do cca 2s). Zaznamenali jste někdo něco podobného?

tecka
Registrace: 7/2009
Stránka: [ 1 ] 2 3
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 73
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Občasné pomalé naběhnutí/odkódování NovaSp...

Já bych řekl že se zde testoval surflock-od včerejška jde vše ok.

slávista
Registrace: 11/2010

Já jsem nezaznamenal,že by v Multi jela Nova Sport HD

Dreambox Two,parabola 100 cm,motor SG 2100,TV Sony OLED XR55A83K,Skylink Kombi+,Netflix

Antoš
Registrace: 8/2007

Něco podobné u Panasonic VT30 .U Novasport HD píše :"Dočasné blokování, prosím zůstaňte naladěni " po cca 8s se rozběhne. Ješte 2 dny to přežiju a pak zbohem Skylink ...

lajči
Registrace: 3/2006

minulý týden zkoušel Mr.Glisník nějakou pakárnu - teď už jede vše jak má. Nechápu, že si člověk platící, musí procházet takovýma kravinama, jako je zkouška nějakých Skylinkovských omezení. To ať se na mě nezlobí ani Joscer a Jupi, ale ani další Skylinkready kluci. Mám doma i STB SLready, kartu origo a mám čekat jak (nevhodné slovo), až mi naběhne program? Tak to tedy fakt soudruzi běžte do...

pf09
Registrace: 8/2010

Také jsem si toho všiml.Delší naběhnutí obrazu a zvuku(asi 15 sekund)je na programech Nova Sport HD a Eurosport SD při prvním přepnutí.Mám balíček Kombi,televizor Samsung UE40F6800 se sat.tunerem,kartu Skylink ICE.Před chvílí jsem zkoušel přepnout na Nova Sport HD a program naběhl asi po 15 sekundách.Předtím byla na obrazovce hláška Zakódovaný signál.

dechovkar
Registrace: 5/2006

Nahlašte to také na zákaznickou linku, aby tady pak Jarda Skylink zas nevykládal, že si nikdo nestěžuje ;) :)))

Octagon SF 8008 V3 Supreme , Skylink Premium, Oneplay Maximum, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus.

drobeček
Registrace: 1/2006

ICE karta a UNI čtečka úplně v pohodě a Skyshit ready šroty nabíhaj jak fotbalisti okresní ligy po nedělním obědě :D

Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.

PoldaS
Registrace: 1/2010

Antoš: Máš pravdu - mám samozřejmě Kombi ne Multi - sypu si popel na hlavu.
Ostatním díky za info.

tecka

Tiež som mal zablokovaný Nova sport Hd. Na moju sťažnosť mi promptne odpovedali:
Na Vaší kartě máte aktivní balíček Digital a Flexi 7. Pro další postup je třeba ověřit, zda Vám hrají programy TA3 a TV Noe. Pokud ano - byly Vám zaslány reaktivační zápisy.
Doporučuji restart satelitního přijímače (odpojit na cca 5 sek. od el.energie). Poté přepnout na předvolbu např. ČT 1 a vyčkat bez přepínání dokud se program nerozehraje zvukem a obrazem. Karta si mezitím načte aktuální autorizační oprávnění a dekódování se obnoví.
Zkontrolujte správnost naladění podle parametrů, které naleznete na našich web. str.:
http://www.skylink.cz/jak-na-to-24.html#Jak+naladit+programy

Pokud se programy neaktivují, doporučuji obrátit se na satelitního technika - prodejce - ve Vašem okolí, který odzkouší kartu načíst v certifikovaném satelitním přijímači. Tato služba může být zpoplatněna dle platného ceníku jednotlivých prodejců.

Pokud Vám nehrají ani programy TV Noe a TA3 jedná se o problém technického charakteru (pootočená parabola, kabeláž, správnost naladění atd. - doporučuji obrátit se na satelitního technika).

Důležité je rovněž ověřit kompatibilitu Vašeho satelitního přijímače s kartou.

Seznam certifikovaných přijímačů je uvedený na našem webu http://www.skylink.cz/zarizeni-20.html#P%C5%99ij%C3%ADma%C4%8De+a+moduly+s+certifikac%C3%AD+Skylink+READY .

S pozdravem

Hana Blažková

Zákaznický servis Skylink

www.skylink.cz

Satelitní televize Skylink

P. O. Box č.4

709 00 Ostrava

Czech Republic

:bomb:

VU+Uno 4K SE; Panasonic 49FX700; DIGI Slovakia

homko
Registrace: 11/2009

Jarda Skylink je srandista ;) :)))

Octagon SF 8008 V3 Supreme , Skylink Premium, Oneplay Maximum, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus.

drobeček
Registrace: 1/2006

Paní Hana Blažková jen udělala ctrl+c a ctrl+v.

bretah
Registrace: 9/2012

sharing bez problemov, skylink bojuje proti vlastnym zakaznikom

marek66
Registrace: 6/2006

Vcera vecer to blblo aj mne...pri prvom prepnuti na Nova sport HD bola tma a hlaska o kodovani snad 20sec, potom to nabehlo a pri dalsom prepinani uz OK.

HornetF18
Registrace: 10/2011

Suflock je zatial bez obmedzenia poctu ecm , ale za to sa zapina po reinitializacii karty. Doba na odblokovanie je max 50sek . V praxi s plnou palkou emm to rozchodi dobra citacka aj za 7-10sek. Takto aktivovany surflock je na 4 programoch . A je aktivny stale, nezavisle od toho, komu tie programy idu alebo nie. Vypinat sa uz nebude, jedine pridavat na ostatne programy a neskor prejde do ostrej prevadzky. Informacie - je zapnuty/ je vypnuty nemaju ziadnu cenu - odrazaju len aktualny stav karty u konkretneho uzivatela.

grantec
Registrace: 3/2007

HornetF18 v jakém přístroji ti to zlobilo ?

Dolfino

pf09

Ber si laskavě do té své špinavé klávesnice někoho jiného. Mě to samozřejmě štve také, jen nemám potřebu se tady vyplakávat na netu.

Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.

joscer
Registrace: 10/2007

Jen ať to všichni ví co je Fujlink zač. Rv

HiFiOK
Registrace: 12/2006

Dolfino

Mam Technisat Isio S1, moduly Mascom 1.27 a karty Ice+Next, balik HD+
Dnes to urobilo rovnako, cakanie na obraz vyse 20 sekund....ostatne progrmy OK.
Nechapem aka je pricina, doteraz vsetko ok, pochybujem, ze chyba je u mna.

HornetF18
Registrace: 10/2011

Občasné pomalé naběhnutí/odkódování NovaSp...

ja to mam taky.Dokonce ted u vive kanalu...

LG 77c4, O2tv, shield tv pro, Panasonic hhd player, Soundbar Samsung HQ-950A

borin7
Registrace: 8/2009

joscer

Pardon, pokud jsem Vás Pane Joscere urazil. Klávesnici si pravidelně čistím, tudiž není špinavá. Tímto se dopředu omlouvám i Jupímu, kdyby se náhodou chtěl taky vyjádřit k mé klávesnici. PStoJoscer: připadá ti to jako vyplakávání, když má kolega problém a ty mu sdělíš, že takový sra.ky už ani nemá smysl řešit. Kdyby se tu aspoň někdo kompetentní vyjádřil, proč SL vydr-bává s platícími klienty, kterým nacpal "jediné doporučené" STB. Zvláštní je, že "nekompatibilní" STB problémy nemají. :-/

pf09
Registrace: 8/2010

pf09

Já mám 2 STB TechniSat z dob, kdy ještě žádné doporučené neexistovaly, takže také nekompatibilní a mám ten problém také. Takže tvá poslední věta není pravdivá.
S tím vyplakáváním jsem to myslel obecně, stačí si projít toto fórum a udělat si názor.
A nedělej, že jsi nepochopil, co je myšleno tou špinavou klávesnicí. Jestli fakt nepochopil, tak je to přirovnání k nevymáchané puse.
Toť vše z mé strany.

Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.

joscer
Registrace: 10/2007

joscer

Taky mám problém s NOVA SPORT HD.

gusepee
Registrace: 5/2014

gusepee

A co s tím má Joscer jako dělat?? Obrať se tam, kde tvé prašule končí.

http://www.skylink.cz/kontakty-16.html

bretah

To že si tu budete stěžovat ničemu nepomůžete.:laughing:
To že napíšete Jarinovi, tím si také nepomůžete.Dostanete univerzální odpověď.Vypněte pokaždé Sat. přijímač,když chcete sledovat Tv na 5 až 10 vteřin z el. a poté nechejte zapnuté na čt1. Na vámi vytipované programy zapínejte tv minimálně s 1,5 hodinovým předstihem. :laughing:
Jediné co by pomohlo je stížnost platících diváků na patřičných místech a prokázaní Šitlinku pokusy na platících divácích.Omezování sledování předplaceného programu. :8)
Myslím si postačilo by dva tři takové podněty k prošetření a možná by se Šitlink poté nestačil divit. :laughing:

Nepijte vodu!!! Souloží v ní ryby ! PS: a srát též nechodí na břeh.

lachtan
Registrace: 7/2007

Téma jsem otevřel já protože jsem nevěděl, proč se tak děje a jestli to není jen můj problém. Jak vidno z diskuse, jedná se zjevně o problém Skylinku, tak jen poprosím všechny dotčené, ať si najdou 3min a popíšou tento problém např. pomocí formuláře v zákaznické zóně webu skylinku tak jako jsem to před chvíli udělal já. Čím více se jim ozve lidí, tím lépe. Díky. howg

tecka
Stránka: [ 1 ] 2 3
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 73

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra