Quantcast

Diskuse

Uzamknuté diskusní vlákno , sekce: Technika

CCcam.prio

Ahoj je třeba aktualizovat CCcam.prio
kde se dá sehnat aktulaní ?
dík

petr333
Registrace: 5/2006
Odpověď v diskusním vlákně

RE: CCcam.prio

načo ti je cccam

citron22
Registrace: 6/2014

petr333

kdybys nešetřil na provozovateli šárika, tak "prio" neřešíš.... zaplať si pořádný server a priority list můžeš mít prázdný. Tohle je stejná stupidita, jako když si vrtači kolen myslí, že shitovní server pojede přes Oscam 1000x lépe a slovem Oscam se zajikají... Takovým tydýtům jsem se vždy smál... Pořádný privátní server jede na CCCamu bez dalších nastavování.... No ale jsem rád, že jsem z toho vyrostl, karta je karta :-)

No ale k Tvé otázce... kontaktuj svého postkytovatele, pokud je seriózní, tak Ti pošle priority list přesně napsaný na svůj server, jinak věř tomu že je lepší mít cccam.prio prázdný

Xtrend ET4000HD + Dreambox 800HD, T90 + offset 90. 5W+4W+1W+5E+9E+13E+19E+23E+28E+36E circ. "Ночные волки Россия" Support Czech

apriliarsv
Registrace: 12/2012

apriliarsv

Takhle si to představuji jak to napsal kolega apriliarsv , stále vidím, že zde nemá cenu nic uvádět,protože jsou zde právě Ti co si to koleno nechají pro kačku vrtat,že jsou zde pořád lidi,kteří chtějí za nic koukat na vše,praštěte je do hlavy cihlou, aby se už konečně probudili :laughing: :laughing :každá sranda něco stojí ,tak se už konečně podle toho chovejte fuzgláci :8) :8) a vše pak jede bez problémů. :8) :8)

Dreambox 800HD se,OPTIMUS OS1 plus,Optimus OS1, VU+zero, 3x SG2100 motor, paraboly GILBERTINY 105,FUBA 90,MASCOM 90,

hery
Registrace: 5/2007

RE: CCcam.prio

No, a to jsem myslel, že se tady už dneska ani neobjevíš...

bretah
Registrace: 9/2012

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra