![]() |
|
MTV stále dokola několik písničekAhoj,tak jsem si myslel,jak bude super,že jsou MTV Hits,Dance a rock bez reklam.To je sice fajn,ale když mám puštěné MTV Dance cca 4 hodiny v kuse,tak tam točí asi deset písniček dokola. ;P |
huhu
Registrace: 1/2013 Příspěvků: 261 |
![]() |
|
RE: MTV stále dokola několik písničekPár stejných písniček se točí stále dokola i jinde. A to i v rozhlase. |
aramis
Registrace: 4/2014 Příspěvků: 34 |
![]() |
|
RE: MTV stále dokola několik písničekJo, to je pravda, tuhle jsem měl puštěný Rocks jako kulisu asi 4 hodiny, a jsem si jistej, že jsem určitý songy slyšel tak 10x. Tak nevím, co je lepší. Jestli tohle, nebo 3 songy, reklama, 3 songy, reklama na Scuzzu. :))) |
ondra1234
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 237 |
![]() |
|
stále dokola několik filmuTo nielen MTV vysiela stále dookola niekľko pesničieak,ale aj všetky stanice Discovery, HBO, Filmbox ... vysielajú stále dookola tie isté filmy. Hlavne že zákazníci sú ochotný za to platiť. |
karamelka
Registrace: 2/2013 Příspěvků: 395 |
![]() |
|
Naštěstítu máme sportovní kanály.... |
bretah
Registrace: 9/2012 Příspěvků: 5 290 |
![]() |
|
jsou i jiné kanály....Mám na anténě pozice 13e/19.2e/23,5e/28,5e/ ze kterých mám předladěno asi 40 hudebních stanic a MTV vůbec nemusím.....DVB-S/S2 ( E-85 /28,5/23,5/19,2/13/ ), DVB-T/T2 ( Žižkov,Ládví,Cukrák,Černá hora,Buková hora, Ještěd, Jablonec,Sněžné jámy (PL),
|
pigfucker
Registrace: 5/2008 Příspěvků: 554 |
![]() |
|
bretahkoukáš na sport2 ? tam máš třeba blbí khl každý den do kola o fotbalu raději nemluvím |
pussycat
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 592 |
![]() |
|
RE: MTV stále dokola několik písničekAno, Mandíku, koukám. A nejen na Sport2HD, ale i ostatní kanály. V posledních 4 letech převažují hlavně polské sportovní kanály a z 99 procent živé přenosy. |
bretah
Registrace: 9/2012 Příspěvků: 5 290 |
![]() |
|
RE: MTV stále dokola několik písniček:laughing: :laughing: :laughing: Vždyť i ve sportu se občas mění pravidla, aby to nebyla stále variace na jedno téma. A nemyslím jen F1. |
DVBT1
Registrace: 5/2012 Příspěvků: 1 774 |
![]() |
|
RE: MTV stále dokola několik písničekdo háje kdybych věděl kdo ty jsi že víš ze to jsem já?no jo polské verze sportu a naše jsou velký rozdíl já třeba už jsem je odrovnal,to ani ta blbá čtsport nestojí za nič jako vše ještě že tu je fanda a cool jinak bych bednu nezapnul jen se divím ze germany hrají lepší filmy a dokonce i v HD a to jedou ve free verzi jiní kraj jiní mrav domluvil jsem |
pussycat
![]() |
|
pussycatKterých germany kanálů se týká cos napsal? Teda mimo veřejnoprávních, které mají tučný příjem na koncesionářských poplatcích?Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 9 724 |
![]() |
|
RE: MTV stále dokola několik písničekDíky za postřehy. Za ty o hudebních programech myslím. hihi... Jinak mám tady hudební kanály z 28,5 stupně a jsou dobrý,jen jsem si řikal co dělají s těmi MTV. Škoda no... ;) |
huhu
Registrace: 1/2013 Příspěvků: 261 |
![]() |
|
RE: MTV stále dokola několik písničekpřece ty ve free stavu ;)rtl,pro7 atd HD zdf atd to je fakt velký rozdíl oproti tomu hnusu na astře 23 mazanice století a pogram o ničem |
pussycat
![]() |
|
RE: MTV stále dokola několik písniček28 taky není špatná tam máš dost fta jak filmový tak i hudební dokonce i dětský ale to máš taky na astře 19jen by mohl byt ten signál lepší na astru 28 |
pussycat
![]() |
|
RE: MTV stále dokola několik písničekMandik je odborník,to se pozná.RTL PRO 7 v HD vysílá volně ?Dreambox Two,parabola 100 cm,motor SG 2100,TV Sony OLED XR55A83K,Skylink Kombi+,Netflix
|
Antoš
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 2 318 |
![]() |
|
RE: MTV stále dokola několik písničeka kdo psal o hdzdf jede v hd a free a ne rtl a pro7 dej si facku :laughing: |
pussycat
![]() |
|
Proč MTV, když je tu Retro Musicjak ze satelitu, tak v DVB-T. Výběr písniček dobrý, komentáře na okraji obrazovky na úrovni!Každá složitá věc se skládá ze série jednoduchých věcí.
|
samorost
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 2 410 |
![]() |
|
RE: MTV stále dokola několik písničekPáni nehádajte sa! V podstate na Astre 28°E je free cca 40 hudobných staníc. Ak ide niekde reklama, tak prepnem na iný program. Sú tam aj monotématické hudobné bloky.Okrem toho Poliaci na 13°E majú minimálne 10 free hudobných staníc. Ak nabehne reklama, alebo priblblá poľská pesnička, tak prepínam. Inak Vox Music TV, Stars TV, Disco TV a najmä Power mi nahradia tie MTV. Teraz u nás najviac beží R 101 TV na 11°W všetko FTA. Prípadne ak sa vám páči nemecká pop music a oldies, tak odporúčam ZDF kultur HD a Deluxe music. Momentálne rockové koncerty idú na Eins Plus HD na 19°E R^ |
jednokto
Registrace: 5/2013 Příspěvků: 188 |
![]() |
|
RE: MTV stále dokola několik písničekdeluxe music nemá konkurenci na astře 19nejlepší je disco deluxe |
pussycat
![]() |
|
RE: MTV stále dokola několik písničekno konečně jsi napsal něco rozumného :))) .Jinak kolik je na ARD a ZDF filmů ?Dreambox Two,parabola 100 cm,motor SG 2100,TV Sony OLED XR55A83K,Skylink Kombi+,Netflix
|
Antoš
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 2 318 |
![]() |
|
RE: MTV stále dokola několik písničekon je i mdr nebo nějak tak,tam taky hrají filmy to mi je jasný že nehrají furtno nevím ale někdy jo když tak přepínám |
pussycat
![]() |
|
![]() |