![]() |
|
Pokuta slovenské televizehttp://www.novinky.cz/kultura/338951-slovenska-televize-dostala-pokutu-za-hurvinka-v-cestine.htmlO bóže tatálně vykrakaní naší sousedi. Rv Rv Rv Rv |
computer
Registrace: 6/2012 Příspěvků: 66 |
![]() |
|
Pokuta slovenské televizeTí naši úradníci sú už dávno jeb..tí na hlavu Rv |
atr2009
Registrace: 12/2009 Příspěvků: 522 |
![]() |
|
RE: Pokuta slovenské televizeak ide o toto na vine je zakoncize blbi poslanci http://ekonomika.sme.sk/c/7028448/tv-joj-dostala-pokutu-za-cestinu-rozhodnutie-rady-kritizuju.html |
matho
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 925 |
![]() |
|
RE: Pokuta slovenské televizeTo je krasne, clanok je o RTVS, toto je iny o JOJ-ke.Jeden divak sa stazuje, druhí sa tomu smejeme........No slovensko ... :laughing:Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
trošku pravdy pre vásTakto nechcem ,aby tu vznikla debata o tom kto je blbý a podobne....Existuje približne 12 detských tv stanic ktoré vysielaju aj na Slovensku všetky opakujem všetky maju len český dabing....A je u nás zákon ,že ked je niečo v cz jazyku a toho je u nás naozaj,ale naozaj veľa a myslím že je to v poriadku tak to stačí označiť že je to od 12 rokov...a to je všetko a večerníček je špecifická vec ktorá sa vysiela pre deti hlavne do 7 rokov....A u nás je to dané zákonom a v čechách to zákonom nemuseli dávať ,lebo to u vás platí automaticky aj na filmy ......A ešte jedna vec slovenské deti vedia po česky a beriem to ako plus.....a v čechách deti naozaj už skoro nerozumeju po slovensky a berte to ako chcete...A platí u nás zákon že filmy(pozor nie české filmy)vyrobené po roku 2008 musia mať dabing SK.... A pokial viem tak u vás za rok slovenský dabing na čt nova prima nie je ani 1 opakujem ani 1....u nás je desiatky denne....takže asi tak...A pokial si pamatám tak v ešte v československu ked sa natočila slovenská rozprávka tak sa automaticky robila aj česká verzia napr.Perinbaba,soľ nad zlato s L.Safránkovou a podobne zaujímavé to tu nikto nepíše ....to je všetko čo som chcel stačí sa len zamyslieť ako to vlastne je netrepať hned hluposti...argumentov máte v mojom príspevku plno |
drax
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 69 |
![]() |
|
RE: Pokuta slovenské televizeTo si asi chcel nieco ine napisat, ale prima a nova maju dabovat do slovenciny preco ?Tragedia je, ze mame zakon, ale riesi sa nieco az ked sa niekto stazuje a potom sa da pokuta taka, ze to nikomu nevadi. Otazka , je co to riesi ? No nic, ale alibisti vykazuju cinnost ... :) Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
![]() |
|
pre liquereasi si nepochopil čo som písal píšem tam že naše stanice dávaju český dabing stále a je to normálne a v cz staniciach nie je ani jeden za celý rok!!!! Nepíšem, aby dabovali v sk jazyku iba píšem,že u nás je cz dabing normálna vec.....A ked si spomeniem na kino tak tam su cz titulky asi pri 70%filmov...prosím predstav si situáciu opačne hmmm to sa asi nedá že? :O |
drax
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 69 |
![]() |
|
RE: Pokuta slovenské televizePred dvoma tyzdnami isla na Prime rozpravka Nebojsa, kde bol nas Janko Kroner predabovany do cestiny. V povodnej slovenskej verzii je pre zmenu Vetchy predabovany nasim Nogom. Skoda ze neexistuje aj kombinovana verzia - kazdy seba. V takom seriali Teta mi tiez pride zvlastne, ked Polivku dabuje Karol Calik, mohli ho kludne dotiahnut do slovenskej verzie, bola by hned lepsia :) |
pewa
Registrace: 1/2012 Příspěvků: 165 |
![]() |
|
hoši ,bratjatady se musíte rozhodnout v příštích volbách,koho z volů volit,v česku toto neřešíme a jsem za to rád R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 394 |
![]() |
|
DraxiŠkoda,že jste se chtěli tolikrát oddělit. V česku není special jazykový zákon,jako u Vás a na Ukrajině.U nás je běžné,že na radnici,sociálce,policii,ve školce mluví zaměstnanec slovensky.Mě coby 13-letého kluka půl moraváka/půl slováka na Zelené žabě v Trenčanských Teplicích 20letéj chalan topil,protože jsem mluvil česky a když mu můj kamoš řekl,že jsem moravák,tak mě vytáhl,objímal a že půjdem na panáka.Vono je to všechno jinak |
korkoran
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 6 531 |
![]() |
|
SlovenštinaJeště jsem chtěl dodat, velmi mi na naších stanicích chybí slovenština, když jedu na Slovensko velmi si Váš jazyk užívám.Je mi smutno když naše děti nerozumí.Mějte se fajn. R^ |
computer
Registrace: 6/2012 Příspěvků: 66 |
![]() |
|
RE: Pokuta slovenské televize" A pokial viem tak u vas za rok slovensky dabing na ct nova prima nie je ani 1 " - potom ako to mam pochopit ????Mne je jasne z coho vyplyvaju podobne zakony. Vsetci svoje deti tlacia aby sa naucili cudzie jazyky, ale na vonok na slovensku po slovensky ! Staci posledny pruser toho stareho uja hokejistu v restauracii,ze? :))) To je taky posledny priklad tuposti.... Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
![]() |
|
RE: Pokuta slovenské televizeRadsej povedzte, kedy hraju nase muzstva v brazilii ? ;)Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
![]() |
|
RE: Pokuta slovenské televizeDalší příklad zhovadilosti pos*anců.Děti mají rádí asi pohádku Perinbaba - jednou ji dala nova předabovanou do češtiny, po 5 minutách jsem jim to přepnul na orig, co mam nahrano. Nedalo se to poslouchat. |
zdrk15
Registrace: 5/2008 Příspěvků: 479 |
![]() |
|
RE: Pokuta slovenské televizeajaj čo bolo to bolo :fuming: |
popo123
Registrace: 2/2013 Příspěvků: 234 |
![]() |
|
mas uplnu pravdudrax...a beriem to ako vyhodu pre slovakov. pretoze ked slovenske decka cesky rozumeju tak ceske deti slovensky nevedia, pretoze v ceskej televizii slovencinu nepocuju. kedysi sa ma mlady cesky adolescent pytal na cestu ako a kde na slovensku po cesky. poradil som mu a odpovedal som slovensky. on nato, ze nerozumi slovensky. a co chcel, aby som mu aj cesky odpovedal? poslal som pepika anglicky kade lahsie, adolescenta namysleneho...Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-
|
bohus31
Registrace: 10/2009 Příspěvků: 8 673 Galerie: bohus31 |
![]() |
|
RE: Pokuta slovenské televizeVolů se najde všude dost, v čechách i na slovensku, jinak pěkně napsané, draxi...P.S. Neřekl bych, že by se Slováci chtěli odtrhnout, ale když s tím národem se tak krásně dá manipulovat, tak proč toho nevyužít, že? / a samozřejmě si u toho trochu polepšit, viz Slota, Mečiar a pod.,to jenom jako bonus/ :)))Dm920 triple+fbc, 105gib+85fuba multifeed
|
tukan
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 4 166 |
![]() |
|
RE: Pokuta slovenské televizePředabovávat české pořady do slovenčiny a naopak slovenské do češtiny je zhovadilost :fuming:, nedej bůh něco co má alespoň malý úspěch rovnou okopírovat vlastní jazykovou verzí, viz. Profesionálové (2009);P.http://www.youtube.com/watch?v=t9nqTWd5TwY R^ R^ :laughing: :laughing: :laughing: Internet o2 (ADSL 20Mb/s) + O2 TV Stříbrná, parabola 80cm, monoblok 19.2E a 23.5E + Single LNB (28.2E-42E), DiSEqC S2/1PCNopt-W1 (P.162-IW Option).
|
salfa72
Registrace: 7/2011 Příspěvků: 334 |
![]() |
|
RE: Pokuta slovenské televizeBratia Česi nám nadávajú, že aký máme jazykový zákon a bla,bla,bla. Včera na Telke išiel slovenský seriál Druhý dych a úplne predabovaný do češtiny.4K Box HD61; parabola 80 cm; Twin monoblock 4.3
|
Crescenzio
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 388 |
![]() |
|
RE:pokuta slovenské televizeNo,chlapci je vidieť ako sledujete slov. tv.Kedy ste naposledy videli na našich slov tv niečo s českým dabingom?Ja naposledy minulý týždeň v noci o pol tretej nad ránom,nejaký starší diel z ešte staršieho seriálu.V tom čase ho aj tak nikto nesledoval,tak mohol byť hoci aj v turečtine.Ešte aj Angeliku nadabovali po slovensky.Skôr si myslím že pre slovákov je čeština preto bežnejšia ,lebo dosť sledujeme české tv,čo sa naopak povedať nedá.GM Wizard HD,Openbox 820,par.toroid.T55,LNB-28,5-23,5-19,2-13,9,5E,1-4W diseqc S168-8/1
karty Skylink/UPC
|
beny
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 127 |
![]() |
|
benyno máš pravdu,mám celý skyling i freesat a na slovenské programy už nějak nezbývá čas R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
computermaš uplnu pravdu!Ta pokuta je hodna blazna .... |
par32
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 977 |
![]() |
|
RE: Pokuta slovenské televizeTroska odbocim, ale vecsina slovakov su blbci na entu!!!Napriklad som osobne zazil niejake vzajomne hokejove zapasy, ktore som sledoval v restauracii v cr, kde vedeli, ze sme slovaci a este na koniec nam kupili stamprlu... Cesi by u nas mali problem. Sme narod zavistlivcov-ked sme vypadli my, nech vypadnu aj oni!!! Niekedy sa hanbim, ze som slovak. Chory nacionalizmus. |
Kasr
Registrace: 8/2008 Příspěvků: 4 647 |
![]() |
|
Kasrje to v národě,nikoho nemůžeš odsuzovat,nebo se stydět,prostě to je v krvi R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
KasrNo máš pravdu, ale to plynie z porekadla, ked skočim do studne ja, tak skočíš zamnou :D :laughing: :laughing: :laughing: |
PISTOK153
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 2 781 |
![]() |
|
PS....Ale oni tí češi fakt všetko prehrali, už teda po postupe, tak možeš byť kludny, ani na Slovensku by stym nebol problém.Ovšem medzi nami sa ten Hokej berie trošku inak, ja tiež v čechách som nikdy nemal problém niekde v hospode kukať hokej SVK vs CZE a bola to švanda, a ešte večšia ked sme vyhrali, a nik nás tam nepobyl, pili sme dalej spolu, ako pred tym zápasom, jediny rozdiel bol vtom kto platil :))) :))) :))) |
PISTOK153
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 2 781 |
![]() |
|
![]() |