![]() |
|
Sky sport a ostatneV ramci studijneho programu obcas pozrem ponuku SKY na 28,2. Pred casom cast ponuky SKY vypadla. Oni sice dost casto preladuju, myslel som ze tak tomu bolo i tentokrat. V zasade bolo, ibaze kanal sice prijimac naladi, ale ked ho chcem pozerat tak sa "nelockne", vykazuje ze nema signal. Obcas sa niektory chyti, po prepnuti vsak nenabehne. Preladil som v automatickom rezime celu druzicu niekolkokrat, vzdy rovnaky vysledok. Nic ma nenapada, ma niekto podobnu skusenost alebo vie poradit?Prijimac VU plus DUO s VTI 5.1. |
JanoHels
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 886 |
![]() |
|
RE: Sky sport a ostatnea o jaké programy se jedná co ti nejdou? Sky sport by měl jít ten vysílá v Evropském svazku.FUBA DAA 850 28.2E, 23.5E, 19,2E, 13E | VU+ SOLO 4K, VU+ ZERO, Sky+ HD Amstrad DRX890 | Sky UK, SkyLink
|
killors
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 1 605 |
![]() |
|
RE: Sky sport a ostatnemne nejdu sky movies....HDčkové |
ivik
Registrace: 7/2007 Příspěvků: 208 |
![]() |
|
RE: Sky sport a ostatneNejdu mi HDckove movies ani sporty. Zostali mi len BTsporty a par nejakych dalsich kanalov.Divne na tom je, ze po vymazani druzice a opatovnom automatickom naladeni stanice naladi. Po prepnuti na ne vsak vykazuje teplomer nulovy signal. Tyka sa to aj niektorych FTA stanic, ktore mi predtym normalne isli. Obcas sa niektora zo stanic lockne a vsetko je v poriadku, trva to vsak len do najblizsieho prepnutia. Tie sporty by sa teraz velmi hodili ... |
JanoHels
![]() |
|
nestuduješ důsledněTohle je 1/4 roku starý poznatek.... SKY hardwarově páruje od dubna karty, takže programy jako SKY Arts, Drama, Movie atd od února nejdou.... a nebude trvat dlouho (týdny max) a nepojede HDčkové SKY jako takové. Jojo, být pasivním konzumentem šárika nestačí :-)Xtrend ET4000HD + Dreambox 800HD, T90 + offset 90. 5W+4W+1W+5E+9E+13E+19E+23E+28E+36E circ. "Ночные волки Россия" Support Czech
|
apriliarsv
Registrace: 12/2012 Příspěvků: 2 656 |
![]() |
|
dodatekjakože ode dneška mimo BT Sporty a Eurosporty nejede ani jedno HDčko :-) Tím líp, bude v předvolbách uklizeno pro další HDčka od NTV+ :-)Xtrend ET4000HD + Dreambox 800HD, T90 + offset 90. 5W+4W+1W+5E+9E+13E+19E+23E+28E+36E circ. "Ночные волки Россия" Support Czech
|
apriliarsv
![]() |
|
opravaSky Sport 1+2 a F1 ještě jedou, ale na těch pár dnů to nemá smysl udržovat v Oblíbených!Xtrend ET4000HD + Dreambox 800HD, T90 + offset 90. 5W+4W+1W+5E+9E+13E+19E+23E+28E+36E circ. "Ночные волки Россия" Support Czech
|
apriliarsv
![]() |
|
Info....Confirmed channels gone are listed below;$KYArts 1 HD $KY Arts 2 HD National Geographic UK HD History HD Crime HD $KY Living HD NAT Geo Wild HD $KY Atlantic HD $KY 1 HD $ky Premier HD $ky SciFi / Horror HD $ky Disney HD $ky Family HD $ky Showcase HD $ky Drama HD $ky Thriller HD $ky Greats HD $ky Select HD $ky Action HD $ky Comedy HD $ky Sports 1 HD (Pub) $ky Sports 3 HD (Pub) $ky Sports 4 HD ITV Encore HD $ky Sports 3 HD $ky Sports News HD Xtrend ET4000HD + Dreambox 800HD, T90 + offset 90. 5W+4W+1W+5E+9E+13E+19E+23E+28E+36E circ. "Ночные волки Россия" Support Czech
|
apriliarsv
![]() |
|
Info II.Podotýkám,, že mě osobně to 2x nezajímá, fakt koukám jen na 36, žíly mi to netrhá..Current: ECM/EMM Data is fed to the box via the MPEG stream, it then passes it to the card for a response. New: ECM/EMM Data is fed to the box via the MPEG stream, it then futher encrypts the data using a pairing key before passing it on to the card. The card decrypts this in order to then decrypt and process the original ECM/EMM command. The reply is then encrypted [again using the pairing key] and sent back to the box, which then decrypts and executes it. Both the original ECM/EMM data and the reply have not changed, the only thing that has changed is the way the data was exchanged between the box and the card.. As has been mentioned (and seemingly ignored) in this thread beforehand, it is possible to use a card which has been updated to the new system by dumping the key from a new HD box (pretty much in the same way you dump an RSA key from a Nagra3 UK Cable box) which then allows the use of something like newcs, utilising the receiver ID of course. This information is not publically available as this would allow both ViasatHD and Sky (shortly) to be shared and to be honest, many that have worked on this are sick of all the exploitation... Xtrend ET4000HD + Dreambox 800HD, T90 + offset 90. 5W+4W+1W+5E+9E+13E+19E+23E+28E+36E circ. "Ночные волки Россия" Support Czech
|
apriliarsv
![]() |
|
RE: Sky sport a ostatnedik za info. Znie to zrozumitelne co pises, ale vies vysvetlit aj FTA programy, preco sa chovaju tak isto? (BBCnews, FRANCEeng, ITV a dalsie?) |
JanoHels
![]() |
|
JanoHeisFRANCEeng SD mi hraje, BBCnews nemám naladěné (možná mi na T90 ani nepojede) a ITV mám naladěné jen 2-4 HD, Ty asi chytáš i anglický svazek, co?Xtrend ET4000HD + Dreambox 800HD, T90 + offset 90. 5W+4W+1W+5E+9E+13E+19E+23E+28E+36E circ. "Ночные волки Россия" Support Czech
|
apriliarsv
![]() |
|
RE: Sky sport a ostatneano, chytam - som v NL. |
JanoHels
![]() |
|
RE: Sky sport a ostatneVytreli kocura.....Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
![]() |