![]() |
|
PVR HD UPCMám problém u Kabelovky UPC. Nemají nové přístroje PVR HD a tak se ptám jestli je na trhu nějaký přístroj ve kterém po zapojení do kabelovky mi pojede karta UPC a bude možno sledovat program a přitom jiný program nahrávat ? |
Ottib
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 109 |
![]() |
|
RE: PVR HD UPCAsi ne ,protože karta je párovaná s boxem.Jedině nějaký box combo box ,který umí kabelové frekvence a do něj dát ci modul conax se sparovanou kartou... |
Fanyn
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 5 635 |
![]() |
|
RE: PVR HD UPCnieco mal abcom abcryptobox 550HDC |
loop12
Registrace: 7/2007 Příspěvků: 663 |
![]() |
|
RE: PVR HD UPCPřijímače jsou na tr hu, ale musíš koupit Cam modul od UPC, tuším cca 1.200,- Kč a ten musí být spárovaný s kartou!!! CAM s kartou vložíš do kabelového přijímače a jedeš! |
Mirko.
Registrace: 4/2003 Příspěvků: 461 |
![]() |
|
RE: PVR HD UPCPřijímače nejsou zrovna levné, do vyhledávače zadej třeba "kabelový přijímač" |
Mirko.
Registrace: 4/2003 Příspěvků: 461 |
![]() |
|
RE: PVR HD UPCDíky za rady. Pokusím se něco najít.. |
Ottib
![]() |
|
RE: PVR HD UPCZa dvoutuner si připrav dost peněz...Ten jednotuner Cryptobox550 mám odzkoušený-bez problémů. .......
|
jito
Registrace: 12/2005 Příspěvků: 514 |
![]() |
|
RE: PVR HD UPC:)) Peněz moc nemám ale stejně jsem žádný dvoutuner pro kabelovku nenašel.. :-/ |
Ottib
![]() |
|
HD UPCPrijímač nepotrebuješ, ak máš TVP s CAM slotom (majú ho už skoro všetky TV prijímače). Po vložení CAM-u s kartou môžeš pozerať UPC. |
huvo
Registrace: 2/2004 Příspěvků: 209 |
![]() |
|
OttibTed jsem mluvil s operátorkou UPC,která mě řekla,že přístroje PVR HD mají k pronájmu za 99kč měsíčně. |
milord
Registrace: 12/2005 Příspěvků: 719 |
![]() |
|
huvopozerať ano,ale on chce nahrávat jiný program a to každá tv neumí R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 394 |
![]() |
|
MilordTak jak říkáš. Mají. Mně tvrdili 14 dnů že nové nejsou a dnes jsem se dozvěděl že jeden na skladě mají. Tak jsem si ho zamluvil ale doma ho ještě nemám.. Děkuji všem za projevenou snahu pomoct. Čus |
Ottib
![]() |
|
RE: PVR HD UPCUPC cable ide v pohode na share, takze nejaky linux dvojtuner by mal splnit tvoje ocakavania |
furicka
Registrace: 3/2011 Příspěvků: 458 |
![]() |
|
![]() |