![]() |
|
Aktualizace WIN XPPánové, vím, že to sem nepatří, ale přesto se zeptám: Jak je to skutečně s ukončením podpory OS WIN XP? Nevím, jak vám, ale mě ode dne oficiálního ukončení podpory někdy v dubnu přišlo několik nových aktualizací, poslední dnes. |
jerry1954
Registrace: 7/2007 Příspěvků: 131 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 32 | |
![]() |
|
Bohuš31Je tu nutné vyplodit své osobní invektivy/?/,není na ně nikdo zvědav! :ONe všichni lidé, s vysokým IQ, si ho zaslouží!
|
spyko
Registrace: 6/2006 Příspěvků: 3 916 |
![]() |
|
beriem na vedomiespyko, ok.Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-
|
bohus31
Registrace: 10/2009 Příspěvků: 8 673 Galerie: bohus31 |
![]() |
|
RE: Aktualizace WIN XPkdo používá Ubuntu,doporučuji i ostatní OS vyzkoušet.Např výše zmiňovaný Mint nebo pěkný Ultimate Edition.Ono je to všecno stejně z 80ti % na základu Debian a zbytek úpravy. |
leousek
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 98 |
![]() |
|
RE: Aktualizace WIN XPNo tak jsme se chlapci pobavili a teď vážně. Jak je to skutečně s ukončením podpory OS WIN XP? Byla ukončena nebo ne? Aktualizace mě stále chodí. Děkuji za odpověď. |
jerry1954
Registrace: 7/2007 Příspěvků: 131 |
![]() |
|
až bude ukončenatak to poznáš hned,že ti nebude nabízet,já se tedy těším,furt otravují R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 394 |
![]() |
|
RE: Aktualizace WIN XPJa tiez som nepouzil na beznom pc, kde nepouzivam ziadne financne sluzby(internet banking a pod) ziadnu aktualizaciu niekolko rokov, pouziva ho hlavne 15 rocny syn, ktory az taky bezpecny na nete neni, mam tam avast, zonealarm a este niejake drobnosti ohladom bezpecnosti a ziaden problem. |
Kasr
Registrace: 8/2008 Příspěvků: 4 647 |
![]() |
|
Kasrjá tedy používám veškeré možnosti PC a netu i banking atd.,aktualizace mám vypnuty od instalace XP a vůbec je nepotřebuji R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 394 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 32 | |
![]() |
|
![]() |