![]() |
|
Má ještě cenu koukat na české tv?Téměř rok a čtvrt jsem nekoukal vůbec na tv programy.Pouze zprávy přes DVB-T.Filmy a ostatní tahám z netu,rychle,zdarma,dle své chuti a bez reklam.Před týdnem jsem na zkoušku reaktivoval Skylink kartu a pustil satelit.A hned byl znechucen našimi komerčkami,jakou škváru a tisíce stupido a klamavých reklam pouštějí do éteru.To už je napínavější sledovat KCTV na 78east.Raději jsem satelit přesunul pryč na pozici 55/56 east.Děkuji Skylinku a přeji od 1.9. mnoho nadšených serpo zákazníků,já mezi nimi bohužel nebudu. |
leousek
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 98 |
Stránka: [ 1 ] 2 3 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 52 | |
![]() |
|
RE: Má ještě cenu koukat na české tv?Ďakujeme za zbytočný príspevok. :))) píš si to radšej doma na papier a nie do klávesnice. |
Nibiru
Registrace: 3/2008 Příspěvků: 1 061 |
![]() |
|
RE:leousekMne serpo vyhovuje, baličky mám na háku a športové prenosy pozerám z netu cez HDMI kabel. :))) |
pavino
Registrace: 5/2012 Příspěvků: 66 |
![]() |
|
RE: Má ještě cenu koukat na české tv?SERPO............... :laughing: :laughing: :laughing: |
papay
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 601 |
![]() |
|
RE: Má ještě cenu koukat na české tv?@ leousek: plný souhlas, jsi šťastný člověk! R^ R^ R^V životě jsou daleko důležitější věci! Skylink/+13°+19.2°+23.5°+28°/VU+ DUO
|
pekad
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 132 |
![]() |
|
to nibiruNemyslím si, že to je zbytečný příspěvek, jen at si pánové ve Skylinku uvědomí, že šponovat to donekonečna nejde. Zákazníci budou odcházet, kvůli SD programům nebudou platit, od toho je pozemní digitál, takže pokud chce Skylink peníze, musí min zvýšit kvalitu. Ty doby, kdy jsme se těšili, že TV Nova je na satelitu, jsou nenávratně pryč./kromě toho ty datové toky, ve kterých prima i čt-čko vysílalo, jsou taky nenávratně pryč/ O zbytečnosti TV tady asi diskutovat nemusíme...Dm920 triple+fbc, 105gib+85fuba multifeed
|
tukan
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 4 167 |
![]() |
|
RE: Má ještě cenu koukat na české tv?oproti slovenskym este furt tam je pridana hodnota, aj ked po novom reklama cez mash :fuming: |
matho
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 925 |
![]() |
|
RE: Má ještě cenu koukat na české tv?Ano pro někoho zbytečné vlákno,pro někoho ne.Přidám také tedy trochu do mlýny. Jardo vybavil jsem v naší lokalitě docela dost rekreačních zařízení Sat. příjmem.Nyní je postupně předělávám na DVB-T. :laughing: Chatami to začíná, uživateli to bude končít. :8) Nepijte vodu!!! Souloží v ní ryby ! PS: a srát též nechodí na břeh.
|
lachtan
Registrace: 7/2007 Příspěvků: 1 650 |
![]() |
|
RE: Má ještě cenu koukat na české tv?http://www.d-i-g-izone.cz/clanky/na-slovensku-vyrazne-vzrostla-popularita-dvb-t-prijima-ho-uz-tretina-domacnosti/Samozřejmě má být d-i-g-i bez čárek aby se to zobrazilo (cenzůra) . TAM JE VIDĚT KAM TO SPĚJE a u nás je ten trend taky , ale musí se mlčet že , nebo to je zbytočný príspevok že pane Nibiru . // Na Slovensku výrazně vzrostla popularita DVB-T, přijímá ho už třetina domácností // R^ |
standa111
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 1 753 |
![]() |
|
RE: Má ještě cenu koukat na české tv?ja si spis rikam, kolik je stoji vlastne provoz, kdyz jsou mi schopni dat balicek mini za 83 kc mesicne na 2 roky, misto 179 kc mesicne ... |
Dave79
Registrace: 12/2013 Příspěvků: 17 |
![]() |
|
lachtanpokud je v miste prijmu kvalitni signal a zakaznik nepotrebuje slovenske programy a popřípadě ozeli CT HDcka, tak tam je to jasna volba pro DVB-T. Casem i na to DVB-T dojde taky, kdy bude urcite zpoplatneno taky a zustanou pouze par programu volnych a ostatní budou zpoplatneny a zakodovany. Ver tomu, ze tahle situace urcite nastane za par let. |
HYPER
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 10 665 |
![]() |
|
tukantazatel nebrečí kvůli serpo,jako ty,ale kvůli pořadům R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 394 |
![]() |
|
RE: Má ještě cenu koukat na české tv?to:HYPERAno netvrdím, že tomu tak v budoucnu nebude.Při dnešní ceně serpa 498 Kč za ,,1 kartu,, než tomu tak bude, může být dotyčný v balíku.U nás ve městě je to se signálem špatné,ale chaty stojí na kopcích a tam je to nebe a dudy. :8) Nepijte vodu!!! Souloží v ní ryby ! PS: a srát též nechodí na břeh.
|
lachtan
![]() |
|
RE: Má ještě cenu koukat na české tv?Vzpomínáte na to nadšení,když začala vysílat po revoluci z ruského kolísajícího Expressu na 11 W čs stanice Cable Plus Praha?Později přešla tuším na kolísající 21,5E spolu se slabým slov. Danubian Tv.Od těch dob používám stále dva motory na parabolách. |
leousek
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 98 |
![]() |
|
RE: Má ještě cenu koukat na české tv?lachtan, kdyby ten chatar chtěl, tak by nemusel platit za rok 498,-, ale min a to přes SIPO/inkaso za 33,- a vyjde ho to zase o něco levneji. Mohli to mit i za ještě méně, pokud by vyuzili nabidku ještě za 29,- před 1.2.2014 a predplatili by si to treba na 2 roky za 698,- nebo před 1.6.2014 za 768,- coz vyslo na 32 Kc mesicne. Ted uz se to nevyplati platit za hotove SP za zakladni balik Digital na dva roky u prodejce. Je to jen a jen na nas jak se rozhodneme a naložíme s tim. Ted to budou mit hosani akorát na nemce pokud sleduji občas sportovni prenosy třeba na Eurosportu nebo na SPORT1.de ci ARD,ZDF. Budou to mit jako to bylo v devadesátých letech za analogového prijmu. ;) |
HYPER
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 10 665 |
![]() |
|
RE: Má ještě cenu koukat na české tv?to:HYPERjj opět nevyvracím. Na druhou stranu platit 498 kč za 5 návštěv na chatě do roka mě přijde také ujeté. :8) Nepijte vodu!!! Souloží v ní ryby ! PS: a srát též nechodí na břeh.
|
lachtan
![]() |
|
RE: Má ještě cenu koukat na české tv?Při 5 návštěvách ročně mně přijde ujetý tu chatu vůbec mít :DKdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.
|
PoldaS
Registrace: 1/2010 Příspěvků: 5 822 |
![]() |
|
RE: Má ještě cenu koukat na české tv?HYPERZkusme se na to podívat z druhé strany. Dejme tomu že ty sis koupil serpo před 1.2.2014 na dva roky za 698 kč. Tvůj soused si to kupuje za hotové u prodejce a jenom tehdy když se to využije třeba hlavně na vánoce a nebude to kupovat když jede na letní (zimní) dovolenou, má hodně práce (jakékoli) od rána do večera na pozemku, nebo dokonce někdy zaplatit zapomene či momentálně nechce třeba z důvodu co uvedl původní tazatel. 1) Co myslíš co je pro souseda výhodnější? 2) Co je výhodnější pro skylink, tvůj návrh placení, nebo souseda. |
člověk
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 1 103 |
![]() |
|
RE: Má ještě cenu koukat na české tv?To jsou argumenty úplně pro kočku, za ČT taky cvakáš každej měsíc ať se díváš nebo ne, za odpadky platíš ať do popelnic něco házíš nebo ne, za elektroměr a plynoměr taky dáváš každej měsíc jakejsi paušál, takže proč se tomu u satelitu divíš? Navíc se jedná o tak zanedbatelnou částku, že to nestojí ani za řeč a ten monitor na kterej koukáš, když tady ročně napíšeš tunu zbytečností, ti sežere víc než kolik dáš za serpo :DKdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.
|
PoldaS
![]() |
|
RE: Má ještě cenu koukat na české tv?to:PoldaSProč se vše vždy zvrhne na slovíčkaření.Zkrátka a dobře zadavatel se tak rozhodl.Náš zákazník náš pán.I kdyby na tu chatu jezdil, jen jednou do roka je to jeho věc mě je to šumák. :8) Nepijte vodu!!! Souloží v ní ryby ! PS: a srát též nechodí na břeh.
|
lachtan
![]() |
|
Dá se takyzaplatit 1208,- až 1228,-za mini a možná i na 2 roky.Už mě lámou asi 14 dní,já nato jen když na 2 roky,a oni že se poradí se šefem.Plno známejch co jsem jim to zařizoval,by to za dva roky taky bralo. |
korkoran
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 6 531 |
![]() |
|
RE: Má ještě cenu koukat na české tv?lachtan@ zadavatel vůbec neví co mluví a napsal akorát blábol ve kterým konstatoval nějaký svoje pocity RvKdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.
|
PoldaS
![]() |
|
RE: Má ještě cenu koukat na české tv?HYPERMyslel jsem že aspoň ty by si mohl umět odpovědět na dvě jednoduché otázky. |
člověk
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 1 103 |
![]() |
|
leousekNaprosto zbytečné a navíc úplně stupidní vlákno vhodné tak na zamčení.Můžeš nám tu všem vysvětlit, poněvadž jak je vidět tak to skoro nikdo nepochopil, co má ta škvára a tisíce klamavých reklam našich komerček společného se Skylinkem? Díky za odpověď. Rv ;P Cryptobox 752 Combo,DVB-S Toroidal T-90: 28.2E,23.5E,19.2E,16E,13E,9E,7E,5E,1.9E,1W,5W + 39E,42E,46E,52E + 26E. DVB-T2 MUX 21,22,23,24.
|
BIDLO
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 6 203 |
![]() |
|
RE: Má ještě cenu koukat na české tv?By mě zajímalo co má společného skylik s programovou nabídkou těch stanic co má zařazené.Toto je satelitní fórum a ne nake fórum oprtunistu co jsou proti všemu. Sak je nikdo nenutí se na to dívat. Není to povinné. Je demokracie můžou klidně cucet na strop nebo z okna. |
satman1
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 4 109 |
![]() |
|
RE: Má ještě cenu koukat na české tv?Člověče jestli je ten tvůj známí samotář tak možná. Ale jestli má rodinu tak se to vyplatilo zaplatit na dva roky. Nevěřím tom že by sním celá rodina ryla na zahradě. |
satman1
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 4 109 |
Stránka: [ 1 ] 2 3 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 52 | |
![]() |
|
![]() |