Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Pořady v televizi

Má ještě cenu koukat na české tv?

Téměř rok a čtvrt jsem nekoukal vůbec na tv programy.Pouze zprávy přes DVB-T.Filmy a ostatní tahám z netu,rychle,zdarma,dle své chuti a bez reklam.Před týdnem jsem na zkoušku reaktivoval Skylink kartu a pustil satelit.A hned byl znechucen našimi komerčkami,jakou škváru a tisíce stupido a klamavých reklam pouštějí do éteru.To už je napínavější sledovat KCTV na 78east.Raději jsem satelit přesunul pryč na pozici 55/56 east.Děkuji Skylinku a přeji od 1.9. mnoho nadšených serpo zákazníků,já mezi nimi bohužel nebudu.

leousek
Registrace: 4/2006
Stránka: 1 [ 2 ] 3
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 52
Odpověď v diskusním vlákně

to pierre

Pokud máš pocit, že ve svém příspěvku brečím kvůli serpu, tak si ho asi nepochopil, skus si to přečíst ještě jednou. Ale není to důležité...

Dm920 triple+fbc, 105gib+85fuba multifeed

tukan
Registrace: 10/2005

RE: Má ještě cenu koukat na české tv?

Korkoran: ja nakonec vzal za 1996 kc balicek mini. Je to cena za 2 roky. Takze asi 83kc mesicne a to jde.

Dave79
Registrace: 12/2013

Ja tiez nase tv (myslim cz aj sk) sledujem minimalne- max trocha spravy, niejaku muziku a dokumenty. Film fakt vynimocne, mna reklamy nezaujimaju!!!!
Alebo timeshift, pockat hodinku a potom pretacat, pripadne nahrat a pretacat.
A este dvbt versus skylink a chatari. Nejde iba o serpo, ale aj o cakanie na zapisy po dlhsej odstavke. Cely den su mimo tv a vecer, ked chcu nieco pozriet-tma!
Vsetci nevedia, ze je lepsie "satelit" zapnut aspon hodinu pred sledovanim.

Kasr
Registrace: 8/2008

Ta cena je přemrštěná za ten hnuss.

HiFiOK
Registrace: 12/2006

Filmy a ostatní tahám

z netu. Výborně. Všechny filmy jsou zde zadara??? Chlubíš se jako zloděj??? Na netu jsou filmy, které tvůrci udělali zadara??? Je tvé jednání sociální nebo asociální??? Kdyby tak jednali všichni, společnost by fungovala???

Každá složitá věc se skládá ze série jednoduchých věcí.

samorost
Registrace: 1/2006

Má ještě cenu koukat na české tv?

Přesně tohle musíte udělat,jak píše Kasr.

fero55
Registrace: 5/2010

To je jen úvaha,proč platit za něco,co je volně k dispozici na většině území /dvb-t,t2/ a zároveň drtivý obsah z těchto stanic je bída,bída,bída.

leousek
Registrace: 4/2006

Ale pořád jsi neodpověděl na to, co má s obsahem stanic společného Skylink.

bretah
Registrace: 9/2012

Bože, to je zase zbytečných keců...... :fuming:

Tondach
Registrace: 3/2004

Zdar v podstate za sebe se rad podivam na jakoukoliv klasiku:) v TV,dnes zacina Pitaval ,na CT2 sleduji cyklus Velikani filmu.Semo-tamo si nejakou klasiku stahnu z netu (v posledni dobe to byl myslim serial "Muz,ktery nesmi zemrit".Jina formulace,nez dle vkusu kazdeho soudruha/soudruzky jiz nebude:).

hdpe
Registrace: 11/2007

@leousek

Schválně, když považuješ TV produkci za bídnou, tak se pochlub, jaké perly světové kinematografie si stahuješ... Zadarmo.

Samsung UE32T5372 * DENON RCD-M39 * Technisat Digitradio 10 IR * NAS

Dusan
Registrace: 9/2004

tondach

Myslím, že jsi to přesně vystihl...

Dm920 triple+fbc, 105gib+85fuba multifeed

tukan
Registrace: 10/2005

Ted se divam,ze jsem se spletl:),to co jsem stahnul a sledoval se jmenuje "Sam vojak v poli".

hdpe
Registrace: 11/2007

Pane Bydlo. Když budu držet hubu a krok tak mi můžou prodat místo chleba h...o a místo mlíka ch...ky a nějakej chytrák řekne ať si ho koupím jinde, ale kde když je všude s...ka.

jiri51
Registrace: 12/2008

RE:Dave 79

Můžeš mi prosím tě prozradit tu stránku,kde mají uvedenou cenu 83,-Kč na dva roky?Já tam vidím cenu jenom za jeden rok.Díky za odpověď.

Wimpy
Registrace: 7/2006

17. 6. 2014* 17:40hod

V pořadu bude uveden příspěvek o Skylinku :lookaround:

mini
Registrace: 7/2009

Dave

Já myslím,že tě vofoukli,mrkni se na svý konto u nich a uvidíš,že je to jen na rok-to je přesně ta jejich normální roční cena.

korkoran
Registrace: 10/2006

Wimpy

Takové a podobné návrhy slev balíčků,nikde neuvádí,jen ústně k ke smlouvání mají takovou možnost danou p.Glisníkem.Dá se sněma smlouvat.

korkoran
Registrace: 10/2006

leousek

Odpověď jsem se samozřejmě nedozvěděl, jak jinak, tudíž jen zoufalý puberťácký výkřik do tmy jako obvykle. Rv

Cryptobox 752 Combo,DVB-S Toroidal T-90: 28.2E,23.5E,19.2E,16E,13E,9E,7E,5E,1.9E,1W,5W + 39E,42E,46E,52E + 26E. DVB-T2 MUX 21,22,23,24.

BIDLO
Registrace: 10/2007

Re: jiri51

naprostý souhlas R^

Amiko mini combo,Amiko A4K combo+,HD Box 9105+,Mystique SaTiX-S2,SG-2100

alda
Registrace: 2/2007

tukan

tazatel píše o škváře a klamavé reklamě,v závěru zdůraznil,že už nebude skylinkář,ty jsi začal o penězích a vlákno hned vzalo jiný směr,ale nic se neděje,jen tak tady drbeme R^ :laughing: R^

pierrepetr
Registrace: 5/2006

nevofoukli ... mel jsem predtim mini na rok za 708kc (ICZ_MINI na 12Mes (2akceSP)) a pak mi to vyprselo a po 14 dnech bez zaplaceneho ser. poplatku jsem mel nabidku za 1996kc, jako akcni cena 4 a to jsem si z kraje minuleho tydne uz zaplatil... v prehledu mam ted: ICZ_MINI na 24Mes (akcniSleva4) a platnost do 11.6.2016 ... jinak tyhle ceny jsem mel pokazde normalne v nabidce po prihlaseni u te karty, kdyz si dam predplatit na 1-12 mesicu ... u druhe karty mam nabidku: ICZ_MINI na 12Mes (akcniSleva2) za 1228kc ... u te prve karty to v pocatku taky nebylo, to se mi tam objevilo az po tech 14 dnech co byla karta uz nefunkcni ... chtel jsem si nakonec dat jen serpo na rok za tech 500 rocne, ale nakonec jsem zvolil to mini, kdyz uz se mi to zdalo dobre cenove ... kdyz mi volali, tak jsem jim rikal, ze za 708 jako predtim bych to bral a oni ze za tuto cenu uz to nedavaji a jen pry 1228kc ... tak jsem je nechal vycukat a sami mi tam hodili nabidku za 1996 kc na 2 roky

Dave79

jinak spis je to k zamysleni ... kdyz normalni cena je 179 kc a daji mi to za 83 kc, tak kolik je to vlastne stoji na nakladech? urcite mi to nedavaji zadarmo (zisk nula) nebo na tom neprodelavaji (proc by me dotovali) ... takze mozna i za tech 83 kc na mne asi vydelavaji ... otazka kolik ... mozna 10-20 korun? ... a to se jim asi stale vyplati, nez mit ze mne nic ...

Dave79

satman1 + bidlo souhlas

satman1 + bidlo souhlas

universe
Registrace: 5/2013

A ked uz ste pri balickoch, tak mi volali z ceskeho cisla na slovenske a presviedcali ma. Ako zbytocne mrhaju.

Kasr
Registrace: 8/2008
Stránka: 1 [ 2 ] 3
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 52

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra