Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

17. 6. 2014 * ČT1 17:40

POPLATEK - Platba za službu měla být definitivní, firma teď ale po klientech požaduje další poplatky. ;)

mini
Registrace: 7/2009
Stránka: 1 [ 2 ] 3
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 64
Odpověď v diskusním vlákně

RE: 17. 6. 2014 * ČT1 17:40

Takze vysledok je ten ze je tu klamanie spotrebitela. No vida...inak by sa s tym prislusne urady nezaoberali a nedostali by pokutu...

Milan C
Registrace: 4/2006

PoldaS

"Prostě šaškárna, aby se odpůrci serpa nablažili"
S tímto výrokem bych souhlasil.

člověk
Registrace: 3/2006

Milane, ten porad byl o nicem, vse co se tam probiralo se uz davno vi dva roky nazpět. Ten pan se teprve probudil asi ze zimniho spanku. Polda to vystihl a at mi nikdo nerika, ze o placeny sluzbe za zakladni nabidku nevedel. Taky by me zajímala ta tisícovka za jednu kartu. To bylo nejak malo. Zrejme akcni cena za satelitni set nebo ze by to byla karta vymena za rocni kartu CSLINK s akci SP na jeden rok, která se nabízela za 1000,- Kc a ještě je mozne si ji takto opatrit u Skylinku.

HYPER
Registrace: 11/2010

Hyper aj mne sa zda ze toho povedali malo. Inak v ostatnom mas pravdu vybrali si nejakeho zvlastneho cloveka...

Milan C
Registrace: 4/2006

Přesně tak já snad tenkrát zaplatil 3500,-kč za kartu pak jsem byl donucen ji vyměnil za doplatek 600,-kč a to nepočítám parabolu kabel přijímač to vše jsem byl nucen pořídit protože jsem nebyl v dosahu DVB-T tak jsem šel do skylinku a zničeho nic vše jinak to je podle vás v pořádku v právním státě?

Amiko mini combo,Amiko A4K combo+,HD Box 9105+,Mystique SaTiX-S2,SG-2100

alda
Registrace: 2/2007

alda
To jsme ještě museli zaplatit za sledování novy 350 kč, nebo kolik to bylo.

"zničeho nic vše jinak to je podle vás v pořádku v právním státě?"

V právním státě ne, ale v umělém bordelu ano.

člověk

alda@ Donucen? To ti Jarda držel krochnu u hlavy a nutil tě měnit kartu? Fuj, to jsou ale ošklivý metody :D

Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.

PoldaS
Registrace: 1/2010

Líbilo se mi, jak ten pán v pořadu zdůraznil, že si přečetl pozorně VOP, a že tam o zpoplatnění nabídky Gratis nic nebylo. Ale jaksi pomlčel, že se tam nedočetl ani to, že to navždy bude zadarmo. Dokonce jsem ani neviděl (ale možná jsem to přehlédl), že by na kameru ukázal, že tam někde v materiálech, které s kartou dostal to "navždy zadarmo" bylo napsáno. Ani neřekl, kdy si vlastně kartu Skylink pořídil, aby bylo zřejmé, jestli neskočil na špek předchozímu vlastníkovi platformy Skylink, který to zadarmo navždy sliboval.

Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.

joscer
Registrace: 10/2007

alda

Máš to trochu pomotaný. Pokud jsi kartu kupoval za 3500,- Kč, tak jsi ji těžko kupoval z důvodu, že nejsi v dosahu DVB-T, protože v době, kdy cena karty byla taková jako píšeš, tak DVB-T ještě nebylo.

joscer

ale už

tehdy mohl bydlet v dolíku R^ :laughing: R^

pierrepetr
Registrace: 5/2006

joscer@ Hlavně v tý reportáži nezaznělo, že Všeobecný podmínky jsou dokument, kterej se může v čase měnit. A taky se mění a nejenom u satelitní televize, ale i v energetice, u plynařů a jinde. Takže když si ten Bumbrdlík ty Všeobecný podmínky četl, tak asi ne příliš aktuální. Celý to byl jeden velkej blábol.

PoldaS

joscer
Už to je hodně let, ale při koupi karty byla součástí balení věta - s touto kartou je sledování programů zdarma. Nevím jestli jsem vystihl přesný sled slov, ale význam byl stejný a určitě tam bylo dále uvedeno, že životnost karty je neomezena a skutečně kdysi karty vyměňovali zadarmo.
Jenže o to ani tak nejde. Jak bylo v pořadu uvedeno, tak je skylinku vyčítáno že neinformoval o změně VOP tak aby zákazník věděl co kupuje.

člověk

polda

Jako tve blaboly co tady chrlis.

Neříkej vždy co víš, ale vždy se snaž vědět co říkáš.F.Bacon

Magicial
Registrace: 11/2011

polda

A ty si odkial prisiel? Ja som sam neveril, ze to je na veky, ale z platieb televizii za ich sirenie cez satelit sa da pekne vyzit a zarobit!!!!
A inac aspon v CT obcas davaju nieco normalne!

Kasr
Registrace: 8/2008

člověk

Pokud vím, tak Skylink dostal pokuty za to, že:
1. Nazýval nabídku základního balíčku CZ a SK programů zavádějícím názvem Gratis, přestože k jeho přijímání bylo potřeba uhradit SP vázaný na kartu.
2. Že neinformoval zákazníky o změně VOP včas.
3. Že neinformoval zákazníky o změně dostatečným způsobem.

Nedostal žádnou pokutu z důvodu změny obsahu VOP, jak se snažíš naznačit ve své poslední větě.

Ale nemá cenu to dál rozebírat, vše už to bylo řečeno milionkrát. Stejně tak, jako že "navždy zadarmo" sliboval bývalý vlastník platformy Skylink a ne M7, která ji pak koupila. No a tím se dostaneme do diskuze, zda byla M7 povinna tento slib (nikoliv smluvně podložený závazek) převzít při koupi atd., atd. A to je ztráta času, to musíš uznat sám.

joscer

Tak to chodí.....

Pamatujete se ještě na Multichoice Česká republika? Placená televize, která skončila ze dne na den....a nikdo se nezajímal o to, že mají lidé zaplaceno dopředu! Ještě mám jejich kartu schovanou...no a včera jste viděli, že s tím, co udlělala ta M77 (či jak se to jmenuje) není NIKDO schopen nic udělat! Ani nikdo z vás, zde zcela zbytečně protestujících....

Tondach
Registrace: 3/2004

Já to ten pořad neviděl. Bylo tam něco o towercomu. Třeba jestli nebude vracet peníze. Nebo jestli mu ten tunel projde. Co vybudoval ve skylinku. A teď ty prachy utrácí na Slovensku. To nejsou zloději z Lucemburska ale ze Slovenska tam jsou ty vybrané peníze za karty.
To tawercom to sliboval navždy a zadarmo. Oni byli majitelem. Oni nás okradli. Prodávali karty s tím že vše zadarmo a až se karty špatně prodávaly, tak skylink prodali a utekli s prachama na Slovensko a tam je veselé utrácí. To je podvod století. A řek bych že napalili i m7.

satman1
Registrace: 9/2010

joscer
"Nedostal žádnou pokutu z důvodu změny obsahu VOP, jak se snažíš naznačit ve své poslední větě."
Já píši: Jak bylo v pořadu uvedeno, tak je skylinku vyčítáno že neinformoval o změně VOP tak aby zákazník věděl co kupuje.
A to není z mé hlavy,ale z pořadu.

To je trochu rozdíl i když máš pravdu že vlastně pokutu žádnou nedostal, protože ještě nic nezaplatil a ani nezaplatí.
Ale stejně nevidím rozdíl mezi mou větou a tvým bodem 2 a 3.
Jen sem se chtěl vyjádřit k tomu, co bylo v pořadu prezentováno a to zase tak za ztrátu času nepovažuji.

satman1
"Prodávali karty s tím že vše zadarmo a až se karty špatně prodávaly, tak skylink prodali "
Nešla by tato věta přeložit asi takto?: převedli firmu na jiný subjekt - co myslíš?

člověk

Magicial@ Pan doktor už tě viděl?

Kasr@ Spíš odkud přišli ti Lojzové, kteří věřili čemusi navěky zadarmo. Ti jsou asi z nějaký jiný planety, kde už maj komunismus a platí Každýmu podle jeho potřeb.
A k těm údajnejm platbám od televizí jenom tolik, že nikdo nevíme co a za co se vůbec platí, kolik se platí a jaký jsou tam další vztahy. Navíc kdyby ten servisní poplatek těm televizím skutečně vadil, tak s tím dávno něco udělaly, jako to bylo v případě ČT. Zjevně jim ale nevadí, takže pak není co řešit.

A celkově je zajímavý, že nikdo neprskal třeba v době, kdy se zaváděly dálniční známky? To nikomu nevadilo, že se z kapes všech vybudovaly dálnice a pak je ještě stát zpoplatnil? To byl ojeb mnohem větší, než nějaký serpo Rv

PoldaS

A jako o čem byl ten program? Jeho vypovídající hodnota?! Nové informace 0! Toto byla "retro reportáž" a klidně se mohla jmenovat co se stalo před dvěma roky 1.6.2012 a posléze 1.9.2012, od kdy začal být SP účinný! Jako co to má být po dvou letech, kdy už lidé dávno platí SP a tudíš s ním souhlasí dle VOP a nebo to postupně ruší, tak jak se k nim rozšiřuje DVB-T :-/
Co se stalo za tu dobu?! A kam to směřuje?
Za chvíli žádný základ Digital nebude a zůstane jen pay tv a kdo si vzpomene na to, že kdysi existoval tarif Grátis-zadarmo :((
Zřejmě se někdo drží hesla, že i negativní reportáž je jakousi formou reklamy v okurkové sezóně!
Tak jako si někdo zaplatil i předešlou reportáž, že i levné baterie jsou vlastně stejně dobré a kvalitní :laughing:
Ať žije manipulace ta vládne :8)

Hezké dny, nerušený a funkční příjem bez výpadků :-)

Delta1
Registrace: 6/2007

"A jako o čem byl ten program? Jeho vypovídající hodnota?!"
Také mi to připadalo spíš trochu zavádějící tím směrem aby čt mohla říci - stojíme za vámi! - zkrátka šaškárna co nic nevyřešila.

člověk

člověk to je jedno stejně prachy převedli na Slovensko a tam je utrácí. Tomu se říká podvod.

satman1
Registrace: 9/2010

člověk

Mezi tvou větou a mým bodem 2 a 3 je sakra velký rozdíl. Já píši o formě a ty o obsahu. Ale ty to nechceš vidět, takže nemá cenu ti to vysvětlovat.

joscer

Satman1 aj poldaS vas dvoch videl psychiater? A teba satman1 aby som neudal za sirenie poplasnej spravy. Vy dvaja ste totalne vygumovani.

Pravým dôvodom toho, prečo Ťa niekto neznáša a ohovára je to, že my mame niečo, čo ty nikdy mať nebudes,Bohusu.

Born
Registrace: 2/2014

A to je všechno? To ses teda moc nepředved :laughing:

PoldaS
Stránka: 1 [ 2 ] 3
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 64

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra