Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Linuxové přijímače

Zapomenutý PIN pro VU+ SOLO2

Chtěl jsem zamknout před dětmi některé kanály a jak se zdá, tak už jsem sklerotik, že nic z pinů, které běžně dávám nefungují, nebo si už některé dítko vytvořilo svůj pin :scared: Neporadíte někdo jak změnit pin bez toho, abych musel přeinstalovat vše (což zatím ani neumím...). S PC je propojený (využívám jen total Commander) a zámek není na kartě... Díky.

gaston
Registrace: 1/2006
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Zapomenutý PIN pro VU+ SOLO2

menu / trodičovská kontrola / zmeniť pin nastavenia

vusolo 4 K . blackhole 3.0.8.

oneeeee
Registrace: 10/2005

RE: Zapomenutý PIN pro VU+ SOLO2

co tohle ?
Telnet nebo SSH na receiver, spust prikaz: init 4
Pak edituj /etc/enigma2/settings (klidne i tim total commanderem), najdi: [i]config.ParentalControl.servicepin.0=[/] a to za tim "=" bude tvuj aktualni pin. zmen ho. pak telnet nebo SSH a spust: init 3

T90 (30W-19.2E) + T90 (23.5E-75E), 21x Inverto Black Ultra Twin, 2x Inverto Black Ultra Quad, Octagon HD918 + DM800SE + VU Solo2 + TBS5925

afkcz
Registrace: 8/2008

afkcz

Díky. Telnet jsem nějak nerozchodil, ale tím total comanderem a cestou co jsi napsal jsem se dostal přes PSPad k současnému pinu R^
Jinak, pokud by někdo nebyl skoupý na slovo, tak mi napište na mail. VU+ je super a obávám se, že ho zdaleka nevyužívám tak jak bych mohl. Mimochodem - někdy je reakce na DO zoufalá - za chvíli asi protlačím tlačítka jak to nereaguje. Tuším, že to bude SW....nemáš nějaký tip?

gaston
Registrace: 1/2006

gaston

to DO jsem řešil u zákazníka,jediný asi ze dvouset majitelů VU+ měl od začátku s odezvou DO,tak to šlo vyřazovací metodou,nejprve dostal nový panel s čidlem,potom nový ovladač,potom celou novou zákl.desku,tedy vlastně vše mimo zdroje nové,no tak ještě ten zdroj,--a nic,pořád pomalé odezvy tak na 3 zmáčknutí tlačítka,nakonec jsem začal podezřívat nějaké rušení a taky jo,plazma mu to rušila,dal jsem VU asi 2 metry mimo a vše OK,zkus a napiš R^ :laughing: R^

pierrepetr
Registrace: 5/2006

gaston

Skús si pozrieť ab-f.. tam sa tento problém riešil kombinácia VU+Solo2 a plazma pomáha vraj prepiť čidlo na boxe páskou alebo fóliou.

Dreambox 920/7080/TBS 5925/GIBERTINI 150

pele1
Registrace: 2/2008

pele1

no to je dobrej nápad,já jsem dal přijímač dál a dál jsem to neřešil,zákazník byl spokojen,má celou stěnu komponentů,tak mu bylo jedno,kde to bude umístěno R^ :laughing: R^

pierrepetr
Registrace: 5/2006

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra