Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Příjem satelitů

Towercom sa núka na predaj

Poskytovateľ terestriálneho a satelitného televízneho a rozhlasového vysielania na území Slovenska, spoločnosť Towercom, má zmeniť majiteľa. Záujemcov má byť hneď niekoľko, aktuálne by sa malo čakať na podanie finálnych ponúk. Pre TREND.sk informáciu potvrdil zdroj oboznámený so situáciou.

http://firmy.etrend.sk/firmy-nefinancny-sektor/towercom-sa-nuka-na-predaj-medzi-zaujemcami-su-cesky-tophrac-aj-americania.html

Nosce te ipsum.

Warder
Registrace: 10/2008
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 36
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Towercom sa núka na predaj

bretah pozor nejchytřejší satelitní na netu vše zná všemu rozumí. Taková brouk pytlík. Ale jo já tě beru vždy se najde někdo kdo jenom na vše a všechny plive a uráží a sám bůh ví jak je na tom. Třeba si tu hojis naky mindrák.

satman1
Registrace: 9/2010

satmane-Já nechci říct nic. Jen že tomu nerozumíš a meleš zde . Nemáš ani ponětí jak, kde a co. Píšu jen proto , že jsem někde byl a vím o tom neco.... ne jako ty jenom zde a na googly.Dej si pozor nebo tvé výroky o zlodějine tě mohou mrzet. ;)

Neříkej vždy co víš, ale vždy se snaž vědět co říkáš.F.Bacon

Magicial
Registrace: 11/2011

@redakce

Na webu parabola.cz v komentářích k článkům a na diskusním fóru je zakázáno:

1) urážet, pomlouvat a vyhrožovat čtenářům webu parabola.cz, tj. jednotlivcům, FIRMÁCH a administrátorům fóra....

Prosim pro Satmana 1 to neplatí ? Již několik krát beztrestně zde osočuje z krádeži firmu Towercom a minimální porušuje pravidla v bodu č.1. plus Trestní zákoník část 2,hlava II paragraf 184

viz topic:

https://www.parabola.cz/forum/topic-82128/

a další

https://www.parabola.cz/forum/topic-82110/

RE: 17. 6. 2014 * ČT1 17:40
Já to ten pořad neviděl. Bylo tam něco o towercomu. Třeba jestli nebude vracet peníze. Nebo jestli mu ten tunel projde. Co vybudoval ve skylinku. A teď ty prachy utrácí na Slovensku. To nejsou zloději z Lucemburska ale ze Slovenska tam jsou ty vybrané peníze za karty.
To towercom to sliboval navždy a zadarmo. Oni byli majitelem. Oni nás okradli. Prodávali karty s tím že vše zadarmo a až se karty špatně prodávaly, tak skylink prodali a utekli s prachama na Slovensko a tam je veselé utrácí. To je podvod století. A řek bych že napalili i m7.

Děkuji za zjednání nápravy !

Magicial

PISTOK153

Už se to tu dávno probíralo, tedy naposledy.
Takže za závazek či pohledávku lze podle tebe považovat i jakýsi reklamní slogan původního vlastníka firmy (používaného třeba zrovna se záměrem se napakovat a pak firmu prodat) a nová firma musí plnit aniž to bylo ve smlouvě či VOP? To je dobrý nesmysl, to by každá druhá firma, která koupila jinou firmu měla stejný problém.
Už se těším, jak tohle někdo vyhraje u soudu. Pak si klidně posypu hlavu popelem a uznám, že jsem se mýlil.

Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.

joscer
Registrace: 10/2007

Magicial tak jak spousta lidí uráží a sprostě píše o skylinku tak já píší o towercomu. Nic víc nic min a spousta zde přítomných napadla sprostě skylink a ty jsi byl potichu to ti nevadilo proč jsi předtím nezaloval. A co víš takového tak se pochlub vysvětlí mi to ty máš jen skylink mlhu v očích nic jiného a jenom plácáš.

satman1

Placam? Hochu ty si tady muzes psat o placani co cbces. Ja vim sve.

Magicial

jo hochu nadavat je neco jine, kricet o zlodejich je sakra rozdil. Ale sakra.

Magicial

Jaký je rozdíl křičet skylink jsou zloději nebo towercom jsou zloději. V čem je to podle tebe jiné. Hmmmm.

satman1

v tom ze ty si ....a on neni. aneb kto kricel co rikas ? Jenom ty a jenom ty.

Magicial

Ses nak zadychal.

satman1

co chyby argument? Konci smena bez domu ceka te zas len nuda a klaves jako v praci.

Magicial
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 36

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra