Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Technika

WM Brazil - color , ..........

Kolegové jak to sledujete : mi připadá, že z každého stadionu je obraz jinak barevný i ostrý a nezáleží na místním čase. Já přepínám na v obraz modu na : mormál/ chladné. Co mají za kamery a přenosovou technhiku ? To ze Soči ZOH byl obraz SUPER. R^

CES
Registrace: 4/2007
Odpověď v diskusním vlákně

RE: WM Brazil - color , ..........

Ach to Soči na tri noči.Přesně tak jak píšeš.I v DVB-T byl dobrý obraz HD z Minska z MS v hokeji.Nyní z Brazíliie se mě taky obraz napozdává.

Ufones
Registrace: 5/2010

... já bych to Slunce fakt zakázal a nahodil všude na stadionech umělé osvětlení. Hoši, no tak :-)

pf09
Registrace: 8/2010

Nejhorší je to v situaci, kdy je na půlce stadionu slunce a na druhé stín. V těch přechodech je to fakt katastrofa. Stejně je to jedno, protože 13.července to výhrajou Němci. Jen mám obavy až Brazilci vypadnou ve čtvrtfinále, aby se to mistrovství vubec dohralo. ;)

On Air!

Saxon
Registrace: 5/2007
Galerie: Saxon

Re-WM

já už koukám jenom na německé stanice kde vysílají fotbal.právě na ZDF HD..škoda že u nás nebude takovej obraz a zvuk ani za 10.let! :((

tomek
Registrace: 1/2006

Re-WM

OPRAVDU OTŘESNÁ TECHNICKÁ KVALITA PŘENOSŮ NA ČESKÉ TELEVIZI LETOS, NEJHORŠÍ CO KDY PAMATUJI...A TO MÁME ROK 2014...

Prosím o přečtení pr.14.OK?
Text zeditoval moderátor petr33. Datum editace: 20.06.2014, 15:22.35

FI711010
Registrace: 6/2008

Re-WM

Tak přenosy z Brazílie ČT sama nevyrábí ale přijímá nějaký přenosový servis,nebo se pletu?

O2Tv,VU+ Zero,Hliník 85cm IBU Twin 19.2E+23.5E Panasonic TH 42PX80.

Saták1
Registrace: 7/2008

Saták1

Kolego na ČT tady nikdo nic nehází. Jde o TV přenos. techniku v Brazílii. Jednou to mají moc barevný, jindy zas málo barev a ostrosti v obraze. R^

CES

Kolego koukám pouze na ARD bo ZDF a kvalita suprová ohne probleme. Pan Bosák se nedá ale vopravdu nedá :zombie:

jiri51
Registrace: 12/2008

jiri51

Já p. Bosáka a jeho blábolení taky nemusím, si pustím obraz z DVB-T a zvuk STV1 a 2, ze SATU do beden. Potom i ARD a ZDF. R^ :) R^

CES

Hledím na MagtiSat a obraz je na 4,8°e lepší jak na CT-HD. Nechápu jak můžou narvat na 1TP tolik programů a přenášet fotbal v lepší kvalitě jak naše veřejnoprávní... vlastně chápu. :-( a fčílbaboraď.

pf09
Registrace: 8/2010

WM Brazil

Poprvé jsem zkusil přepnout na CT Sport.... Když odhlédnu od technické ne/kvality tak monotonní komentář ze studia je opravdu "adekvátní" významu šampionátu. A to mám za to, že ze studia je komentována většina utkání.... ten zbytek dnes už vyčpělý Bosák nezachrání.... jdu zpět na jiný veřejnoprávní sportovní kanál.... Jako celé MS :-)

Xtrend ET4000HD + Dreambox 800HD, T90 + offset 90. 5W+4W+1W+5E+9E+13E+19E+23E+28E+36E circ. "Ночные волки Россия" Support Czech

apriliarsv
Registrace: 12/2012

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra