Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: DVB-S přijímače

Jak dlouho jeste Cryptoworks

Ahoj,
mam receiver jen na cryptoworks a ICE-kartu Skylink, jak dlouho muzu jeste koukat, nez receiver prestane dekodovat?
Dekuji za odpoved a zdravim
Peter

petja
Registrace: 9/2004
Stránka: 1 [ 2 ] 3
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 60
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Jak dlouho jeste Cryptoworks

Přesně tak ;) :)))

Octagon SF 8008 V3 Supreme , Skylink Premium, Oneplay Maximum, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus.

drobeček
Registrace: 1/2006

Takže odpověď na otázku, jak dlouho se tazatel může ještě koukat se stávající sestavou je...
... Dokud někomu nerupne v bedně a nevypne ident OD96 :-D

Martin79
Registrace: 7/2008

Poslední připomínka.

Dosud jsem si myslel, že karta ICE má tu výhodu, že ať mám v SAT přijímači dekodér Irdeto nebo CryptoWorks a bude se vysílat v sytému Irdeto a CryptoWorks, vše bude OK. Pokud se bude vysílat jen v Irdetu, musím mít v přijímači dekodér Irdeto, protože dekodér CryptoWorks signál v Irdetu nerozkóduje a ICE karta nepůjde. A nemějte mě za b.l.b.c.e :)))

mispi
Registrace: 1/2009

hoši děkuji

,dobrá zábava R^ :laughing: R^

pierrepetr
Registrace: 5/2006

No hlavně,že se to vyřešilo R^

Dreambox Two,parabola 100 cm,motor SG 2100,TV Sony OLED XR55A83K,Skylink Kombi+,Netflix

Antoš
Registrace: 8/2007

do konce roku 300000000 :laughing: :laughing: :laughing:

pussycat
Registrace: 8/2009

před dvěma roky

Datum přidání: 11.04.2012, 02:40.29 , Sekce: CS Link, Skylink

Topic Téma: Ice karty, reakce skylinku (# 5769)
Dotaz na skylink
",sat.přijímač má čtečku crypto,karty ice v něm chodí,irdeto ne,až ukončíte crypto,bude chodit ice karta dál?,nebo budu muset koupit přijímač s irdeto čtečkou?"

odpověď

"Dobrý den,

ano, právě proto karty Výměna prodáváme - jinak by nemělo smysl je měnit všem, nebo snad ano?
Pokud ve Vašem přijímači fungují karty ICE správně, pak takto budou fungovat i po ukončení systému CryptoWorks - tyto karty už teď pracují v Irdeto systému, před přijímačem se ale "tváří" jako CW karty.

už je to jasné?udělejte si výměnu a můžete si nechat svoje historické přijímače i když to vypnou,vám to pojede dál

R^ :laughing: R^

pierrepetr

jinak nejlépe pravidla

Na webu parabola.cz v Komentářích a diskusním Fóru je dovoleno a vřele se doporučuje:

před položením dotazu (založením nové diskuse) si ověřit, zda nebyl stejný problém vyřešen již dříve.
Doporučuje se použít vyhledávání, případně ověřit, zda v poslední době některé z vláken řeší Váš problém.

no je to dávno R^ :laughing: R^

pierrepetr

A co SW do čtečky CRW pro kartu ICE ? Bude to každý strejc vědět ? :) R^ :)

CES
Registrace: 4/2007

CES.........

bez starostí,každý to nepotřebuje a kdo ano,jistě si poradí,nebo najde někoho,kdo to umí,ale už je to jen 1% nevyměněných karet a ty se už třeba ani nebudou měnit,je dost lidí,co to zredukovali a karty leží v šupleti R^ :laughing: R^

pierrepetr

Hurá, další uživatel fóra konečně pochopil jak funguje karta ICE..... Ale že mu to trvalo sakra dlouho. :laughing:

Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý

eemil
Registrace: 12/2006

martin79

Takže odpověď na otázku, jak dlouho se tazatel může ještě koukat se stávající sestavou je...
... Dokud někomu nerupne v bedně a nevypne ident OD96 :-D

Trošku tě opravím, ne dokud vypne ident ale dokud základ nepůjde do MPEG4 což bude dosti brzo. Tazatelova radost tudíž nebude mít zase tak dlouhého trvání. Ale letošní vánoce ještě uvidí. :)))

Cryptobox 752 Combo,DVB-S Toroidal T-90: 28.2E,23.5E,19.2E,16E,13E,9E,7E,5E,1.9E,1W,5W + 39E,42E,46E,52E + 26E. DVB-T2 MUX 21,22,23,24.

BIDLO
Registrace: 10/2007

@mispi

citace: A nemějte mě za b.l.b.c.e :)))

já fakt nevím,jak nedovedeš něco tak jednoduchého pochopit.Podle tvé data reg. nejsi tady žádný zelenáč,a tak se fakticky divím a nick pierrepetr Ti to přesně zodpověděl.Takže naposledy!!!

30.6.2014 se vypíná STARÝ systém kódování CryptoWorks! To znamená,ýe kdy máš přijímač či modul Cryptoworks a HLAVNÉ starou kartu ,tak Ti to nepoběží! Ale pokud máš přijímač či modul CryptoWorks a kartu ICE (ident OD96 - to je HYBRIDní kaarta,která běží jak v modulech či příjimačích CryptoWorks tak i v Irdeto) tak se nemusíš ničeho bát. Ale ve starých přijimačích Humaxi atd,které běží jen v SD Ti pochopitelně nepoběží kanály v HD a ty,které jsou vysílány v MPEG4 (např. Docu CS,Music CS, atd atd...
Snad si to teda už pochopil a nebij,nikdo tady z Tebe blbce nedělá! :lookaround: :-/

_________________________ Vím,že nic nevím _________________________

jamess96
Registrace: 11/2005

Tak jeste jedno ja. Jde o moje zena, ona je Ceska. ja nejsem doma a mel strach, ze ji to prestane hrat.
@pierrepetr, jsem hledal Cryptoworks, jsou tam 100 odpovedi, ale nic, co mne neco vysvetlil, Cryptoworks a ICE - 2 odpovedi, potom jeste Konec Crypttoworks u SkyLink - zadna odpoved, tak jsem to vzdal.
Manzelka ma 32" TV a Receiver Technisat, nechce jini kvuli SFI, je 76 a tezke si zvykne na neco noveho. Ten Technisat ma CI-slot, jedno jsem koupil Irdeto-skylink modul pro velky Panasonic, to hral rok a pul, Pak 1/4 hodin hrala, 1/4 hodin tma, zkousel i ve receiver, to stejni, nemam uz duvera.
Ted mam moje kartu v receiver s unictecka a hraje bez problemy, jenom pani si na receiver ne odvazi a v TV hraji jenom nemci.
Kdy budu doma, jeste pred vanoce, koupim ji Technistar SIR.
Jeste jedno dekuj, zdravim vas
Peter

petja

stačilo

napsat ICE R^ :laughing: R^

pierrepetr

ICE ,

karta,vono to 3 znaky nevezme R^ :laughing: R^

pierrepetr

"Cryptoworks a ICE" - 2 odpovedi, ne dal jsem jenom ICE

petja

pro jamess96 a jemu podobné

Již jsem nechtěl reagovat, protože nemám rád "chytrolíny", kteří si zde na fóru hrají na vševědoucí a z těch, kteří nemají potřebné znalosti a zde na fóru se na něco zeptají, jsou hned pro tyto "chytrolíny" d.e.b.i.l.o.v.é. To, že jsem zde registrovaný už nějakou dobu neznamená, že musím být odborník na SAT a tedy musím vědět všechno (jsou tu i laické dotazy starších zaregistrovaných). Pokud si jako laik (v porovnání s "chytrolíny") přečtu zprávu, že v průběhu 2. čtvrtletí 2014 bude v souladu s dlouhodobým plánem dokončen přechod na nový systém kódování Irdeto a posledním krokem tohoto procesu bude ukončení provozu starých systémů s kódováním CryptoWorks, ke kterému dojde 30. 6. 2014, pochopím tuto zprávu tak, jak jsem ji pochopil. Kdyby některý ze zdejších "chytrolínů" např. napsal, že je starý systém CryptoWorks s kartami CryptoWorks a potom nový systém Irdeto/CryptoWorks s kartami Irdeto nebo ICE, kdy právě starý systém CryptoWorks s kartami CryptoWorks se k 30.6.2014 vypíná, pochopí toto i laik a nemusí zde být debata na dvě stránky.

mispi
Registrace: 1/2009

mispi

nevím ,kde to čteš,na parabole je to jasné i pro chytrolína

V průběhu 2. čtvrtletí 2014 bude v souladu s dlouhodobým plánem dokončen přechod na nový systém kódování Irdeto. Posledním krokem tohoto procesu je ukončení provozu starých systémů s kódováním CryptoWorks, ke kterému dojde 30. 6. 2014. Konečnému vypnutí bude v průběhu května a června předcházet postupné odpojování televizních programů," upozornil provozovatel platforem Skylink a CS Link.

"Vypínání se dotkne méně než 1% zákazníků Skylinku a CS Linku, kteří přes opakovaná doporučení dosud nevyměnili svoji dekódovací kartu.

Již jsem nechtěl reagovat, protože nemám rád "chytrolíny"
R^ :laughing: R^

pierrepetr

@BIDLO

Co si asi tvá hlavička dokáže představit pod pojmem "dosti brzo"? Protože píšeš o letošních vánocích, raději tedy dotaz upřesním. Bude to překlopení ne v letošním, ale aspoň v příštím kalendářním roce?

Znova osmnáctku v osmiválci

Tomik535

mispi

Ty zcela evidentně nechápeš jednu zásadní věc a tím pádem tvé příspěvky působí zmateně. Karta ICE je totiž Irdeto karta, takže s vypínáním CW to nijak nesouvisí. Víc bych to nerozvíjel. ;)

Dreamsky HD6 Duo, parabola Maximum E85 Multifocus (23,5°E; 19,2°E; 13,0°E;1,0°W)

wladys
Registrace: 2/2009

Tomík535

Stačí číst pořádně Tomíku. Pak to bez problémů pochopíš i bez tvého dotazu. R^

Cryptobox 752 Combo,DVB-S Toroidal T-90: 28.2E,23.5E,19.2E,16E,13E,9E,7E,5E,1.9E,1W,5W + 39E,42E,46E,52E + 26E. DVB-T2 MUX 21,22,23,24.

BIDLO

Díky za ten zvratek. Takže vězte, že po vánocích se základ překlopí. Akorát nevíme kterého roku. Prý ale "dosti brzy".

Tomik535

Tomík535

To že uvidí letošní vánoce znamená že to musí být hned po nich? Lituji ale tenhle nesmysl jsi si nějakým, pro mě záhadným způsobem, vydedukoval pouze ty sám.

BIDLO

Já sám? Takže "dosti brzy" je u tebe za pět let. Pak tedy mělo cenu zmiňovat ty letošní vánoce. No nic, jiná kebule, jiná logika.

Tomik535
Stránka: 1 [ 2 ] 3
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 60

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra