![]() |
|
OPTIBOX PONY FWDobrý deň. Poprosím niekoho skúsenejšieho o radu. Chcem si do tohoto prijímača nahrať posledný FW, ale nejak sa mi nedarí. Na naformátovanom USB kľúči(FAT32) som si podľa návodu vytvoril adresár "update" a do adresára som si nahral súbor s posledným FW (5.2.22 CRN5222007.S02V). Keď kľúč vložím do prijímača, tak mi v položke menu "aktualizácia SW" tento adresár vôbec nevidí. Aby som vyskúšal funkčnosť kľúča, tak som si dal urobiť zálohu kanálov a s týmto nebol žiadny problém, zálohu mi na ten istý kľúč urobilo. Kde sa prosím Vás stala chyba. Ďakujem. |
rolis7
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 410 |
![]() |
|
RE: OPTIBOX PONY FWPo vstupu do menu musíš stisknout červené tlačítko a až potom se ti soubor s upgrade zobrazí. Nicméně verze 5.2.22 nic neřeší a přijíamč se ti bude sekat dál. Nahrej do přijímače sw určený pro BEN200 a ostatní stejné přjímače ve verzi 5.2.27.Q. Soubor se jmenuje irdeto_hw003_5.3.27.Q_CRN5327Q025.S03V11D.IRDPouze s tímto sw ti bude přijíamč fungovat korektně. |
nendez
Registrace: 6/2009 Příspěvků: 178 |
![]() |
|
RE: OPTIBOX PONY FWTo nendez: ďakujem za rýchlu reakciu. Ja mám v ňom starší FW 5.2.05 a myslel som si, že to sekanie je v novšom FW už odstránené. Ten SW, čo mi doporučuješ je OK, nebude s ním problém s inou funkčnosťou prijímača? Zachovajú sa všetky funkcie prijímača, vrátane PWR a korektný prechod zápisov od skyl..Ďakujem. Ešte, ak môžem, poprosím link na te doporučovaný FW. |
rolis7
![]() |
|
RE: OPTIBOX PONY FWTak som to našiel http://www.satelitnitechnika.cz/download-centrum/?c=2520. Ďakujem, vyskúšam. |
rolis7
![]() |
|
RE: OPTIBOX PONY FWPotom dej vědět, jak to chodí. Já jsem měl poníka s posledním origo softem a žádné problémy nebyly. |
sirda
Registrace: 11/2006 Příspěvků: 2 939 |
![]() |
|
RE: OPTIBOX PONY FWDnes večer to vyskúšam a dám vedieť. |
rolis7
![]() |
|
RE:nendezA neporadis, ako dostat do ponnyho firmware bensatu? Verzie pre pony maju oznacenie xxxx.S02V11D.IRD a pre ostatne S03V11D.IRD! A nejde to ani cez RS232 loader |
informatik
Registrace: 8/2013 Příspěvků: 15 |
![]() |
|
RE: OPTIBOX PONY FW5.3.27 do Ponyho nedostaneš a pravdepodobne ani do Bensatu. Táto aktualizácia vyšla na Zircon Skyline/Starline, myslím že aj na ATLinky.. Pre Ponyho je uršo posledný ten 5.2.22 |
noces
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 771 |
![]() |
|
![]() |