![]() |
|
Anglické programy v BrněAhoj, jakou parabolu v Brně (typ a velikost) bych měl pořídit abych mohl chytat anglické programy typu BBC,ITV a jiné alespoň na síle 70%.Mám parabolu 100cm ale kvalita je tak na 38-50 % sledovanosti. Díky všem za radu. |
mojmir
Registrace: 4/2013 Příspěvků: 70 |
![]() |
|
@mojmírhttp://www.satbeams.com/footprintsTady si to najdi. |
bora
Registrace: 10/2009 Příspěvků: 722 |
![]() |
|
RE: Anglické programy v BrněSe stovkou pěkně chytneš evropský svazek(od TP 11222 nahoru).O UK beamu si nechej zdát jako my všichni z Jižní Moravy.Pokud nechceš parabolu z NASA.:-)))Dvoumetrovka určitě na stabilní příjem stačit nebude.Najdi si dřívější diskuzi a příspěvek od kamtera.Famaval 110,E85,Andrew 180x200,Zero 4k,TBS 5927, Zlínský kraj - Kroměříž
|
Danny10
Registrace: 11/2012 Příspěvků: 1 268 |
![]() |
|
RE: Anglické programy v BrněJedinym kriteriem pravdy je...praxe.(samozrejme je potreba predevsim udat zajmovou druzici). |
hdpe
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 4 402 |
![]() |
|
RE: Anglické programy v BrněJá měl pochopitelně na mysli 28,2E a ne 27,5W.Ale všechno se tu už nejednou probíralo.Famaval 110,E85,Andrew 180x200,Zero 4k,TBS 5927, Zlínský kraj - Kroměříž
|
Danny10
Registrace: 11/2012 Příspěvků: 1 268 |
![]() |
|
@hdpeDalším,dost podstatným kriteriem,je použitý receiver.Receivery s Ali procesorem(úmyslně nepíší které),mají problém "locknout" programy s modulací 8PSK při signálu na hranici stabilního příjmu - tj. cca 6,5dB.Nejjednodušší řešení i toho nejsložitějšího problému bývá zpravidla to nejlepší.
|
táhlovej
Registrace: 3/2005 Příspěvků: 1 264 |
![]() |
|
@danny10Co mám informace,tak kamter svou Prodelinku 240cm prodal,protože na britský svazek A2E na Zlínsku nestačila.Jestli je to pravda,napíše možná on sám,pokud se tu vyskytne.Nejjednodušší řešení i toho nejsložitějšího problému bývá zpravidla to nejlepší.
|
táhlovej
Registrace: 3/2005 Příspěvků: 1 264 |
![]() |
|
RE: Anglické programy v BrněZdar a diky,tim jsem prave myslel to kriterium pravdy:lokalita,parabola,LNB,receiver (na kabelu a konektorech,lze samozrejme tez cosik,doje*bat,nicmene snad ne u tohoto druhu prjmu):). |
hdpe
![]() |
|
RE: Anglické programy v BrněJde to bez paraboly a ve velmi dobre kvalitě přes IPTV např toto http://olmi.tv/d/icip-tv-mediaplayer-%2B-iptv-1000483/, Na satelitní příjem v Brně parabola cca 3m, jestli chceš za 2700 € ji můžeš mít. |
matchboxx
Registrace: 9/2012 Příspěvků: 2 551 |
![]() |
|
RE: Anglické programy v BrněNebo si nainstaluj Hola Unblocker do svého prohlížeče a sleduj online vysílání z jejich stránek. Nezapomeň si změnit IP adresu v doplňku na anglickou. |
DVBT1
Registrace: 5/2012 Příspěvků: 1 774 |
![]() |
|
kolem Brnabych to řešil 27,5°W Intelsat 907 v kodu Biss (nevím co máš za přijímač - ne každý si s tím poradí...),další možnost internetové streamy z PC, vědecké bádání paketu BskyB z pozice 28,2°E (sice bez BBC ale ITV HD ....atd), nebo pomocí Enigma2 plugin např MediaPortal (Filmon-BBC, ITV atd tam najdeš). Nic moc jiného kolem Brna asi zatím nedosáhneš... ;) R^ (: Nevím, jestli to tu už někdy někdo psal, ale moc děkuji všem, kteří svými schopnostmi umí udělat radost druhým, bez ohledu na ztrátu svého času :)
|
marco37
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 807 |
![]() |
|
RE: Anglické programy v BrněVětšinou to co je zadarmo moc dlouho nefunguje, ať je to BISS nebo stream z netu, jediné řešení je někomu platit, a to je placené IPTV |
matchboxx
Registrace: 9/2012 Příspěvků: 2 551 |
![]() |
|
RE: Anglické programy v BrněAni streamy z oficiálních stránek jednotlivých stanic? Hmmm |
DVBT1
Registrace: 5/2012 Příspěvků: 1 774 |
![]() |
|
RE: Anglické programy v BrněJak pravil DVBT1 - Hola unblocker. V Chromu si to dokonce mění IP samo, jen u ITVplayer je potřeba zadat nějaké britské PostCode, což není problém vyhledat na netu. Kdo má Win8, pak FilmOn má komplet BBC1-4, ITV1-4 a CH4,Film4,4music..., takže kupovat 4m parabolu se nevyplatí. |
pf09
Registrace: 8/2010 Příspěvků: 3 405 |
![]() |
|
RE: Anglické programy v BrněDovolil bych si male doplneni,pokud na to mam (financne,staticky,mistem...) pak se 4m parabola relativne pro fandu vyplati.Prozatim neverim na jakesi splantane streamy, samozrejme to nemam overene:).Co mam overene z drivejsiho prijmu ITV je velmi nizka kvalita (pouze 18-20 Mbps v MPEG-4 ):). |
hdpe
![]() |
|
hdpeNe všichni tady vydělávají desetitsíce měsíčně aby si mohli dovolit investovat pár desítek tisíc za 4-metrový talíř. "Splantané stremy" z oficiálních stránek tamních provozovatelů dotčených stanic.. hm.. tak nevím, asi řešíme každý něco jiného. Taky mám rád HD ze satelitu oproti patlaninám z různých pochybných "druhorukových" poskytovatelů streamů, které se během minuty 20x zaseknou. Já jsem jen uvedl možnost, jak se dostat k UK programům v hodně slušné kvalitě - zdarma a bez zbytečných nákladů. PS: po druhé nic ve zlým, ale ne všichni máme možnost dosáhnout na UK fta s 2-metrovým talířem. |
pf09
Registrace: 8/2010 Příspěvků: 3 405 |
![]() |
|
RE: Anglické programy v BrněDiky,protoze jsem to nezkusil,tak nehovorim z praxe,uznavam,ze jsem tedy porusil (z neduvery), zakladni kriterium pravdy.Vyzkousim to (asi az v srpnu), pokud mozno v delsim intervalu ,kvuli objektivnimu hodnoceni.At Vam to vse gro ,zdarec a jedte vsicki na plne kule:). |
hdpe
![]() |
|
mojmirtady pise DPetr nedavno https://www.parabola.cz/forum/topic-80929/2/,muj skromny odhad v Brne to pujde na 180cm samo lepsi 2m ,jinak tady u me mam pomerne stesti/Jablonec nad Nisou/koupil jsem nedavno parabolu starsi offsetku pry ceske vyroby 117 na 102cm konvertor lnb Inverto Black Ultra a chytam samozrejme za dobreho pocasi komplet 2F UK svazek channel 5 a ITV HD par hodin na hranici prijmu jinak sledovatelne a z 2E mi jdou vsechny frekvence ve Vertikalu tak 2/3 dne to jde 1/3 dne pod hranici prijmu |
bbcman
Registrace: 12/2005 Příspěvků: 477 |
![]() |
|
Anglické programy v BrněDíky všem za odpovědi. |
mojmir
Registrace: 4/2013 Příspěvků: 70 |
![]() |
|
RE: Anglické programy v BrněNebo ve Windows 8 je aplikace Filmon.Je tam BBc 1,BBC 2,ITV,ITV 1,ITV 3,ITV 4Channel 5,Channel 4,E4,More 4,5 USA,Pick TV....Dreambox Two,parabola 100 cm,motor SG 2100,TV Sony OLED XR55A83K,Skylink Kombi+,Netflix
|
Antoš
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 2 318 |
![]() |
|
27.5Wspoľahlivý príjem iba cez Intelsat 907. Signál síce Arquiva znížila pred MS vo futbale o 2 dB, ale stále je to jediný dostupný signál pre väčšinu Európy. Investíci nie je potrebná žiadna, stačí vhodný normálny prijímač (napr linuxacke receivery) a motor s vhodnou anténou (na západe SVK si vystačím s mojou 125x135 cm Gibertinkou a signál mám po znížení Arquivou stále okolo 9.5 dBGibertini 125x135 * LNB Chess Gold 4th edition 0.1 dB * Optibox DM 3800S * 53W - 90E * VU+ SOLO2
|
albal
Registrace: 12/2009 Příspěvků: 114 |
![]() |
|
RE: Anglické programy v Brněto maš odkiaľ že znížili signál?ja tu mám stále rovnako:10-10,5db . :-/Biedne forum, riešia sa tu samé blbosti ,len nie satelitná problematika,v kazdom vlákne sprostosti,hádky a trápne fotky uja ibuprofena. Dokial tu redakcia nezakročí ,o čom pochybujem, tak neprispievam .Dodatok: po čase vidím, že to ide ku dnu, tak Zbohom.
|
marval450
Registrace: 1/2010 Příspěvků: 1 463 |
![]() |
|
![]() |