![]() |
|
jaký měřící přístroj?zdravím,chtěl bych poprosit o radu (případně o nějakou osobní zkušenost či postřeh) ohledně koupě nového měřáku.. adepti jsou :rover atom light stc + http://www.allcnet.cz/product_info.php?products_id=9998 vs promax hd ranger lite http://www.mikrokom.eu/cz/pdf/RangerTable-ing.pdf diky za každý postřeh nebo radu ps:kdyby měl někdo tip kde nejlépe nakoupit taky budu rád :))) |
Mirda1
Registrace: 7/2014 Příspěvků: 6 |
![]() |
|
RE: jaký měřící přístroj?Osobně bych volil Promac HD Ranger+.ROVER má italsky ukecané uživatelské rozhraní, proto se mi líbí Promax víc... Navíc, pokud nebudeš měřit data na kabelových sítích (DOCSIS), tak je tato funkcionalita nadbytečná. Obecně jsou Promax měřáky, v této kategorii, kompaktnější. Samsung UE32T5372 * DENON RCD-M39 * Technisat Digitradio 10 IR * NAS
|
Dusan
Registrace: 9/2004 Příspěvků: 1 197 |
![]() |
|
RE: jaký měřící přístroj?ranger + je peknej ale je to oproti tem vyse uvedenym o 30 000 bez dane drazsi .proto jsem koukal po verzi lite.eventulne kdybych mel pridavat tak mozna jeste bych koukal po rover hd tab 7 ale uz je to taky o dost drazsi nez momentalni moznosti ( ale porad levnejsi nez promax ranger + ) |
Mirda1
![]() |
|
RE: jaký měřící přístroj?Mam HDTAB7, je super.On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
![]() |
|
RE: jaký měřící přístroj?a kupoval jsi v allcomu nebo nejakej jinej zdroj? neni tajny na kolik te vysel? klidne sz |
Mirda1
![]() |
|
každé zboží má svého kupce....je potřeba si spočítat návratnost investice....jinak volím, pokud dělám 5 kšeftů denně a živí mi to, jinak volím, pokud udělám 3 kšefty za měsíc a je to pro mne víceméně hobby záležitost....DVB-S/S2 ( E-85 /28,5/23,5/19,2/13/ ), DVB-T/T2 ( Žižkov,Ládví,Cukrák,Černá hora,Buková hora, Ještěd, Jablonec,Sněžné jámy (PL),
|
pigfucker
Registrace: 5/2008 Příspěvků: 554 |
![]() |
|
RE: jaký měřící přístroj?Bral jsem to od slovenského dodavatele. Podrobnosti v SZ.On Air!
|
Saxon
![]() |
|
RE: jaký měřící přístroj?To SAXON: vidím poľa mnohých predchádzajúcich príspevkov v iných vláknach, že sa v problematike merania a meracích prístrojov na DVBT a DVBS slušne orientuješ a máš aj praktické skúsenosti. Určite budeš vedieť poradiť, aký prístroj si treba kúpiť, aby spĺňal súčasné požiadavky a bol trošku nadčasový aj do budúcna (S2,T2). Keď vylúčim najlacnejší segment (satfindery do 500) a najdrahšie kúsky nad 2000, ktoré by sa menej intenzívnom používaní nikdy nezaplatili, ostáva akceptovateľný segment v rozpätí 500 - 1000 eur. Vedel by si nám prosím ťa poradiť nejaký strojček v tejto cenovej kategórii a vlastnosťami, ktoré oprávňujú nazvať takýto prístroj "meracím prístrojom". Ďakujem. |
rolis7
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 410 |
![]() |
|
RE: jaký měřící přístroj?Vecer se ti ozvu. Zrovna mam za sebou test jednoho přístroje za 14 tis. Jedna se o model IT-15T2. Dělají i model na SAT. Je to velmi slušný ve spojeni s editorem ItTools, v teto kombinaci si to nezada s přístroji kolem 70tis. Vecer ti něco poslu, hod mi do SZ tvůj email.On Air!
|
Saxon
![]() |
|
Saxonahoj,mohl bych te poprosit o nejaky info kde a za kolik jsi kupoval ten rover hd tab7? nebo nedokazal by jsi poradit nejakou levnejsi variantu co umi t2/s2 ?uvazoval jsem jeste o tom promaxu ale nevim jak moc je to ocesany v ty verzi lite oproti plusku kde uz je zas cena jinde.anteny a rozvody nedelam primarne ale sem tam neco taky je.doted jsem si vystacil s dreamskyem kterej jsem mel overenej jak meri podle promaxu tv explorer2+ .ten explorer jsem si obcas pujcoval na slozitejsi rozvody.merak peknej,bohuzel nejde rozsirit o t2 takze po necem koukam.libil se mi i rover atom light+ ale zas chybi ta t2 a s rozsirenim ktery tam jde uz je to stejna cena jako ten hd tab.koukal jsem jeste na nejaky spauny ale dle me pekelne drahy a pekelne slozity oproti treba tomu promaxu..omlouvam se pokud jsi mi chtel napsat,nevedel jsem ze si po registraci jeste musim extra aktivovat sz |
Mirda1
![]() |
|
Mirdamůžeš se podívat na combo přístroj EasyMeterT2(PrimeDigital), který vyrábí firma Rover. Prodává ho u nás například Allcom, stojí kolem 27 tis včetně daně. Pro mému HD TAB má především méně výkonný spektrák, budu se snažit si ho půjčit na vyzkoušení.Promaxe jsem měl před lety (Prodig5), jsou robustnější než Rovery, mají lepší baterii, ale Rover mi vyhovuje po stránce obsluhy, je to takové logičtější, rychlejší, ale to je individuální, podle vkusu. On Air!
|
Saxon
![]() |
|
RE: jaký měřící přístroj?Ranger v lite výbavě stojí nyní 53200 bez daně.On Air!
|
Saxon
![]() |
|
RE: jaký měřící přístroj?tak dneska mi jeste udelali nabidku na rover atom light+ z tovarny uz rozsireny o modul pro t2 za 55 000 bez dane.tak jeste musim porovnat v cem se to odlisuje od hd tabu7. na ten merak co jsi psal dnes mrknu,moc dekuju za tip |
Mirda1
![]() |
|
RE: jaký měřící přístroj?Nez Atom bych asi vzal za tu cenu HD Ranget lite, cena stejná ale mnohem lepší AS větší displej. HDTAB7 je mnohem rychlejší a lze do nej dat MER by Carr, DAB, DDAC3, atd.On Air!
|
Saxon
![]() |
|
RE: jaký měřící přístroj?HD Ranger lite - Dnes mi přišla od Mikrokomu akce na tento merak za 53 bez daně, muzu ti to někam přeposlat. Je to lepší varianta nez Atom.On Air!
|
Saxon
![]() |
|
RE: jaký měřící přístroj?Atom light + je v porovnani s HDTAB7 fakt pomaly a to o dost pomalsi. Nepoznam Promax, ale pri Rover je slusna podpora a su aj spolahlive. Reklamacku na ne som za posledne roky uplne minimalne riesil celkovo. Vsak Saxon ti napovie...nic nemam
|
loon
Registrace: 7/2007 Příspěvků: 786 |
![]() |
|
RE: jaký měřící přístroj?S Digicube by problém s baterií NiMH, HDTAB má už Lithium, takže bez problému.On Air!
|
Saxon
![]() |
|
RE: jaký měřící přístroj?momentalne je to uz jen mezi atom light+ s osazenou t2 a tim rangerem v lite verzi..menu se mi libi vic u roveru,masinka od promaxu :-) takze asi jedine ze vyrazim na vylet do prahy oba dva si zkusit nazivo a pak se uvidi |
Mirda1
![]() |
|
RE: jaký měřící přístroj?Ja nikdy nevidel na vlastní oči Atoma. Tipnu si, ze vezmeš Promaxe. Vezmi to cestou tedy tak, at nemusíš jet do Modřan dvakrát... ;) Ranger je fakt hodne rychlej na spektru, to myslim je nejdůležitější. A ten displej na ostrém slunci je taky good, coz se o Roverech moc říci nedá, ani u HD Tab7. Skontroluj si Promaxe cinnost impulsni odezvy, tenkrát se mi to moc nezdálo. A taky zvaž ten otočný volič, je to určitě nejčastěji používaný knoflík. U Rangera II je toto uz mnohem lepší, protože u Rangera I verze to bylo špatný. Zmíněny Ranger lite je konstrukčně verze I.Přeji dobrý kup. On Air!
|
Saxon
![]() |
|
![]() |