![]() |
|
Časopis SkylinkPríležitostné promo skončilo ? :) Chodil mi nepravidelne, ale v poslednej dobe mi už nechodí vôbec. Mám len základ. |
PeterHumax
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 6 324 |
![]() |
|
Časopis Skylink (# 66)Tym co maju len zaklad to nechodi, predplat si neaky balicek a bude ti to chodit znovu, alternativne si ho mozes pozriet zdrama na strankach Skylink. |
misoUK
Registrace: 5/2012 Příspěvků: 38 |
![]() |
|
RE: Časopis SkylinkJj serpo na casopis, zaplat balik lebo takto si len parazit v ociach nie zakaznik...Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
časopis skrzlinkMám 1 kombi a 5x mini a na dotaz jestli mi stačí těch 5 mini na časak,řekli ,že ani 10 mini nestačí na abonenturu.Zatím mi jde na ten kombi. |
korkoran
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 6 531 |
![]() |
|
RE: Časopis SkylinkNa kombi+next mě na stejnou adresu chodí dokonce dva časopisy.Topfield TF 7710 HD PVR 250GB HDD, Ferguson 7318, motor SG 2100, Parabola 73x80 Al Emme Esse, LNB Maximum Pro-Line P-2 Twin.
|
kuba
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 4 247 |
![]() |
|
RE: Časopis SkylinkMě chodí Jardův časopis a neplatím nic ani serpo ;) :)))Octagon SF 8008 V3 Supreme , Skylink Premium, Oneplay Maximum, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus.
|
drobeček
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 6 763 |
![]() |
|
@drobečekTy musíš mít s Jardou G. něco společného, protože jinak to snad není ani možné ;)Skylink + O2TV
|
kvasnak
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 4 417 |
![]() |
|
RE: Časopis Skylinkmam "komplet" + 2x "kombi" a nechodi ani jeden magazin ... na druhej strane je pravda, ze mi to ani nechyba a skor by som to uplne zrusil asi - na nete uplne staci ak tak ... ;)verim tomu, ze usetrene peniaze za tlac a vsetko okolo magazinu, by sa skor dali investovat do nejakeho kvalitneho programu a to by isto potesilo viac ludi ... |
unc1
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 86 |
![]() |
|
RE: Časopis SkylinkTo v ktorej firme sa usetrene dava do investicii ? Usetrene si rozda manazment, ostatne do nakladov ......po podnikatelsky. :lookaround:Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
![]() |
|
RE: Časopis Skylinkmne prišiel kedysi dávno dvakrát, ale len nejaká skrátená verzia, čuduj sa svete, vždy keď bolo treba niečo zaplatiťinak tiež viem o prípade, keď si človek neobjednáva nič a časopis chodí |
larz
Registrace: 9/2012 Příspěvků: 8 |
![]() |
|
Časopis SkylinkMne od 1.3.2014 na balíček kombi+next chodí len každé druhé číslo. 5 krát som to reklamoval a stále nič??? |
steve7
Registrace: 12/2007 Příspěvků: 19 |
![]() |
|
liquereJe vidět, že manazement má penez dost a nemusí šetřit na nějakém reklamním magazínu. |
sirda
Registrace: 11/2006 Příspěvků: 2 939 |
![]() |
|
sirdano jo, si to skonkretizoval. Ja len vseobecne, ze co tam funguje vôbec ako ma, ked aj ten casopis dostava niekto kto nema a naopak nedostava kto by mal....ak je pravda co tu pisu.To ja ako EU, vela kecov,pracovne obedy a vecery a skutek utek, bordel vsade.Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
![]() |
|
RE: Časopis SkylinkNemám důvod zde uvádět nepravdu,ještě když se jedná o nějaký Jarinuv časopis,který když dojde manželka okamžitě nese do koše.Měl jsem 5 karet všechny na základ chodili mi minimálně 2 někdy i 3 časopisy.Letos jsem zredukoval karty na 2 a chodí pravidelně 1 jednou myslím dva. :))) Nepijte vodu!!! Souloží v ní ryby ! PS: a srát též nechodí na břeh.
|
lachtan
Registrace: 7/2007 Příspěvků: 1 650 |
![]() |
|
stale dokolaStale dokola sa tu niekto stazuje, ze nedostava casopis Skylink. Kazdy, kto ma nan narok a nedostava ho, moze sa stazovat u firmy Kolos. Kazda reklamacia bude presetrena.Panasonic TX-P42G30E, HD Box FS-9105 Plus, motorček, Skylink SK, DVB-T SK, DVB-T CZ.
|
uri
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 582 |
![]() |
|
RE Tištěný magazínZ otázek pro Skylink : 1. Mám předplacený bal. Kombi/ M. atd a přestal mi chodit magazín. - odpověd : patrně nemáte nastaveno v jaké formě vám máme magazín zasílat. Nastavení provedte v Zákaznické zoně.Po třech měsících jsem si pozměnil, a již chodí. |
valsora
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 230 |
![]() |
|
stale dokola II.Nie vsetkym posiela Skylink casopis. Nie vsetkym posiela Skylink casopis pravidelne. Nie vsetkym posiela Skylink casopis cez firmu Kolos. Takze niekedy je v tom aj dost velky chaos. Ale stale plati, ze Kolos ho dorucuje v termine sobota + nedela. Ak sa stazujete, nechajte na seba aj mobil alebo email, zjednodusi to proces preverovnaia.Panasonic TX-P42G30E, HD Box FS-9105 Plus, motorček, Skylink SK, DVB-T SK, DVB-T CZ.
|
uri
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 582 |
![]() |
|
![]() |