![]() |
|
GMSpark Tryplexpři pokusu nastavit síť,v řádku klieta je nezrušitelnéj vpis ROOT a pod nim nějaké přístupové heslo,které samozřejmě neznám.Koupil jsem ho se slevou a zárukou 7/13 v němcích. .Radši bych to udělal sám,už jsem tam byl s wizard classem taky v záruce,než jsem se ho naučil.Je nějaká možnost jak ho skamarádit s mojí sítí? Dík za radu |
korkoran
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 6 531 |
![]() |
|
RE: GMSpark Tryplexmáš hodně malou představivost root/root nebo root/amiko |
matchboxx
Registrace: 9/2012 Příspěvků: 2 551 |
![]() |
|
RE: GMSpark Tryplexdefaultně je to taky rootAmikoAlien8900/GM Unibox 2
|
bigj
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 2 626 |
![]() |
|
GM spark try...On ho měl asi už nějakej zákazník přede mnou a zřejmě ho vrátil,proto byl se slevou a zaheslovanéj.Až doma jsem v něm objevil španělštinu,ale holt sleva je sleva.Zatim sem nepochopil root/amiko ?? |
korkoran
![]() |
|
RE: GMSpark TryplexROOT-uživatel,heslo-většinou značka přístroje v enigmě2 bývá i dreambox,nebijte mě-xtrenda ještě furt zkouším ! :ONe všichni lidé, s vysokým IQ, si ho zaslouží!
|
spyko
Registrace: 6/2006 Příspěvků: 3 916 |
![]() |
|
Mě to ukazujeale ve spárku |
korkoran
![]() |
|
RE: GMSpark TryplexTak zálohuj programy hezky udělej postup reinstalace - rescue image :)))AmikoAlien8900/GM Unibox 2
|
bigj
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 2 626 |
![]() |
|
GM Spark tr...dal jsem mu továrko všechno smazal včetně pluginu atd.Znovu všechno nainstoval. a ten root na mě zase vykouk.Rozumím správně,že heslo je název stroje? Nemám tu nikoho,kdo by mi poradil.Máme tady samý GM Uni a Uni2 amika a wizarda |
korkoran
![]() |
|
RE: GMSpark Tryplexpokud valíš ve spark tak name root a heslo také root, pokud jedeš v E2 tak name root a heslo pkteam a vždy přes dreambox control se perfektně dostaneš do střev přístroje a vše si můžeš přes PC nakonfigurovat,uložit,připravit a jen pak koukat. R^ :8)Dreambox 800HD se,OPTIMUS OS1 plus,Optimus OS1, VU+zero,
3x SG2100 motor, paraboly GILBERTINY 105,FUBA 90,MASCOM 90,
|
hery
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 6 052 |
![]() |
|
HERY je to takdíky,za radu,zůstanu zatím u sparku.Ještě nevím,co dát do adresy serweru ftp:,je to číselný údaj,nebo věta? |
korkoran
![]() |
|
heryaž tady zase budeš ,dej mi vědět v PM ,potřebuji s ním poradit jak nastavit síť a klienta Dík |
korkoran
![]() |
|
![]() |