Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Openbox S1 a Skylink

Je možné, aby som mal signal naraz na dvoch družiciach? Chcem naladit Skylink, normálne je signal a ked dam skenovat vyhlada mi programy na 19,2....a zistím, ze mam naraz signal na oboch druziciach :( nemozem naladit Skylink Rv

01peter011
Registrace: 4/2007
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 50
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Openbox S1 a Skylink

přes android a dispointer se podívat můžeš, ale je to hodně nepřesné, spíše orientační, Ovlivňuje to kdejaká přítomnost železa, napětí a ostatních rušivých prvků. Takže v tvém případě dost o ničem.

Topfield TF 7710 HD PVR 250GB HDD, Ferguson 7318, motor SG 2100, Parabola 73x80 Al Emme Esse, LNB Maximum Pro-Line P-2 Twin.

kuba
Registrace: 3/2007

spíše orientační

ano,to přesně potřebuje,vidět,že to stíní,nebo nestíní,než začne řezat strom R^ :laughing: R^

pierrepetr
Registrace: 5/2006

V okně bytu je vždy ta odchylka taková, že to nejde použít. Jedinné jakéž takéž výsledky jsou na volném prostranství. Ale to petře dělá praxe, teoretik amatér to opravdu nemůže vědět.

Topfield TF 7710 HD PVR 250GB HDD, Ferguson 7318, motor SG 2100, Parabola 73x80 Al Emme Esse, LNB Maximum Pro-Line P-2 Twin.

kuba

to souhlasím

proto je mě divné,že tady denně plácáš prázdnou slámu,zkus více číst,možná ti něco dojde R^ :laughing: R^

pierrepetr

nechápu proč urážíš?

jen v diskusi popisuji svoje poznatky a zkušenosti Petře.

kuba

kuba

bez urážek,ty toho nechápeš daleko víc,ale svým výmyslům věříš,už by to dalo na slušnou hitparádu,je dobře,že to nejde smazat,měj se hezky a polepši se R^ :laughing: R^

pierrepetr

místo neustále se opakujících urážek se vrať k problému toho co píšu. Dispointer je v tomto případě nepoužitelnej, protože vliv okolního prostředí nedovolí přesnou lokalizaci. Pouze upozorňuji na možné problémy tvojí rady. Od toho je snad diskuse.

Buď tak laskav a vyvaruj se neustálého napadání.

kuba

vyvaruj se neustálého napadání

,tak diskutuj a nemachruj ,mě to funguje,tobě ne,někde bude chyba,co máš dál k diskuzi? R^ :laughing: R^

pierrepetr

Ono to nám oběma funguje stejně, jen ty to nevíš. Ze začátku jsem si taky myslel, jaká to je bezva aplikace, je možno i dohledat v historii fora. Ale dnes už vím, že to tak není. Prostě mobil není tak dokonalej. Ale to dělá praxe, kterou zřejmě nemáš. Tak nebuď zbytečně uraženej, když má měkdo jiný názor než ty. Ahoj.

kuba

kuba

"Ono to nám oběma funguje stejně, jen ty to nevíš",tak to můžu napsat taky,nevím co furt řešíš,píšu mě to funguje,tobě ne,tak někde bude chyba,tobě ukazuje síla signálu po připojení LNB,mě až při přítomnosti skutečného signálu družice,co je na tom divného,něco je špatně

"Ale to dělá praxe, kterou zřejmě nemáš."

R^ :laughing: R^

pierrepetr

pierrepetr

Koukám, že tě ošetřovatelky pustili nějak dříve k počítači, copak primář šel domů dřív?
O síle signálu a LNB jsem ti nepsal pouze já, tak dál prosím tě přestaň si vymýšlet, jan abys nemusel přiznat pravdu. Ze zoufalství pouze opakuješ moje slova, asi nemáš argument, alespoň já žádný nečetl.
Při každé montáži či opravě se přesvědčuji, že mám pravdu, dnes opět, vadná zrezlá spojka eF konektoru. Signál nula po opravě spojky rázem 50%, po doladění paraboly, kterou někdo ze zoufalství šteloval signál 100% a kvalita 90%. Denně ti mohu podat důkaz tvé lži. Pokud takový, jako ty, tady budou trousit moudra, bude to stále o ničem, viz dnes karta NEXT. Ani se k tématu nevyjadřuji, protože to je snůšky tvých smyšlenek, nepozornosti a zbožných přání.

kuba

kuba

jako čtení na dobrou noc dobré,jinak zase lžeš a denně to tady dokazuješ,pokud ty paraboly nastavuješ podle bargrafu homecastů,(což je jediné ,co ti věřím),tak jiný výsledek nikdy neuvidíš a tedy potěš koště pánbůh,no odborník se nezapře,co máš dál k tématu,praktiku,pochlub se ještě,ať se pobavíme R^ :laughing: R^

pierrepetr

kuba a jeho pravdy nepravdy

1.parabola od Digi TV
signál 100% máš vždycky, když zapneš napájení LNB a nemusìš ještě nic chytit.

2.dnes ladění paraboly u zákazníka Petře , při zapnutém napájení LNB horní bargraf signálu neustále mezi cca 30 - 70% . Teprve po nalezení signálu naskočí na 100% Přijímač starší Homecast. Při vypnutí napájení LNB bargraf 0% .

3.Dokonce to je krásná signalizace nějaké závady na kabelu, LNB či přepìnači. Těch 100 jsem asi přehnal ale první bargraf musí "signál" ukazovat už při pouhém zapnutí a to i bez naladění.

omlouvám se adminům a všem,kterým to uškodilo,on kuba by to zapíral a sám neví co napsal včera,nejprve 100%,potom to přehnal,dnes už 30-70%,kde je pravda,sám to neví

pierrepetr

kuba a pierepetr

vážim si Vás oboch. Prosím, už sa tu nehádajte, lebo už
ani neviem, o čom bolo toto vlákno.

emo53
Registrace: 3/2009

emo53

Chápu,ale my se nehádáme,každý máme jiné poznatky z praxe a ty tady publikujeme,vím,že to někdy znepřehlední vlákno,ale při tom množství lidí je to vždycky chaos,tak se orientuj,jak říkal pan Werich "Pořádek potřebuje jen B.l.b.e.c.,inteligent se vyzná v chaosu" R^ :laughing: R^

pierrepetr

pierrpetr

v tvém bodě 3 vysvětluji nadsázku z tvého bodu jedna. Nenapadlo mně že se najde někdo, kdo satelitní přijímač nikdy neviděl a bude se chtít hádat. Jinak si za vším stojím a nejsem sám, jak sis jistě ráčil všimnout. Tak už se prosím nehádej.
Mohu ti napsat že máš ve všem pravdu, uklidní tě to? Tak tedy máš pravdu a za neutuchajícího smíchu publika na tvoji adresu, ti na to dávám potvrzeni.

kuba

kuba

já se vůbec nehádám,ty máš svoje šroty,které to takto nesmyslně ukazují,i když připojíš LNB na gauči,já mám svoje šroty,které to ukazují pouze,pokud je přítomen signál z družice,za vším si stůj,já taky,o čem chceš diskutovat?,ale ze 100% k určité korekci došlo,uvidíme zítra,třeba to bude 20%,ale to je jedno,jen se ukazuje,že první reakci od tebe nelze brát vážně a jsi proto nevěrohodný,alespoň pro mě,měj se hezky a polepši se,praktiku,to je jen praxe,kterou nemáš R^ :laughing: R^

pierrepetr

o čem chceš diskutovat?

O tom, že účelově lžeš, a to doslova. To je jako s kartou NEXT, včera ano, dneska ne, měsíčně. Dnes už bezpečně vím, že jsi nikdy žádný satelitní přijímač neviděl, denně to tu dokazuješ.

kuba

kuba

to dělá ta praxe,která ti evidentně chybí,hoď si parabolu na sušák a nastav si jakékoliv ohnisko,praktiku,ta praxe ti opravdu chybí,i ta teorie z fyziky osmé třídy R^ :laughing: R^

pierrepetr

Petře, to víš že máš pravdu a ve všem. Dám ti na to potvrzení, třeba tri denně. Fakt už jsem pochopil, proč tonek raději tady skončil. Bavit se z člověkem, který je schopen změnit názor třikrát za večer, jen proto, aby byl nejlepší před svým zrcadlem, to chce fakt žaludek.

kuba

klba

"Bavit se z člověkem, který je schopen změnit názor třikrát za večer, jen proto, aby byl nejlepší před svým zrcadlem, to chce fakt žaludek."

to jistě mluvíš o sobě a 100% síle signálu při připojení LNB třeba na gauči

pierrepetr

pierrepetr

Proč opakuješ věty jak papoušek? Těch 100% jsem snad vysvětlil, že to byla nadsázka, tak proč neustále opakuješ již vysvětlené? Ostatní platí tak jak jsem já uvedl a nejen já, o tom není možná diskuse, a kdo tvrdí něco jiného, je to účelová lež.

kuba

kuba máš v tom hokej

já píšu o třech změnách za večer,aby ses mohl dívat do zrcadla,něco k tématu tam nemáš?,jistě tvoje kydy a moje odpovědi ze slušnosti každého zajímají R^ :laughing: R^

pierrepetr

2 hokejisti

Ja uz mam v tom jasno asi...

Octagon 8008 mini Karty SKY DE, Skylink Astra 19.2E,23.5E,Thor 0.8W

Mego
Registrace: 2/2010

Mego

jestli myslíš to co já,hlavně nás nedávej vedle sebe R^ :laughing: R^

pierrepetr