Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Rušivý pásik v dolnej časti obrazovky a TXT Óčka

Dnes pred deviatou som si zapol TV Relax, práve dávali Divokého anjela. Dole som si všimol taký rušivý pásik, nie že by som sledoval túto telenovelu, nedalo mi však na to tuná nezareagovať.

Inak všimol som si, že teletext na Óčku sa už dlhšiu dobu nevysiela, škoda. :(

PeterHumax
Registrace: 3/2007
Odpověď v diskusním vlákně

clovece, ty mas ale problemy

teletext uz nejde minimalne rok, je fajn ze si to pripomenul, opakovanie matka mudrosti :)

pewa
Registrace: 1/2012

@PeterHumax

Z toho si nerob ťažkú hlavu... Skoro ako každé ráno som pozeral prvé ranné správy na TA3 a snáď 3 x počas vysielania vyskočili cez celú obrazovku súvislé zelené pruhy... Vždy keď naskočil obraz, v pozadí sa motali zamestnanci a evidentne o tom nemali ani páry. Miesto sledovania kvality vysielania na monitoroch písali SMS, alebo spolu debatovali...

Takéto blbostičky ma nemôžu už ani len prekvapiť, nie ešte rozhodiť. ;)

DM9204K Dual FBC DVB-S2X Multistream+2xDVB-S2X+DVB-T2/C,DM9004K Dual DVB-S2X Multistream,ARMTBS2910+TBS5925USB,Datacomp Arion i7 Turbo 5,4GHz,RAM 64 GB,SSD 2TB+TBS6903X Dual DVB-S2X Prof,Fuba DAA110A IBU Twin,DG380S = 60°E-34,5°W,Fuba DAA850 4xIBU Twin.

Maneto
Registrace: 9/2010
Galerie: Maneto

RE: Rušivý pásik v dolnej časti obrazovky a TX...

Já jsem si ten pásik taky všimnul, hned jak jsem si přečetl tento příspěvek, tak jsem to běžel skontrolovat. Byl tam, takovej nenápadnej bílej pásik prachu na televizi. Diky Peterko, večer musím zmlátit manželku.../to byl vtip, manželka s tchýní by mě přeprali/

Dm920 triple+fbc, 105gib+85fuba multifeed

tukan
Registrace: 10/2005

to peter humax

Někdy mám pocit, že si z nás děláš legraci... ;)

Dm920 triple+fbc, 105gib+85fuba multifeed

tukan
Registrace: 10/2005

To neni chyba tvé telky pokud to nedélá ten proužek na všech programech . Nic se neboj. pokud mi měla televize myslim tvá bedýnka vadu tak ti to stejně dnes nikdo neopraví . Koupit novou.Opraváři už umřeli hlady . :(

koax
Registrace: 2/2008

Chyba ve vysílání se může stát i v televizi dělají totiž jenom lidi. Já to neodsuzuji. To ,že píšou smsky je jejich věc. Rád bych to viděl na vlastní vvvoči. :O :O No nic . jsou to jenom lidi.Ahoj

koax
Registrace: 2/2008

radšej pásik v TV ako v trenkách :)

46E, 45E, 39E, 28E, 23E, 19E, 16E, 13E, 9E, 5E, 1W @ AB Cryptobox 652

Freedox
Registrace: 8/2007

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra