Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

SP přerušení

Zdravim,zajímalo by mě pokud nezaplatím SP, a třeba po roce se rozhodnu kartu znovu aktivovat(zaplatit),jestli bude fungovat a nebude to stát neco navic.dík

pcfloutek
Registrace: 11/2009
Odpověď v diskusním vlákně

RE: SP přerušení

A co se zkusit zeptat Skylinku?

Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.

joscer
Registrace: 10/2007

www.skylink.cz

zzz
Registrace: 1/2006

Po roce nečinnosti to nějaký poplatek stát bude mám dojem že 200kč ,ale nevim to jistě. Něco o tom už psali.Nejlépe přímo info od Skylinku.Nějak ty peníze dostat musí nebo ne?

koax
Registrace: 2/2008

Nikdo to ještě nezkoušel?

pcfloutek

Vzhledem k tomu, že informace o zablokování karty, na které není zaplacen servisní poplatek je stará asi jeden měsíc, tak to ještě nikdo nezkoušel.

Psali o tom tady článek. Princip je zhruba takový, že zablokovaná karta je pro ně to stejný jako neregistrovaná karta. Pouze ten registrační poplatek není 1000Kč jako u registrace nové karty, ale je podstatně nižší.

Přesné informace hledej na webu skylinku.

colombo
Registrace: 1/2006

aby si neplatil ten poplatek 299,- KC za znovu aktivaci karty, tak budes muset aktivovat kartu před terminem, kdy ti byla služba deaktivovana na karte z duvodu vypreseni terminu předplatného nabizenych sluzeb Skylinku. Tzn. balik placenych programu nebo SP za balik Digital ti skončil například 30.6.2014 a jiz si neprodlouzil predplatne a rozhodl by si se po nejake době opet aktivovat nektery balicek u Skylinku nebo SP za zakladni balik Digital, tak budes muset jej aktivovat nejpozději do 30.6.2015. Mozna, ze ta lhuta muze byt i o něco malo delší nez 1 rok, ale to nemá zatím nikdo overeny.

HYPER
Registrace: 11/2010

Ano,píší něco o deaktivaci po roce a vyřazení z databáze karet na které jsou zasílány autorizační zápisy.Díky HYPER

pcfloutek

Nebo si na další rok za 25,- pošli sms, jejíž zdražení na 30 očekávám min do cca 7dnů 5h 6min.

Znova osmnáctku v osmiválci

Tomik535
Registrace: 10/2007

Zožeň si sha*e a nič neplať! Podporuje inak globálny kapitalizmus. Lepšie je podporiť Rusov za full R^ ;) ako nenažraných Luxemburčanov za prd sevis! ;P Rv

jednokto
Registrace: 5/2013

Přesně tak.

HiFiOK
Registrace: 12/2006

okupantům ani prd !

Dreambox Two,parabola 100 cm,motor SG 2100,TV Sony OLED XR55A83K,Skylink Kombi+,Netflix

Antoš
Registrace: 8/2007

Barandov

Jede někomu Barandov?

leošek

leošek

mě ano,jestli ti to pomůže R^ :laughing: R^

pierrepetr
Registrace: 5/2006

promińte ale posledním 6-ti odpovědím nerozumím???asi jiné téma? mě BaRRandov jde.Hlavně nerozumím tomu Jednookému???

pcfloutek

co konkrétně

potřebuješ vysvětlit,já mám času dost R^ :laughing: R^

pierrepetr

co je sha˙re?

pcfloutek

no stručně

,kdybys tohle napsal do google,už bys věděl vše,já jen jednoduše v tomto případě,připojíš se k internetu přijímačem,tvůj kámoš si platí komplet skylink a umožní ti přes internet využívat svoji kartu,potom oba používáte jednu kartu s plnou nabídkou,tu svoji můžeš hodit do šuplete,on to jistě nechce zadarmo,pokud to není otec,nebo brácha,už chápeš? R^ :laughing: R^

pierrepetr

všeobecně

se to týká všech kodovaných stanic,ne jen skylink,snad to admin nebude brát jako návod,vše je dostupné na internetu každému R^ :laughing: R^

pierrepetr

tak to je amerika, to funguje? no v google jsem to měl,ale nic tak zajímavího mě z něj nevypadlo.akorát to asi nezvládne každej sat.přístroj? co technisat hd8? dirku na net tam má.

pcfloutek

tady se

podle pravidel o tom nelze bavit,když jsme souhlasili s pravidly,tak je nebudeme porušovat,pokud chceš vědět víc,zkus poslat soukromou správu tomu,kdo to nabízel,já soukromé zprávy nemám aktivní R^ :laughing: R^

pierrepetr

tak dík,a co ten můj přístroj?

pcfloutek

zeptej se

tam,kde ti tu možnost nabízeli,já jsem ti jen vysvětlil obecně,jak to funguje R^ :laughing: R^

pierrepetr

a moc

se tady na to nedotazuj,nebo půjdeš do tropů,jen přes SZ,které si můžeš aktivovat v záložce nastavení R^ :laughing: R^

pierrepetr

tak už mě to google vysvětlilo,že bez linuxu to nepujde.ale stejně mě ty luxebučani štvou

pcfloutek

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra