Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Skylink super firma

Aktivoval jsem novou kartu Skylink M7 v pátek a i jsem zaplatil registraci 999kč + balíček Mini včetně SP za 1969 na 12m.
Jenže jak se skylink chvástá, že vybírá SP pro zkvalitnění služeb (původních 29kč) a již několikrát SP zdražil nyní až na 41,50kč/m platba na rok, tak mi karta stále nejde.
Na zákaznické zóně u skylinku mám stále napsáno ( Na kartě není zaplacen registrační poplatek. Vypnuta z důvodu nezaplacení servisního poplatku)i když dávno už jsem zaplatil přes e-bank tak na telefonní dotaz u Skylinku mi řekli, že jsi musím počkat asi tak 5 dní. To je to zkvalitňování služeb. Dříve šla nová karta ihned 20 dní bez toho aby se musela registrovat a na vše byl čas.
Dnes se člověk dočte u Skylinku jen jak a kolik má platit a potom si musí počkat až mu to laskavě pustí. Jen bych chtěl vědět jak to dělají různé montážní firmy když někomu namontují satelit Skylink a zákazníkovi řeknou, že jim to vše půjde až za týden.

sidlo
Registrace: 1/2008
Stránka: 1 [ 2 ] 3 4
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 99
Odpověď v diskusním vlákně

sidlo

Bankovní převod je vždy pomalejší, než klasická platba kartou. Takže příště použij kartu .

Dreamsky HD6 Duo, parabola Maximum E85 Multifocus (23,5°E; 19,2°E; 13,0°E;1,0°W)

wladys
Registrace: 2/2009

Karta NEXT

Objednal jsem si druhou kartu NEXT a jde mi jen balíček Digital bez HD programů. V přiloženém dopise píši že ostatní programy půjdou do pěti dnů. Volal jsem do Skylinku proč nejdou HD programy které jdou v balíčku Digital. Bylo mi řečeno že provedou reatorizaci karty ale následně mi řekli že reatorizaci nemohou provést protože se karta musí zaplatit dobírkou a peníze ještě nemají na účtě. Při první kartě NEXT mi všechny programy šly ihned. A ještě bombónek nakonec. Při telefonickém dotazu se mně ptali na koho jsou karty vedeny tak jsem samozřejmě řekl své jméno ale ouha karty jsou prý vedeny na manželku. To jsem se už opravdu vytočil a paní jsem řekl že to prostě není možné. Ona mi řekla že do systému se nemohou nijak dostat a karty od počátku jsou vedeny na manželku. Paní jsem vysvětlil že při objednání karty jsem požádal ať kartu pošlou na manželku protože já se vzhledem k otevírací době na poštu prostě nedostanu protože jsem v práci a tady asi nastala chyba. To samozřejmě kategoricky odmítla. Asi za hodinu mi volala jiná ženština že se omlouvají za změnu a vše dají do pořádku. ;P

mirabren
Registrace: 2/2011

mirabren

V dobe,keď ste objednávali 1.Next kartu išla vo "voľnom režime"skoro celá ponuka Skylink-u,preto Vám hrali všetky programy ihneď po vložení karty,ale doba sa zmenila,teraz hrajú iba základné programy po obdržanie platby na účet.

atr2009
Registrace: 12/2009

RE: Skylink super firma

O kolik hodin nebo dní.E-bank max do druhého dne.
Nikdy jsem neměl problémy.
Se starýma kartama byla vždy registrační doba do 20 dní.
Po různých známých a jejich známých jsem nikdy za 10let neměl problém.
No a teď se zkvalitňováním služeb je to čím dál horší.
Za čím dál větší prachy a to se mi nelíbí, kdo je pro!!!
Sky. nehorázně vydělává na naší blbosti a tu pokutu co zaplatili(za šíření sat signálu zdarma) tak to je jen výsměch.
Kdo si to umí spočítat tak to si vydělali za deset dnů a teď mají s SP za jeden měsíc min ......kč ...a je to někde vidět???

sidlo

k tomu šeru len tolko. V Cechach je uz asi tiez tolko serverov ako na ukrajine. Zanedlho ich este predbehnu.

brtto
Registrace: 5/2013

sidlo

pravděpodobně jsi svéprávný a máš OP TAK CO TADY BREČÍŠ?
Kdo tě u sky drží?Tak kartu vrať -máš na to 14 dní bez udání důvodů a koukej třeba z okna a přestaň tady dělat divadlo.
Už ti tady psali jak máš platit tak co se divíš?
Takto platit?
A není u sky napsáno za jak dlouho po platbě budou spuštěny programy? JE!
Tak to divadlo skonči a jdi k jinému operátorovi.
Akorát komedie k pobavení.

slávista
Registrace: 11/2010

Nemluvím o s.h.a.r.e ale o lidech co si platí tuto službu a čekají od ní 100% kvalitu za ??? cenu.
Jsou i takoví!!!

sidlo

A nejde na kartě vůbec nic? V jakém přijímači je zasunuta?

Octagon SF 8008 V3 Supreme , Skylink Premium, Oneplay Maximum, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus.

drobeček
Registrace: 1/2006

@mmc

Zdar,diky a ktereho cy*pa mam tedy trefit do parohu?:-).
(aspon priblizne).

hdpe
Registrace: 11/2007

Nejsem začátečník věnuji se tomu asi tak 30let od doby svobodné evropy nebo osteraich mám za sebou možná již 200 instalací sat a jiných je to můj koníček, ale co je dnes to nemá obdoby. Jen jsem chtěl upozornit na praktiky Skylinku.

sidlo

atr2009

Není pravda že programy byly volné třeba HBO. A když se má čekat na platbu než půjdou programy proč nejde zaplatit třeba kartou předem. Ani mi tak nevadí že musím čekat pět dní na placené programy ale že nejdou HD programy v balíčku gital. Reatorizaci taky nejde poslat protože karta není ještě aktivován ;P

mirabren
Registrace: 2/2011

@liquere

nepochopil si ma, škoda :(

maros30

to je tedy bomba

člověk který má za sebou asi 200!!!! instalací ???? si neumí zprovoznit ani vlastní kartu?
To ty instalace musí vypadat.
Jinak je to už bez komentáře.
K pláči nebo k smíchu?

slávista

@sidlo

neviem, ako si platil tu sumu, ale ak si to spočítal dokopy a vyslednu sumu si zaplatil skylinku, tak tam je problem, bo ono sa to musi platiť osobitne a na cent presne, aby system to tam vedel priradiť, teda správne, takže to tam je na 3 platby po určitej sume, podla toho čo čítam, zaplatil si to tak ????

PISTOK153

sidlo

sidlo takže podle tebe za to může skylink že bance trvá převod tak dlouho. No a proč si platil sp když sis zaplatil balíček mini. Vždyť sp je účtován v tom balíčku. A ještě k té bance zaplatíš v patek banky o víkendu nedělají a chceš aby to jelo hned. Na to musíš platit kartou! Ale jsi s tím raz dva hotov může za to skylink. Chlapče neměl by sis stěžovat v bance. Máš to nake v hlavě pomotane.

satman1
Registrace: 9/2010

@sidlo

kukni si ešte sumu v banke, čo si platil, mne sa raz sekli o 20 centov a v skylinku sme to hladali 3 dni, kde su peniaze bo nevedeli , teda system ich nevedel priradiť k baličku, oni musia totiž sumou sedieť do posledneho centa, teda u vás haliera, ak je tam čo ilen o halier viac , tak problem, mne v skylinku museli poslat novu objednávku na email, ktoru som potvrdil, a následne sa peniaze priradili, ale najskor ich museli naisť podla pladby z banky, teda u mna pani v banke spravila malu chybičku, stávasa,ovšem peniaze sa našli.

PISTOK153

satman1

Bance nemůže převod trvat nijak dlouho. Ta má ze zákona povinnost provést převedení odchozí sumy do jednoho dne a přijímající banka to také musí zpracovat do jednoho dne. Dnes běžně platba, kterou provedeš jeden pracovní den dopoledne je druhý pracovní den v cílové bance na cílovém účtu.
Jestli má Skylink na provedení příslušných kroků k aktivaci služeb 3 dny od příchodu platby, je to jen jejich rozhodnutí a lze se jen zamýšlet nad tím, co s tím mají operátorky systému tolik práce, že to tak dlouho trvá.

Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.

joscer
Registrace: 10/2007

mirabren

Išlo všetko aj HBO, okrem Eroxx-ov.

atr2009
Registrace: 12/2009

Joscer mi vzal odpověď z úst.
K tématu bych jen dodal, že JEDNOU jsem známému převodem zaplatil Kombi a čekal pět dní dle instrukcí. Jenže po sedmi dnech nefunkčnosti karty jsem emailem provedl urgenci karty a aniž by mě jakkoliv odpověděli, do dvou hodin karta byla zprovozněna. Nejen z tohoto důvodu si myslím že zprovoznění balíčku na funkční (ale asi i nefunkční) kartě je pro skylink otázkou tzv. kliknutí do klávesnice.

člověk
Registrace: 3/2006

joscer

joscer jenže on platil v pátek a nepíše jestli ráno nebo večer. A banky o víkendu nedělají.

satman1

Každý převod z banky do jiné banky trvá nejdéle 3 dny. Chce-li to člověk mít rychleji jsou přece jiné metody.

Modřina

No a jestli to zaplatil v patek večer tak dnes to bude v druhé bance a do patku mu to pojede.

satman1

satman1

No ale tobě nepřipadá dost divné ze strany Skylinku mít na zpracování požadavku na spuštění služby rezervu 3 až 5 dní od připsání platby na jejich účet?
Neřeš nějaký víkend ne-víkend. To snad ví každý, že v bankách ve volné dny nemakají. Jde o to zpoždění, když už Skylink peníze má.
Když budeš platit auto v autosalonu převodem na účet, taky ti nebude vadit, že si auto vyzvedneš až 5 (pracovních) dní poté, co oni v autosalonu už peníze mají? Dovedu-li to ab absurdum s těmi víkendy, tak příkaz ve své bance na zaplacení auta dáš v pátek a auto si vyzvedneš až desátý den v pondělí od platby.

Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.

joscer
Registrace: 10/2007

porovnanie cien

poplatok za 24 mesiacov, ale ktorý vlastne ? :lookaround:
http://www.skylink.sk/novinky/novy-cennik-sluzieb-cs-link-a-skylink-25-sk72.html?lang=sk alebo tento ? http://www.skylink.sk/servisny-poplatok :ogre:

Slovak DX satellite overwrite club.

Peon
Registrace: 8/2010

sidlo

Nevěřím - člověk, který to dělá 30 let, nemůže napsat takový příspěvek Rv Rv

neuzil
Registrace: 7/2009
Stránka: 1 [ 2 ] 3 4
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 99

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra