, sekce: Skylink |
|
Skylink super firmaAktivoval jsem novou kartu Skylink M7 v pátek a i jsem zaplatil registraci 999kč + balíček Mini včetně SP za 1969 na 12m.Jenže jak se skylink chvástá, že vybírá SP pro zkvalitnění služeb (původních 29kč) a již několikrát SP zdražil nyní až na 41,50kč/m platba na rok, tak mi karta stále nejde. Na zákaznické zóně u skylinku mám stále napsáno ( Na kartě není zaplacen registrační poplatek. Vypnuta z důvodu nezaplacení servisního poplatku)i když dávno už jsem zaplatil přes e-bank tak na telefonní dotaz u Skylinku mi řekli, že jsi musím počkat asi tak 5 dní. To je to zkvalitňování služeb. Dříve šla nová karta ihned 20 dní bez toho aby se musela registrovat a na vše byl čas. Dnes se člověk dočte u Skylinku jen jak a kolik má platit a potom si musí počkat až mu to laskavě pustí. Jen bych chtěl vědět jak to dělají různé montážní firmy když někomu namontují satelit Skylink a zákazníkovi řeknou, že jim to vše půjde až za týden. |
sidlo
Registrace: 1/2008 Příspěvků: 15 |
| Stránka: 1 2 [ 3 ] 4 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 99 | |
|
|
joscerjoscer tak to chodí u více prodejců. Ne vím proč jim to tak trvá. Ale tady sem se divil že to zaplatil v páték a chtěl aby mu to hned jelo. To se mi zdálo divné. Třeba mu to dnes naběhne nepíše. Dnes je to třetí den. No a jestli všechny tři položky sečetl tak musí tak musí vylustit co po nich chce. I když nechápu když si predplatil mini proč ještě platil serpo. A když píše kolik dělal instalaci tak si musel přečíst a vědět že to tak dlouho trvá. Když je tak nedockavy tak měl platit kartou. A tady dá dotaz který vypadá jak provokace. Ale může za to skylink. |
satman1
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 4 109 |
|
|
satman alias joscernaco mate sukromnu postu.To si nemozete tie svoje mudrosti odkazovat cez nu?Pravým dôvodom toho, prečo Ťa niekto neznáša a ohovára je to, že my mame niečo, čo ty nikdy mať nebudes,Bohusu.
|
Born
Registrace: 2/2014 Příspěvků: 481 |
|
|
BornŠkoda, že nemáš soukromou poštu aktivovánu ty. Napsal bych ti, aby sis někde zkusil nastudovat význam a používání slova "alias".Takhle ti to musím psát zcela veřejně. Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 9 725 |
|
|
RE: Skylink super firmaUž len somár si môže objednať Sky link a potom sa ide sťažovať. Však si to chcel, tak to máš. |
masto
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 1 602 |
|
|
RE: Skylink super firmaChlapec si tu robi srandu a ti dvaja mudrlanti mu to pracne , akoze, vysvetluju. A on sa tu viac neobjavil. Tema o nicom.Pravým dôvodom toho, prečo Ťa niekto neznáša a ohovára je to, že my mame niečo, čo ty nikdy mať nebudes,Bohusu.
|
Born
Registrace: 2/2014 Příspěvků: 481 |
|
|
RE : Skylink super firmaMáte si pořídit DIGI.Tam takové zmatky nejsou. / Ale už vidím ty nenávistné reakce na kvalitu ./ |
aramis
Registrace: 4/2014 Příspěvků: 34 |
|
|
RE: Skylink super firmaSprávně a k tomu 20 let starou Teslu a jedem ;) :)))Octagon SF 8008 V3 Supreme , Skylink Premium, Oneplay Maximum, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus.
|
drobeček
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 6 781 |
|
|
to sidloCo bečíš? Pokud jsi zaplatil převodešm, je naprosto normální, že si dva dny počkáš.... Jenže připadá mi, že Ty ani nechceš, aby bylo vše OK, připadá mi, že sebelítost Ti vyhovuje, co?Xtrend ET4000HD + Dreambox 800HD, T90 + offset 90. 5W+4W+1W+5E+9E+13E+19E+23E+28E+36E circ. "Ночные волки Россия" Support Czech
|
apriliarsv
Registrace: 12/2012 Příspěvků: 2 656 |
|
|
RE: Skylink super firmaZávidíš co? |
satman1
|
|
RE: Skylink super firmaJen jsem chtěl říct to, že nedávno stačilo na registraci 20 dnů a od prvopočátku karta šla a dnes když zaplatím peníze Skylink je už má a nic nejde, mají na vše čas. Vybírají SP na zkvalitnění služeb tak mi karta naběhne až za 5 dnů, to je teda super. Když si něco koupím tak to chci hned a ne až za týden. Karta není moje, ale známého pro kterého jsem tuto službu dělal a on mě bombarduje proč to ještě nejde. |
sidlo
Registrace: 1/2008 Příspěvků: 15 |
|
|
sidlosidlo jak za pět dnů za tři což si myslím že není špatné. Jo kdysi stala karta 15 stovek tam sis to předplatil. V pondělí jedna banka v utery druhá a ve středu skylink sprovoznil. Co víc chceš. Máš to platit kartou. Ale asi jak tu psali chtěl ses vybrecet. Ale může za to skylink. |
satman1
|
|
Když dva delají totéž, není to totéž....Mám kartu NTV+, cena v přepočtu 300 CZK/měsíc. Dohromady 199 kanálů (8 opravdu prémiových filmových kanálů v HD + druhých 23 filmových v SD s AC3 zvukem, k tomu sportovních v HD 9 + 11 dalších v SD, 7 HD dokumentárních atd) o kvalitě technické i obsahové se bavit nemusíme...Argument s kupní silou CZE/RUS je mimo. Za prvé v Rusku dnes o moc menší, než zde není, za druhé vysílací práva se kupují za světové tržní ceny, za třetí NTV+ je ten dražší, Trikolor má paket Maximum HD za 900 (šest set korun) rublů ROČNĚ! Takže Skylink je vážně "Super firma"... Oni opravdu dovedou z ho*na uplést bič :-) Xtrend ET4000HD + Dreambox 800HD, T90 + offset 90. 5W+4W+1W+5E+9E+13E+19E+23E+28E+36E circ. "Ночные волки Россия" Support Czech
|
apriliarsv
|
|
RE: Skylink super firmaA to se jako chlubis? Kolik jich je v češtině. |
satman1
|
|
satmanTo, kolik jich je v češtině je ale irelevantní. Jde o to, že lze provozovat brutálně prémiovou platformu po technické i obsahové stránce za rozumné peníze....Xtrend ET4000HD + Dreambox 800HD, T90 + offset 90. 5W+4W+1W+5E+9E+13E+19E+23E+28E+36E circ. "Ночные волки Россия" Support Czech
|
apriliarsv
|
|
RE: Skylink super firmaNo nevím co můžou provozovat na tolika kanálech tak brutálního prémiové ho obsahu. Tolik filmů se snad ani netočí měsíčně. A na dvaceti sport kanálech no nevím. Řek bych že až tak brutální to nebude. |
satman1
|
|
satmana když má SKY Italia 12 programů SKY Sport + 3 FOX Sporty + Eurosporty + RAI Sporty - řekneš totéž? Pokud jde o sport, je tam vše... Premier League všechny zápasy, liga německá, italská, španělská, ruská, brazilská, francouzská, dále F1, MotoGP, veškerý myslitelný tenis, box, NBA, NHL, NFL, atletika, lyžování, KHL, Indycar atd...Pokud jde o filmové kanály, tak samozřejmě jsou tam i filmy starší, ale to na faktu nic nemění přece! I ta polská Cyfra má HD filmových kanálů... 3 HBOčka, 2 Cinemaxy, 2 Foxy, Canal+ Film 1+2, Family 1+2, MGM HD.... a to se nebavím o HD verzích Nickelodeonu, AXN.... takže to asi nebude tím, že je to (dle Tebe) u NTV nenormální.... nenormální je to jinde.... Xtrend ET4000HD + Dreambox 800HD, T90 + offset 90. 5W+4W+1W+5E+9E+13E+19E+23E+28E+36E circ. "Ночные волки Россия" Support Czech
|
apriliarsv
|
|
To jsou pořád problémy....Platím VŠECHNO u Skylinku kartou přes internet a VŠECHNO se zaktivuje během několika minut! Jestli jsi zaplatil v pátek poukázkou na poště, tak ti to půjde dnes nebo zítra! A všechno ostatní o Skylinku (jako např.: apriliarsv) jsou jen nesmyslné kecy! |
Tondach
Registrace: 3/2004 Příspěvků: 1 537 |
|
|
RE: Skylink super firmasidlo@ Karta ti naběhne v okamžiku, kdy Skylink dostane prachy. A jestli díky poštovnímu převodu je ta doba 5 dnů, tak to není chyba Skylinku. Navíc to stejný platí u každý jiný služby, když si dobiješ kartu na mobil pomocí platby na poště přes složenku (což teda může udělat jenom někdo fest hnutej), tak ti taky připíšou kredit až za několik dní.Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.
|
PoldaS
Registrace: 1/2010 Příspěvků: 5 822 |
|
|
satman dodatekDal jsem si tu práci dle EPG.... třeba dnes v Prime time dávají Icemana, Špinavý trik, Sinister, Nymfomanka 1, Zimní příběh... S výjimkou posledního filmu bylo vše v kinech loni, ten poslední letos.... a to je dnes obyčejný čtvrtek....Ale v poho, chtějí rýžovat a daří se jim to.... Xtrend ET4000HD + Dreambox 800HD, T90 + offset 90. 5W+4W+1W+5E+9E+13E+19E+23E+28E+36E circ. "Ночные волки Россия" Support Czech
|
apriliarsv
|
|
apriliarsvapriliarsv nevnucuj mi co sem nenapsal já jen napsal že to až tak brutální nebude při tom množství kanálu s tím prémiový obsahem. Ukaž kde sem psal o Itálii či Polsku. Najdi mi kde sem psal toto " že je to (dle Tebe) u NTV nenormální. Jsi naky vymyslis. |
satman1
|
|
satmanPromiň, ale víš, že si na slovíčkaření zakládám... Já nenapsal, že ses opřel do jiných platforem... položil jsem pouze řečnickou otázku, zda Ti u SKY ITA ten počet nevadí - když u NTV Ti to moc připadá... vše... Tvůj koment v čase 7:09 rozhodně podivující se opravdu je....Xtrend ET4000HD + Dreambox 800HD, T90 + offset 90. 5W+4W+1W+5E+9E+13E+19E+23E+28E+36E circ. "Ночные волки Россия" Support Czech
|
apriliarsv
|
|
RE: Skylink super firmaDivil bych se u všech. |
satman1
|
|
satmanJasně, takže sis sám pro sebe zlehčil "úroveň" Skylinku tím, že více programů není potřeba... tohle mi stačí....Mrkni se do EPG těch ruských kanálů, nebo třeba C+ něco od Poláků... nebo na podzim jak začnou fotbalové souteže.... Nenajdeš tam zápas, který se nevysílá.... ale když je to dle Tebe zbytečné, tak jo no... Proč chtít více, když se mohu spokojit s (pod) průměrem, že? Xtrend ET4000HD + Dreambox 800HD, T90 + offset 90. 5W+4W+1W+5E+9E+13E+19E+23E+28E+36E circ. "Ночные волки Россия" Support Czech
|
apriliarsv
|
|
RE: Skylink super firmaMě to stačí platím si kombi. A co není tam je u mého provozovatele internetu zdarma ve video databázi. |
satman1
|
|
satmanOK, ale rozdíl v přístupu je jasný.... dnes zapli v NTVčku 5 nových (4 HD) kanálů - viz článek na Home page... do konce října to dají zadáčo pro všechny jakože "základní" (95 kanálů, z toho 4 HD) nabídka je za 29 rublů.... 18 korun...Ale dyt se dá vychytat v akci při předplatném na rok a půl je levnější než Skylink i to německé SKY :-) Xtrend ET4000HD + Dreambox 800HD, T90 + offset 90. 5W+4W+1W+5E+9E+13E+19E+23E+28E+36E circ. "Ночные волки Россия" Support Czech
|
apriliarsv
| Stránka: 1 2 [ 3 ] 4 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 99 | |
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|