![]() |
|
Servisní poplatek - INKASOZdravím všechny čtenáře.Už od 29.6.2014 řeším přes telefon ze skylinkem jednou svou kartu, kterou mi vypnuli z důvodu nezaplacení SP kde je aktivní platba přes inkaso. Dnes jsem se už konečně dozvěděl jak to je. Měl jsem starou gitalku kde jsem platil poctivě SP inkasem, potom jsem dostal druhou kartu skylink (není to výměna) od brachy a začal i tady platit SP inkasem od 15.1.2014. Hned po aktivaci inkasa karta naskočila já jsem měl pár programů v HD navíc prostě spokojenost. Co se v ten moment stalo s gitalkou netuším je fakt, že z účtu odcházelo jenom 29 ,- potom 33,- i když limit inkasa mám 200,- , neřešil jsem to karta hraje. 29.6. 2014 karta skylink vypnuta z důvodu nezaplacení SP protože se od května firma skylink rozhodla, že platby dají na tu starou gitalku a to od 16.5.2014. Vysvětlení od operátorky: nemůžete platit inkasem více karet na různých uživatelských účtech. Proč v dnešní době to nejde je to neschopnost a totální bordel v účetnictví když se něco jenom tak v průběhu placení samo přehodí tak je to bordel nechtěl bych tam počítat tržbu. Ze službami skylinku jsem celkem spokojený, proč nemůžu zaplatit SP za dalších xy lidi inkasem nechápu. Jestli někdo z vás platí inkasem SP na více uživatelských účtech u skylinku dejte mi prosím vědět Děkuji PS: není absurdní brát 33,- na GITALKU, když cryptoworks vypli. |
056152
Registrace: 4/2007 Příspěvků: 126 |
![]() |
|
RE: Servisní poplatek - INKASOHloupej kdo dává, hloupější kdo nebere.Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.
|
PoldaS
Registrace: 1/2010 Příspěvků: 5 822 |
![]() |
|
RE: Servisní poplatek - INKASOMám rovnaký problém platím inkasom SP na kartu ktora je registrovaná na manželkine meno ešte za slobodna, to som zriadil ako prvé inkaso, platby pekne odchádzajú.Druhá karta registrovaná na moje meno no tu už je problém, vždy keď príde deň platby z banky obdržím oznámenie o nezrealizovaní príkazu a ako dovod banka udáva že " Neexistujúci mandát"Dreambox 800HDse, SKY LINK ICE karta
|
loopko
Registrace: 2/2007 Příspěvků: 119 |
![]() |
|
RE:Servisní poplatek - INKASOJá jednu kartu platil měsíčně trvalým příkazem z účtu a druhou mám již na SIPU. Proto jem musel požádat Skylink, abych měl obě karty na jednom účtu.Talefonicky to bylo vyřešeno během chviličky.Skylink + O2TV
|
kvasnak
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 4 417 |
![]() |
|
Servisní poplatek - INKASOkvasnakJá platím Skylink balíček KOMBI základní kartu + kartu NET trvalým příkazem každý měsíc v bance .Zatím v pohodě a nevím zdali je to dobře nikdo mi nevolá ani nepíše ze Skylinku TV běží , tak si myslím že je vše OK . Pokud to má být jinak tak mi to mají napsat . Inkasem Skylink platit nechci pak je problém odhlášení pladby . Musí oni ne já při ukončení spolupráce zrušit strhávání peněz . |
standa111
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 1 753 |
![]() |
|
Servisní poplatek - INKASOPokud se to tu už někde probíralo tak mě za to nekamenujte ale nedávno jsem se z doslechu dozvěděl že si provozovatel skylinku našel opět skvělou vychytávku jak vytáhnout z lidi co dosud neplatili serpo prašulky do kešeně.Udajně pokud nezačne platit do sklonku tohoto roku serpo tak mu ji zablokují s tím že pak ani po zaplacení serpa karta nenaběhne ale až po zaplacení nějakých 250,- a až pak po zaplacení serpa se bude dát karta použít pro příjem základu.Zajímalo by mě jaký název tohoto jejich výmyslu jak donutit lidi k platbě serpa se bude nazývat.Myslím si ale že to bude pro ně spíše kontraproduktivní a mine se účinku poněvadž si zřejmě neuvědomují nebo nechcou uvědomit že DVB-T je naprosto stejnohodnotnou alternativou,nebo spoléhají na to že si myslíže to spousta lidí neví a někoho s tím nachytají.DM900-DM800HD-DM800se-DM8000-2x SG2100
|
DVB
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 287 |
![]() |
|
RE: Servisní poplatek - INKASODVB-T je stejnou alternativou leda v Praze, pokud nevadí absence slovenskejch programů a Nova HD. Jinak je to alternativa, která kulhá na obě nohy.Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.
|
PoldaS
![]() |
|
Vážení přátelé,ano!Je rozdíl platit INKASEM z účtu a prostřednictvím SIPO, kterému se lidově říká inkaso! V tom prvním si Skylink sám vybírá z vašeho účtu u vaší banky a když "ukončíte spolupráci", tak přestane, v tom druhém případu zprostředková pošta vaši platbu přes SIPO, třeba i s výběrem z vašeho účtu, ale pokud "ukončíte spolupráci" se Skylinekm tak to musíte ohlásit inkasnímu středisku sami! Proto napsat, že platím inkasem, je dost nejednoznačné, co to znamená a je to zdrojem zbytečných dohadů.....např. Standa111, který napsal: "Inkasem Skylink platit nechci pak je problém odhlášení pladby . Musí oni ne já při ukončení spolupráce zrušit strhávání peněz." To platí ale jen v případě, že to Skylink strhává z jeho účtu, ne v případě placení přes SIPO..... |
Tondach
Registrace: 3/2004 Příspěvků: 1 537 |
![]() |
|
RE: Servisní poplatek - INKASOtak to upřesním dcera měla SIPO na noviny zručila je , problém byl v tom , že musela čekat až ta společnost ji přestane strhávat peníze ona nemohla zarazit na SIPU strhávání peněz za noviny . To samí bylo i Digi tv taky si sám nemohla ukončit pladby , čekala až Digi tv to udělá atd. . Jedině co šlo a bylo mi to doporučeno , zrušit celý SIPO najednou a zavést si jiný s jinou pladbou co potřebuji na to mám nárok , ale položky v něm co platím zrušit já nemohu . Trvalý příkazy co zadám v bance si mohu zrušit kdy chci a taky to dělám . |
standa111
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 1 753 |
![]() |
|
standa111To je jen špatná práce, nebo špatný výklad pracovníka pošty (SIPO). Ze SIPO si každý může zrušit co chce a kdy chce. |
Tondach
Registrace: 3/2004 Příspěvků: 1 537 |
![]() |
|
RE: Servisní poplatek - INKASOTo:PoldaS hm no tak bud konkrétnější docela by mě zajímalo v čem DVB-T /podotýkám/ pro běžného uživatele kulhá na obě nohy oproti skylinku v základě jak uvádíš,ano souhlasím např. Praděd na s.moravě je tragedia Fanda ,Telka atd. tam nevysílají oproti třeba Opavě co je tam kanálů jednou tolik,ale pokud míříš a srovnáváš kvalitu s HD tak ano /zatím/souhlas ale to běžného uživatele prd zajímá stále je třeba si uvědomit že SD uživatelů je daleko víc jako těch v HD a z toho je třeba vycházet.Jinak mě docela mrzí že tu někdo neodpověděl /nenapojil/na můj dotaz kolem toho donucovacího polpatku 250,-Kč co chystá skylink žeby jen kachna ??? DM900-DM800HD-DM800se-DM8000-2x SG2100
|
DVB
![]() |
|
RE: Servisní poplatek - INKASODVB - na stránkách mají všechno.Kartu vypnou,pokud na ní rok nebudeš nic platit.Ten poplatek je potom za aktivaci .Dreambox Two,parabola 100 cm,motor SG 2100,TV Sony OLED XR55A83K,Skylink Kombi+,Netflix
|
Antoš
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 2 318 |
![]() |
|
To: AntošAno díky za upřesnění a šetřícím časem zdlouhavého hledání a čtení na jejich stránkách které mě docela nebaví,takže přece je to pravda no je vidět že u skylinku jsou chytří kulišáci co umějí vymyslet různě doplnující vychytávky aby si hrabali do kapes jakm se říká s jídlem roste chut a z karet původně jen jednorázově zaplacené se stal pro ně super byznys at si to strčí někam já ji raději použiju jako škrabku než abych podporoval jejich vychytávky,vystačím si s DVB-T kde neplatím nic.DM900-DM800HD-DM800se-DM8000-2x SG2100
|
DVB
![]() |
|
RE: Servisní poplatek - INKASOPokud ti ke štěstí stačí komerční odpad,tak nechápu,že ještě platíš SP.A v tom DVB-T to zadarmo je ZATÍM.Dreambox Two,parabola 100 cm,motor SG 2100,TV Sony OLED XR55A83K,Skylink Kombi+,Netflix
|
Antoš
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 2 318 |
![]() |
|
RE: Servisní poplatek - INKASODVB@ Satelit má příjem na celým území státu. U DVB-T míst, kde se dají chytat komplet všechny muxy, zase tolik není. A cenově nějakej anténní systém taky není nic moc, navíc se to furt mění a sypeš do toho další a další prachy, který podstatně převýší serpo u Skylinku (a s kartou T-Mobile nemáš ani to serpo).Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.
|
PoldaS
![]() |
|
PoldaSHm tak počkej asi jsem zaspal dobu tím že se už o sat příjem zabývám jen sporadicky a pasivně,jak to myslím s tím T.Mobile kde se nemusí platit serpo a co jsou tam všechno za programy /stačí nějaký cílený link/No jinak i kdybys měl v něčem pravdy trochu co se příjmu a jeho omezení u DVB-T týče tak je to jen dočasná záležitost než se vypilují /zvětší výkon vysílačů a převáděčů/ jinak podotýkám že stále uživatelů HD příjmu je v celkovéh množství uživatelů u nás podstatně méně než SD.DM900-DM800HD-DM800se-DM8000-2x SG2100
|
DVB
![]() |
|
RE: Servisní poplatek - INKASOhttp://www.t-mobile.cz/web/cz/katalog-sluzeb/televize/tarify-a-balicky/televize-start-a-standardU DVB-T už nebude nikdo nic pilovat. Doba, kdy se v každým Zapadákově stavěl převaděč, je dávno pryč. A vyzářený výkony jsou jasně daný, ty taky nikdo nezvedne (navíc ani brutální výkon není zárukou lepšího pokrytí). Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.
|
PoldaS
![]() |
|
RE :DVBMám TV/Tmobile karty 2 a zatím stály každá 1300,-bez poplatků a jde to samé co vod šidlinku,přebírají jejich digital základ.Pokud máš jejich tarif,tak celej komplet stojí 360,-měs.mrknu jest-li s dph |
korkoran
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 6 531 |
![]() |
|
PoldaSNo tak s tím vyzařovacím výkone že se nedá zvednout a je všechno předem dané s tebou souhlasit nemohu,budu konkrétní výkon z Ostravských vysílačů se loni zvedl a bylo to opravdu hned poznat že na některém z muxů to už u mě nekostičkovalo,přešel jsem na Opavské muxy DVB T a ty jedou zatím slabě /u některého 1 muxu/s tím že bylo sděleno v průběhu roku zesílení vysílacího výkonu.DM900-DM800HD-DM800se-DM8000-2x SG2100
|
DVB
![]() |
|
RE: Servisní poplatek - INKASOPovolený výkony si najdeš na stránkách ČTÚ a prakticky každej novej vysílač jede hned od samýho počátku na max. co může. Není žádnej důvod, aby se něco spustilo s výkonem nižším. Jiná věc je, jestli ten povolenej výkon časem ČTÚ nenavýší, ale to zase není úplně jednoduchá věc, když to vesměs potřebuje mezinárodní shodu.Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.
|
PoldaS
![]() |
|
![]() |