![]() |
|
X-trend ET4000Potrebujem poradiť, nedarí sa mi rozbehať wifi, kúpil som nový USB WiFi adaptér TP-LINK TL-WN723N, po zasunutí do USB portu a zapnutí prijímača mi v menu nastaveí siete neponúka možnosť wifi iba identifikuje sieťové pripojenie cez LAN. Je možné, že tento typ asi prijímač nepodporuje. Viete mi v tomto poradiť ako sa pripojiť cez môj router tiež značky TP-LINK alebo mi poradíte kúpiť iný adaptér. Ďakujem za vaše typy. |
PeMa
Registrace: 2/2011 Příspěvků: 968 |
![]() |
|
RE: X-trend ET4000Musis si pozriet ci mas ovladace v tvojom img pre toto zariadenie, podla toho aky cip to pouziva. Asi nejaky Realtek, ale musis si to sam overit, je viac verzii v1,v2,v3 .atd.Ak to nezvladnes pouzi kabel a hotovo. Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
RE: X-trend ET4000Podporované OS:Windows 7 (32/64 bitov) Windows Vista (32/64 bitov), Windows XP (32/64bit) Windows 2000 |
katus
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 58 |
![]() |
|
to liquereUž som pozrel, tak ich tam nemám, kukol som na drivery a sú v 3 verziách, teraz neviem ktoré tam mám nahrať ešteže som sa dohodol s predajcom na skúšku, keď mi to nepôjde, tak mi vráti peniaze. Prosím ťa a aký by si mi odporúčil, 6m sa mi nechce ťahať. Díky |
PeMa
![]() |
|
RE: X-trend ET4000Skus postupne, pri ktorom ho pozna. Ak pri ziadnom, tak skus pozriet podla tvojho img na forum ake su urcite pouzitelne a podla toho kupuj.Ale pre istotu to rob tak, ze jeden driver a restart boxu,pokial nespozna, potom mozes odisntalovat nepotrebne.Ja uz taketo davno nepouzivam, ked nahodou mam routre ako clienta a neriesim driver.Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
![]() |
|
RE: X-trend ET4000Ked som mal X-trend na skúšku,tak som používal wifi adaptér TP-link TL-WN721N a fungoval mi bez problémov. |
zuza5
Registrace: 6/2008 Příspěvků: 36 |
![]() |
|
RE: X-trend ET4000Tak asi to bude súvisieť s image, ja ho mám od el**na XTA 2.0 s predkonfigurovaným skylinkom. Počul som, že OpenATV má ešte peknejší obraz, ale neviem ako mám nahrať, aby mi išiel aj skylink, možno by mi s ním išlo aj wifi. |
PeMa
![]() |
|
RE: X-trend ET4000Image nemá vliv na to,jestli půjde Skylink.Musíš si tam potom stáhnout Doscam 0.21,nebo CCCam 2.3.0 a bez konfigurace ti půjde karta.Dreambox Two,parabola 100 cm,motor SG 2100,TV Sony OLED XR55A83K,Skylink Kombi+,Netflix
|
Antoš
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 2 318 |
![]() |
|
PeMaTen tvoj TP-Link by mal ist v ATV bez problemov, pozri si ich forum, vlakno xtrend ET4000, teraz to tam jeden user napisal.Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
![]() |
|
RE: X-trend ET4000ja myslim ze to bude prave tim ze i kdyz je to stejny typ tak muze pouzivat uplne jiny cip,obecne plati ze ussb wifi s cipem RT5370 tj. ktery funguje na ARIVA,Golden Media,AMIKO...to jsou dokonce vyrobci co samotne usbwifi vyrabeji...soucastne ale upozornju ze tyto wifi jsou docela nachylne na ruzne rusive veci,proto je potreba obcas poradne nastavit pouzivane AP...tj. napr. najit nepouzivany kanal.... |
gsmobil
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 496 |
![]() |
|
RE: X-trend ET4000Lepší stomegovej drát než třistamegová wifina.Nejjednodušší řešení i toho nejsložitějšího problému bývá zpravidla to nejlepší.
|
táhlovej
Registrace: 3/2005 Příspěvků: 1 264 |
![]() |
|
![]() |