![]() |
|
hd kanaly upc feesat nejdou dekodovatzdravim, mam kompletni balik od upc direct freesat, prijimac technisat Isio S1nevim proc, ale nejdou mi pres dekoder jejich HD kanaly.. vse ostatni bezi. U skylinku mi to problem nedelalo. Muze to byt starou verzi dekoderu Irdeto ? jeden dekoder mam Eurocam ( irdeto, cryptoworks) a druhy od mascom easy tv na 2 karty ( 1 format sim, 1 normalni) diky za odpoved pokud mate nejakou zkusenost |
hondasek2
Registrace: 7/2012 Příspěvků: 473 |
![]() |
|
RE: hd kanaly upc feesat nejdou dekodovatTuším,že oba moduly jsou pouze na MPEG2.Nejjednodušší řešení i toho nejsložitějšího problému bývá zpravidla to nejlepší.
|
táhlovej
Registrace: 3/2005 Příspěvků: 1 264 |
![]() |
|
RE: hd kanaly upc feesat nejdou dekodovatco má dekodér s formátem? |
marakesh
Registrace: 11/2013 Příspěvků: 317 |
![]() |
|
RE: hd kanaly upc feesat nejdou dekodovatBloomberg, CNBC, Fashion idú ? ak nie, alebo len trhano, tak máš modul, čo nezvláda vysoké rýchlosti |
mmc
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 731 |
![]() |
|
RE: hd kanaly upc feesat nejdou dekodovatJestli máš mascom modul tak tento s nekteryma prijimacema nefunguje u freesatu. |
satman1
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 4 109 |
![]() |
|
RE: hd kanaly upc feesat nejdou dekodovatMascom funguje jen s SD, Eurocam nicccc moc... Kup si smita a mas klid :) Nebo Nationa o freesatu :)Ze CATV jsem presedlal do IPTV a jsem za to rad :D
|
linuxik
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 363 |
![]() |
|
RE: hd kanaly upc feesat nejdou dekodovatzkousel jste nekdo v Technisat ISIO S1 ten Freesat Neotion modul ?fungujou i Freesat HD kanaly v poradku ? |
hondasek2
Registrace: 7/2012 Příspěvků: 473 |
![]() |
|
RE: hd kanaly upc feesat nejdou dekodovatKup si ten nejlevnější přijímač s UNI čtečkou a pojedou ti HD + slováci a hotentoti R^AmikoAlien8900/GM Unibox 2
|
bigj
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 2 626 |
![]() |
|
RE: hd kanaly upc feesat nejdou dekodovathondasek2: Kup si TechniSat TechniCrypt Irdeto, ten funguje bezproblémů.Válku s blbcem nelze vyhrát, nicméně je nutné ji vést. (J. Werich)
|
technikTKR
Registrace: 6/2004 Příspěvků: 6 771 |
![]() |
|
![]() |