Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: freeSAT by Skylink

Freesat nebo Skylink

Zdravím.Měl jsem 5 let Digi,teď budu mí rok Freesat s balíkem plus.Za 4 kila měsíčně si myslím,že to není žádná sláva(1 hd program).Myslím si,że Skylink by byl lepší za ty prachy.Co myslíte? :-/

taipan1
Registrace: 1/2011
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 39
Odpověď v diskusním vlákně

Mathev

A není takovéto účtování služeb v rozporu se zákony, když účtují něco, co nelze zjistit v oficiálním ceníku?

Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.

joscer
Registrace: 10/2007

RE: Freesat nebo Skylink

Odstoupení od smlouvy do čtrnácti dnů máš nově ze ZÁKONA.

DVBT1
Registrace: 5/2012

nechapem. jake uctovanie niecoho co neni v ceniku. kto tvrdi ze ti nemozu mesacnu sadzbu rozpocitat na dni? ak maju balicek bez viazanosti s cenou na mesiac a neexistuje na neho vypovedna lehota tak ho mozes naviest kedy chces a odobrat kedy chces. kludne aj hned na dalsi den. ja to tak robim a normalne to nebol nikdy ziadny problem.

len treba vediet citat v zmluvnych podmienkach sluzieb ktore vyuzivam. to tu vela ludi nevie a namiesto toho fabuluju a potom je tu kopec nezmyslov ktore odradzaju ludi od tej ktorej sluzby. mne je jedno ci skylink alebo digi alebo freesat ale k digi sa nevyjadrujem lebo ich nemam, skylink karty mam v sufliku 2 ale uz ich nepouzivam. zistil som ze sa mi to neoplati ked mam 2 karty u freesatu je to lacnejsie a pohodlnejsie.

Mathev

Mathev

No, já jsem nedávno VOP freeSATu četl (byť z jiného důvodu) a nepamatuji si, že bych tam na tuhle možnost (objednat si balíček na den) narazil. Je tam odkaz na ceník, proto jsem ho zmiňoval v mém předchozím příspěvku. Ale možná jen neumím číst mezi řádky.

Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.

joscer
Registrace: 10/2007

Je to spíše příklad české vych.canosti.Něco podobného jako nákupy na dovolenou. Člověk si koupí těsně před odjezdem třeba foťák a po dovolené, v rámci čtrnáctidenní lhůty, ho vrátí. Není to nezákonné, ale spíše nemorální.

DVBT1

jjery

Já platím 394 s balíkem plus,protože mám od nich box.Jinak ten flastr se tam platí kdybych odešel dřív jak po roce.Kolega z práce když to rušil po roce,tak mu nabídli filmboxy za korunu aby u nich zůstal.

taipan1

Odstupenie od zmluvy do 14 dni podla zakona nemas narok...podpisal si niečo UPC plati čo si podpisal.UPC ma svoje zakony...Ak skončiš skor platiš ten flast ako pišeš.Inak nemaš šancu. Čo piše DVBT 1 je nezmysel a fantaz(nevhodné slovo)ia .

Pravým dôvodom toho, prečo Ťa niekto neznáša a ohovára je to, že my mame niečo, čo ty nikdy mať nebudes,Bohusu.

Born
Registrace: 2/2014

Říká se tomu ODSTOUPENÍ OD SMLOUVY. Ale nevím, jestli to platí i na východě. Tady se bavíme o situaci v Česku.

DVBT1

Zmluvne podmienky su rovnake aj na zapade aj na východe...http://sk.freesattv.tv/o-freesat/vseobecne-podmienky/

možeš si ich pozrieť aj v češtine.Možeš odstupit, ale platiš penále ...do 14 dni možeš vratit fotoaparát a pod. nie odstupit od zmluvy u freesat. Nedavno par skusenosti so zákazníkmi...

Pravým dôvodom toho, prečo Ťa niekto neznáša a ohovára je to, že my mame niečo, čo ty nikdy mať nebudes,Bohusu.

Born
Registrace: 2/2014

Obchodní podmínky nesmí jít nad rámec zákona, nebo ho porušovat, stejně jako místní vyhláška apod. No vidíš a já mám čerstvou zkušenost s odstoupením do čtrnácti dnů bez jákéhokoliv penále.

DVBT1

každá smlouva uzavřená mimo provozovnu elektronicky je možnost odstoupit do 14 dnů

marakesh
Registrace: 11/2013

rozhodnutie

Tiež ma Skylink nas..... s nemoznostou platit nadalej NEXT mesacne. Nejako som to zistil az po vypnuti NEXTKY v sobotu vecer, tak som si do pondelku dopisoval so zakaznickym centrom, ze ci to nevedia urobit napr. cez kredit, alebo posielanim penazi na ucet - oni stale nie a nie a odkaz na VOP (to som im od soboty spominal, ze mi nerobi problem pootocit parabolu a pridu o platiaceho zakaznika, nie iba SERPO). Od dnes mam Freesat, 9,50 Euro Medium karta, druha karta twin za 0 Euro (akcia 12 mes. viazanost a prechod zo Skylinku) a HD balicek za 3 Eurá (akcia 12 mes. viazanost a prechod zo Skylinku), takze celkovo 12, 50 - 0,20 za elektronicku fakturu = 12, 30 Euro a vyse 50 kanalov CZ/SK stopa (neratam TV 8, Lux a ine blbosti) z toho vyse 10 ci kolko v HD. Nevyhody: menej HD, ale kvalitnejsie, neni Smichov, Telka, Noe, Slagr, Relax a.i. (ale to je asi skor vyhoda

rvbb144
Registrace: 4/2011

Méně HD kanálů, ale kvalitnějších. Tak hlavně že si to nějak člověk odůvodní. Pokud člověk nevyžaduje HD kanály, tak je Freesat dobrou volbou. Pro majitele skleněnek úplným ternem. Nemyslím to ironicky.

DVBT1

Kvalitnější jsou ty od seveřanů,zbytek stejné nebo horší.

Dreambox Two,parabola 100 cm,motor SG 2100,TV Sony OLED XR55A83K,Skylink Kombi+,Netflix

Antoš
Registrace: 8/2007
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 39

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra