![]() |
|
TV měřák a připojení k Win 8.1Hojas. Nemáte náhodou někdo zkušenost s Rover HD TAB7 stc a Windows 8.1 64bit? Já ho zaboha nemůžu spojit s počítačem. Ve Win7 bez problémů, u těch osmiček furt že nemá driver. Na stránkách výrobce je nějakej návod, jak zákázat podpisy při instalaci atd, ale to jaksi nefunguje.... Samozřejmě se pokouším o spojení se S.M.A.R.T Pro. Kdybyste náhodou někdo dokázal poradit, předem dík.koaxial & utp
|
Diaboltp
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 438 |
![]() |
|
RE: TV měřák a připojení k Win 8.1Čau, mám ho taky, ale zatím stále jedu na Dellovi pod XP:-). Byt tebou, tak bych sesmolil dopis pro Itala a poslal bych to přes prodejce(Sortec nebo Allcom) do Rovera. Do třech týdnů se mušejí ozvat, osobní zkušenost.PS: chodí otisky obrazovky i s obrazem z Mpeg nahledového okna? On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
![]() |
|
RE: TV měřák a připojení k Win 8.1W 8 bych fofrem hodil do haj*zlu a vrátil se k W 7. A to nejenom kvůli nefunkčnímu driveru pro měřák.Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.
|
PoldaS
Registrace: 1/2010 Příspěvků: 5 822 |
![]() |
|
RE: TV měřák a připojení k Win 8.1..Saxon.. Tak tohle jsem popravdě nezkoušel. Vytáhnul jsem jen pár měření, přehrál soft, zeditoval plány a přeinstaloval noťas....:o( Nemám po ruce nic s Win7, všude osmy... Asi se pustím do toho Itala..koaxial & utp
|
Diaboltp
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 438 |
![]() |
|
RE: TV měřák a připojení k Win 8.1Nainstaluj jako druhý systém "sedmičky" a je to.Stáhnout instalaci systému není žádný problém.S podporou pod Win 8 a 8.1 je to bohužel horší. RvFemr, to bylo natáčení..... dnes TBS 5925 na 105cm a SG2100, 85E - 30W,olomoucký kraj, W98, W2000, WXP, Vista,W7(64) na plátno 250cm.
|
Kamil_k4
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 3 858 Galerie: Kamil_k4 |
![]() |
|
RE: TV měřák a připojení k Win 8.1Diablo: stahovat mpeg náhled je pochopitelne k ničemu, ale mám tu zkušenost, ze kdyz chci stáhnout otisk obrazovky s údaji BER, MER a pod a je v tu chvili v okénku běžící obraz, tak se stahování sekne a stáhne se totálně rozhozený bmp snímek. Pomůže paradoxně například otevřená položka například s přehledem prednastavených kanalů, nebo moznostni měřené šířky kanalu. Pak se stáhne snímek merení čistý a náhledové okno je černé, bez ohledu je-li tam v reálu běžící obraz, nebo hláška o cryptu. Divné. Je to situace v prostredí XP SEII, jak se to chová s vyššími verzemi nevím, nemám...:-)On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
![]() |
|
![]() |