![]() |
|
Seznam programů Philips 46PFL5007KAhoj,vyexportoval by mi někdo svůj seznam sat. programů Skylink. Předem moc děkuji. Karel |
Kodl1
Registrace: 11/2008 Příspěvků: 8 |
![]() |
|
RE: Seznam programů Philips 46PFL5007Kjá ji mám a mám vše co Skylink nabízí v balíčku KOMBI jde dobře ( já 3x za týden koukám chvíli na motoristický sport 5 ) a jde mi to i na NEX KARTU taky , mám monoblok na dvě družice , jen kromě MTV ROCKS , kde mám obraz a zvuk nejde jen nápis zakodováno a nevím proč když je to v balíčku KOMBI A z celého balíčku jen u téhle stanice nejde zvuk a je z nápisem zakodováno , přitom obraz jde .Jenže se na tyto programy nikdo nekouká tak to neřeším ani nehledám chybu . |
standa111
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 1 753 |
![]() |
|
RE: Seznam programů Philips 46PFL5007KNemohl bys mi vyexportovat seznam kanálů? nabídku mám stejnou, jen mě ubíjí to třídění. Měl jsem to udělané, al e tchán si dal aut. ladění a zas to rozházel. Pokud mi to pošleš, tak ti budu neskonale vděčnej. |
Kodl1
![]() |
|
RE: Seznam programů Philips 46PFL5007KNějak ti nerozumím jak to potřebuješ . já když jsem to dělal naposled tak jsem si dal 23.5 družici a seřadil jen z ní .Bylo to rychlý a účiný . Pak jsem přidal 19.2 a dodělal pár programů do mého soupisu o zbytek programů 95% jsem zájem neměl tak ty jsou někde vzadu . Věřím vyhledávat programy ze dvou družic najednou je na palici ( MOŽNÁ JEŠTĚ PODLE ABECEDY ) . Zlatý Panasoniik kterýho taky mám a seřazení velice jednoduchý i pro děti a za chvíli http://www.skylink.sk/prehlad-balickov/kombi#tabMenu nebo http://www.skylink.cz/doc/download_file/programovanabidkaskylink-26.pdf |
standa111
![]() |
|
RE: Seznam programů Philips 46PFL5007KJde mi o to, že i když naladím jen frekvence Skylinku, tak je tam hromada stanic od ostatních poskytovatelů a mě se nechce do toho řazení v TV ( 1. ČT1, 2. ČT2 atd.) |
Kodl1
![]() |
|
Seznam programů Philips 46PFL5007KNalaď si pouze jednotlivě frekvence, které potřebuješ a případné naladěné programy, které nechceš tak vymaž R^ Pokud to nejde, tak krám pošli do sběrného dvora neb prodejci :)) |
mini
Registrace: 7/2009 Příspěvků: 691 |
![]() |
|
RE: Seznam programů Philips 46PFL5007KMazat to právě nejde. Setřídit to jde, jen se mi do toho nechce. Proto jsem požádal tady, zda mi někdo nevyexportuje své setřídění. Je to asi 5 klikknutí na DO. |
Kodl1
![]() |
|
to jako když se ti do toho nechcetak ty chceš co?Aby ti to přijel udělat?? Nebo to přinést na zlatém podnose a nedělat nic a čekat?? Tak co si těch 5 kliků najít sám když jsi tak línej? Vypadá to na úpal být tak línej si něco obstarat sám tak budu raději čekat někde u píva až se najde nějaký dobrák a poradí ti že????!!!! :-/ :O Rv :bomb: |
slávista
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 583 |
![]() |
|
RE: Seznam programů Philips 46PFL5007KNa 5 kliků vyexportuješ nastavení, které jsi někdo udělal. Já jen slušně požádal, zda by mi ho někdo neposkytl. Pokud s tím máš problém, nikdo tě k ničemu nenutí. |
Kodl1
![]() |
|
RE: Seznam programů Philips 46PFL5007KA já slušně odpověděl.Co jako čekáš když napíšeš"mě se do toho nechce"???Napiš co jsi pro to udělal? Nic. Tak seď a čekej,on ti někdo poradí když tobě se do toho nechce. Ach jooo!!! KONEC. |
slávista
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 583 |
![]() |
|
RE: Seznam programů Philips 46PFL5007KZvláštní, ta lidská lenost. |
Lvan
Registrace: 7/2014 Příspěvků: 117 |
![]() |
|
RE: Seznam programů Philips 46PFL5007KNechce se mi do toho, protože to dělám pro celou rodinu, každej má jinou TV a když ti to někdo přemaže, tak se mi do toho opravdu nechce. Na druhou stranu mi zřejmě nic jiného nezbude, protože míra vstřícnosti je zde celkem nízká. |
Kodl1
![]() |
|
RE: Seznam programů Philips 46PFL5007Kstále jsem nepochopil - Je to asi 5 klikknutí na DO. To chceš všechny programy jak mám já seřazený nebo co vlastně chceš , ale to není 5x kliknout do počítače když jich je asi 100 -120 programů . :laughing: |
standa111
![]() |
|
RE: Seznam programů Philips 46PFL5007KAle jde, je to v nastavení - nastavení TV - pak přesně nevím, nejsem tam, ale myslím, že je to 5 položka - export seznamu, je to předposlední položka - export na USB. Díky za tvoji snahu. |
Kodl1
![]() |
|
standa111CO CHCE?Chce aby mu to tady někdo polopaticky napsal-bod1-až bod 20.Jak to udělat-on totiž asi nemá návod,možná že to v něm není, ja takovou blbou tv nemám.Protože proč se snažit. Tak raději bude čekat až mu někdo poradí/možná/a eště se mu nelíbí že je tu malá vstřícnost. A ZA CCA 10h absolutní žádná snaha něco hledat, akorát zástupní problémy-nechce se mi.Akdyž se mu do toho nechce tak proč vznáší dotaz? A když se mu nechce-tak ať si poradí sám nebo ať jde do hospody tam mu poradí když mu to tady nevoní vstřícností. |
fitipaldi
Registrace: 4/2011 Příspěvků: 243 |
![]() |
|
RE: Seznam programů Philips 46PFL5007Khttp://www.p4c.philips.com/cgi-bin/dcbint/cpindex.pl?ctn=46PFL5007K/12&slg=CS&scy=CZ zde máš návody - Uživatelská příručka v češtině , Stručný návod k rychlému použití v češtině , Software a ovladače. atd. R^ |
standa111
![]() |
|
RE: Seznam programů Philips 46PFL5007KADRESU ----- http://www.p4c.philips.com/cgi-bin/dcbint/cpindex.pl?ctn=46PFL5007K/12&slg=CS&scy=CZ ---- Jsem dal do seznamu .cz úplně nahoře do řádky vedle šipek a funguje to , R^ |
standa111
![]() |
|
![]() |