Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Seznam programů Philips 46PFL5007K

Ahoj,

vyexportoval by mi někdo svůj seznam sat. programů Skylink.

Předem moc děkuji.
Karel

Kodl1
Registrace: 11/2008
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Seznam programů Philips 46PFL5007K

já ji mám a mám vše co Skylink nabízí v balíčku KOMBI jde dobře ( já 3x za týden koukám chvíli na motoristický sport 5 ) a jde mi to i na NEX KARTU taky , mám monoblok na dvě družice , jen kromě MTV ROCKS , kde mám obraz a zvuk nejde jen nápis zakodováno a nevím proč když je to v balíčku KOMBI A z celého balíčku jen u téhle stanice nejde zvuk a je z nápisem zakodováno , přitom obraz jde .Jenže se na tyto programy nikdo nekouká tak to neřeším ani nehledám chybu .

standa111
Registrace: 11/2009

Nemohl bys mi vyexportovat seznam kanálů? nabídku mám stejnou, jen mě ubíjí to třídění. Měl jsem to udělané, al e tchán si dal aut. ladění a zas to rozházel. Pokud mi to pošleš, tak ti budu neskonale vděčnej.

Kodl1

Nějak ti nerozumím jak to potřebuješ . já když jsem to dělal naposled tak jsem si dal 23.5 družici a seřadil jen z ní .Bylo to rychlý a účiný . Pak jsem přidal 19.2 a dodělal pár programů do mého soupisu o zbytek programů 95% jsem zájem neměl tak ty jsou někde vzadu . Věřím vyhledávat programy ze dvou družic najednou je na palici ( MOŽNÁ JEŠTĚ PODLE ABECEDY ) . Zlatý Panasoniik kterýho taky mám a seřazení velice jednoduchý i pro děti a za chvíli http://www.skylink.sk/prehlad-balickov/kombi#tabMenu nebo http://www.skylink.cz/doc/download_file/programovanabidkaskylink-26.pdf

standa111

Jde mi o to, že i když naladím jen frekvence Skylinku, tak je tam hromada stanic od ostatních poskytovatelů a mě se nechce do toho řazení v TV ( 1. ČT1, 2. ČT2 atd.)

Kodl1

Seznam programů Philips 46PFL5007K

Nalaď si pouze jednotlivě frekvence, které potřebuješ a případné naladěné programy, které nechceš tak vymaž R^ Pokud to nejde, tak krám pošli do sběrného dvora neb prodejci :))

mini
Registrace: 7/2009

Mazat to právě nejde. Setřídit to jde, jen se mi do toho nechce. Proto jsem požádal tady, zda mi někdo nevyexportuje své setřídění. Je to asi 5 klikknutí na DO.

Kodl1

to jako když se ti do toho nechce

tak ty chceš co?
Aby ti to přijel udělat??
Nebo to přinést na zlatém podnose a nedělat nic a čekat??
Tak co si těch 5 kliků najít sám když jsi tak línej?
Vypadá to na úpal být tak línej si něco obstarat sám tak budu raději čekat někde u píva až se najde nějaký dobrák a poradí ti že????!!!! :-/ :O Rv :bomb:

slávista
Registrace: 11/2010

Na 5 kliků vyexportuješ nastavení, které jsi někdo udělal. Já jen slušně požádal, zda by mi ho někdo neposkytl. Pokud s tím máš problém, nikdo tě k ničemu nenutí.

Kodl1

A já slušně odpověděl.Co jako čekáš když napíšeš"mě se do toho nechce"???
Napiš co jsi pro to udělal?
Nic.
Tak seď a čekej,on ti někdo poradí když tobě se do toho nechce.
Ach jooo!!!
KONEC.

slávista
Registrace: 11/2010

Zvláštní, ta lidská lenost.

Lvan
Registrace: 7/2014

Nechce se mi do toho, protože to dělám pro celou rodinu, každej má jinou TV a když ti to někdo přemaže, tak se mi do toho opravdu nechce. Na druhou stranu mi zřejmě nic jiného nezbude, protože míra vstřícnosti je zde celkem nízká.

Kodl1

stále jsem nepochopil - Je to asi 5 klikknutí na DO. To chceš všechny programy jak mám já seřazený nebo co vlastně chceš , ale to není 5x kliknout do počítače když jich je asi 100 -120 programů . :laughing:

standa111

Ale jde, je to v nastavení - nastavení TV - pak přesně nevím, nejsem tam, ale myslím, že je to 5 položka - export seznamu, je to předposlední položka - export na USB. Díky za tvoji snahu.

Kodl1

standa111

CO CHCE?Chce aby mu to tady někdo polopaticky napsal-bod1-až bod 20.Jak to udělat-on totiž asi nemá návod,možná že to v něm není, ja takovou blbou tv nemám.
Protože proč se snažit.
Tak raději bude čekat až mu někdo poradí/možná/a eště se mu nelíbí že je tu malá vstřícnost.
A ZA CCA 10h absolutní žádná snaha něco hledat, akorát zástupní problémy-nechce se mi.Akdyž se mu do toho nechce tak proč vznáší dotaz?
A když se mu nechce-tak ať si poradí sám nebo ať jde do hospody tam mu poradí když mu to tady nevoní vstřícností.

fitipaldi
Registrace: 4/2011

http://www.p4c.philips.com/cgi-bin/dcbint/cpindex.pl?ctn=46PFL5007K/12&slg=CS&scy=CZ zde máš návody - Uživatelská příručka v češtině , Stručný návod k rychlému použití v češtině , Software a ovladače
. atd. R^

standa111

ADRESU ----- http://www.p4c.philips.com/cgi-bin/dcbint/cpindex.pl?ctn=46PFL5007K/12&slg=CS&scy=CZ ---- Jsem dal do seznamu .cz úplně nahoře do řádky vedle šipek a funguje to , R^

standa111

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra