Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Linuxové přijímače

problem s optibox gekko hd

Ahojte ....mam problem s prijimacom optibox gekko cable hd. Doteraz fungoval normalne. Akonahle som ho premiestnil do inej izby tak odvxbtedy nejde obraz. Vypisuje mi ze ziadne AV. Signal je OK. Nasledne som prijimac vyskusal v povodnej izbe a ani am uz nejde. Stale mi vypise ze ziadne AV. Uz som ho aj vyresetoval, zmenil rozlisenie a nic nepomohlo. Vedeli by ste mi nejako pomoct? Vopred vdaka.

tibire
Registrace: 9/2007
Odpověď v diskusním vlákně

RE: problem s optibox gekko hd

Když jsi ho připojoval/odpojoval byl bez proudu ?? :)))

AmikoAlien8900/GM Unibox 2

bigj
Registrace: 1/2009

tovarni nastaveni a znovu proladit kanaly

milanm
Registrace: 3/2006

Ked som ho zapajal tak samozrejme ze bol bez prudu. Tovarenske nastavenia som skusal a nepomohlo...nenasiel ani jeden kanal ..tak som nacital kanaly z usb kluca. Sila signalu a aj kvalita je ok. Nechapem :-(

tibire

tak ho dej do tovarniho nastaveni a bez odzkouset naladeni programu k sousedovi kdyz to nejde v tve zasuvce a jeho prijimac vyzkousej treba u sebe, nebo si jednoduse nekoho pozvi. tahani zaloh a settingu z usb neni vzdycky to NEJ (samozrejme nejjednodussi ano)

milanm
Registrace: 3/2006

Takze prijimac bol vypnuty asi tri dni ...nasledne som ho zapokil znovu. Obraz zvuk vsetko fungovalo ale asi po hodine znova cierny obraz a vypise ze ziadne AV

tibire

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra