Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Zkušenosti

Mimo misu: Google Crome nechce nabehnúť

V poslednej dobe sa mi Google Crome otvorí len po reštarte počítača. Internet Explorer ide dobre. V čom môže byť problém? Mám Vistu a dlho to dobre fungovalo. Vymazal som Crome a znova natiahol, no zlepšenie žiadne.

Karner
Registrace: 3/2010
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Mimo misu: Google Crome nechce nabehnúť

Nestačí to len vymazať, treba to odinštalovať.... R^

dano01
Registrace: 11/2008

Zákeřných virů se jen tak nezbavíš, myslím tím také viry co vytváří samotný microsoft.

člověk
Registrace: 3/2006

největší virus jsou ty Visty

Kdo to umí, ten to dělá. Kdo to neumí dělat, ten to učí. Kdo to neumí učit, ten to řídí.

kahuda
Registrace: 3/2008

Nyní jsem si uvědomil že se nejedná o vir, ale o počítačový virus! Aby mě někdo nechtěl upálit za kacířské zneužití českého jazyka. :-/

člověk

Ja mam Vistu naistalovanu od r. 2009 a ani raz mi nespadla a ani raz modra smrt... Som s nou absolute spokojny a mam pritom Intel CoreI7 a upgrade grafiky a ssd diskov uz 2 krat Vista, ze je zly system je mytus takych kvazi odbornikov ako si Ty !!!

Zgemma H9 Combo, Multiboot: STARTUP_1 az 4: PKT Hyperion 8,PurE2 v6.3,OpenESI 9.0,OpenHDF 6.4, Parabola offset 85 cm, motor Powertech DG 380S speedy, IBU Twin + TV JVC LT-65VAQ8235

Miko
Registrace: 1/2006

Ani mne Vista ešte nepadla, iba Google Crome blbne. Keby som mal vírus, hneď by mi to antivírový program ohlásil. Už som to zažil. Teraz mám dojem, že Crome blokuje práve Windows Defender alebo Avast. Prečo ale po reštarte Crome naskočí?

Karner

@miko

ok, je to tvůj názor a já ti ho neberu

Kdo to umí, ten to dělá. Kdo to neumí dělat, ten to učí. Kdo to neumí učit, ten to řídí.

kahuda
Registrace: 3/2008

http://translate.google.co.uk/translate?hl=sk&sl=en&u=https://support.google.com/websearch/answer/8091%3Fhl%3Den&prev=/search%3Fq%3Dchrome%2Bmalware%2Bbrowser%26espv%3D2%26biw%3D1097%26bih%3D539 skus ci tam nemas nejaku prasrnu :)))

borsalino
Registrace: 11/2008

„ Keby som mal vírus, hneď by mi to antivírový program ohlásil“

To si vážně myslíš?
Většina antivirových programů na virus microsoft 100% nijak nereaguje. Reaguje většinou pouze na konkurenci v jakékoliv podobě, nebo se pouze zviditelňuje aby bylo očividně jasné že není v OS k ničemu. Netvrdím že všechny antiviry jsou k ničemu a nic nenajdou. Zní to blbě, ale je to tak.
Zrovna tak mohu napsat že již léta úspěšně používáme jako druhý PC Win XP bez jakéhokoliv antiviru, bez jakékoliv aktualizace a problém není. Nutno dodat, že je používán tak cca jednou do měsíce, když mě děvčata nepustí k PC č1.

člověk

Keby otvoreniu Google Crome bránil vírus, nedal by sa otvoriť ani po reštarte počítača, lebo súbor .exe by bol navždy prepísaný.

Karner

Skontroluj si miesto na disku a či nemáš niekde kvótu pre ukladanie aplikačných dát. Chrome po čase dosť nabobtná, záleží na nastavení cache. Ja by som to odinštaloval, resetoval PC a potom znova nainštaloval. Nehrabal si sa v user%user%AppDataLocalGoogleChrome ... ?

Samsung UE32T5372 * DENON RCD-M39 * Technisat Digitradio 10 IR * NAS

Dusan
Registrace: 9/2004

Pre istotu som Chrome odinštaloval a znova nainštaloval. Išlo pokým som ho nezavrel. Potom už po kliknutí naň viac nenaskočilo.

Karner

zkus

obnovu systému k datu kdy to išlo ?

:O

tonek
Registrace: 1/2009

Ako a kde nájdem bod obnovy? - ešte som to nerobil.

Karner

Ako a kde nájdem bod obnovy? - ešte som to nerobil.

No ty jsi mi to počítačový viruoz když ani nevíš kde je bod obnovení. Tak já to už věděl v 93 před 21 lety když jsem mněl první PC . Kup si lego a skládej ho a nehrab se do PC když tomu nerozumíš. :lookaround: :lookaround:

satak

Keďže som doteraz nemal problém s počítačom, nezaujímal som sa o bod obnovy. Ani doktorovi nejdem, keď mi nič nie je, ty mudrlant.

Karner

viruoz

se narodil s klávesnicí pod paží a mimo machrování neumí nic

Rv

já s PC také zápasím ale vyhledávač třeba na seznamu je velmi dobrý nenamyšlený pomocník.

ten ti třeba řekne:Jděte do nabídky Start, zvolte Všechny programy , Příslušenství , Systémové nástroje , Obnovení systému.

a mnohem více než já ...( také Vista bude asi jinak ???)

tak ať se daří !

R^

http://skriptovijoe.blog.cz/1203/obnova-systemu-windows-vista

http://www.auroton.cz/sites/auroton.local/files/MS%20W-vista-obnova.pdf

tonek
Registrace: 1/2009

Už som skúsil obnoviť systém, no nič sa nezmenilo. Asi mám preplnený disk. Povyhadzujem a uvidím, možno to zaberie.

Karner

Len tak pre zaujímavosť, možnosť obnovenie systému bola pridaná až vo Windows Me v roku 2000... Na starom PC/AT386 s Windows 3.1, mimochodom doteraz funkčný, z roku 1993 sa dalo zálohovať jedine na 3,5" diskety a až vo verzii Windows 3.11 na CD ROM disky...

DM9204K Dual FBC DVB-S2X Multistream+2xDVB-S2X+DVB-T2/C,DM9004K Dual DVB-S2X Multistream,ARMTBS2910+TBS5925USB,Datacomp Arion i7 Turbo 5,4GHz,RAM 64 GB,SSD 2TB+TBS6903X Dual DVB-S2X Prof,Fuba DAA110A IBU Twin,DG380S = 60°E-34,5°W,Fuba DAA850 4xIBU Twin.

Maneto
Registrace: 9/2010
Galerie: Maneto

Na disku mám ešte voľných 4,8 GB. Bude to stačiť na spustenie Google Chrome?

Karner

Keď máš Google Chrome nainštalovaný, tak na jeho spustenie, pokiaľ na HDD nebudeš nič sťahovať, ti stačí aj 2 GB. Ak ti prehliadač blokuje operačnú pamäť počítača a chceš ho rozhýbať, zatlač kombináciu kláves Shift+Esc, zobrazí sa správca úloh, v ktorom zistíš koľko systémových prostriedkov čerpá ktorá konkrétna karta. Vypnutím zvolených procesov môžeš operačnú pamäť uvoľniť. Vypnúť môžeš aj nepoužívané zásuvné moduly, ktoré zostali v RAM-ke.
Môžeš tiež zvýšiť výkon systému použitím funkcie ReadyBoost na vhodnej USB flash s kapacitou aspoň 4 GB. ;)

DM9204K Dual FBC DVB-S2X Multistream+2xDVB-S2X+DVB-T2/C,DM9004K Dual DVB-S2X Multistream,ARMTBS2910+TBS5925USB,Datacomp Arion i7 Turbo 5,4GHz,RAM 64 GB,SSD 2TB+TBS6903X Dual DVB-S2X Prof,Fuba DAA110A IBU Twin,DG380S = 60°E-34,5°W,Fuba DAA850 4xIBU Twin.

Maneto
Registrace: 9/2010
Galerie: Maneto

Tak už vidím, kde je problém... stránkovací súbor už Chrome nepustí, pretože je málo miesta. Chrome može mať aj 2GB dát do vyrovnávacej pamäte a systém si chráni svoje prostriedky. Doporučujem teda začať s čistením disku - dočasné súbory, zbytočné programy, dáta atď... Občas je dobré robiť údržbu systému.

Samsung UE32T5372 * DENON RCD-M39 * Technisat Digitradio 10 IR * NAS

Dusan
Registrace: 9/2004

odinštaluj...skus SUPERBIRD.../na - stah.j, - je rychly a nesledovaný", na niekt.str. ukaže star. browser, to zruš a ideš... R^ :)

Vu+ZERO4k,STAB HH100, par.Famaval 80, LnB-IBUTWIN, NORDIX-koax, LEDTVSONY, LEDTVHITACHI4k,NEO QLED Samsung TV 65",SKYWORTH ITV/...X98 ITV,

mat
Galerie: mat

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra