![]() |
|
Nex karta jednorázový příspěvekProsím máte taky zkušenosti se Skylinkem , že musíte zaplatit OD SRPNA-ŽÁŘÍ jednorázový příspěvek na rok 1188 kč místo měsíční pladby příkazem nebo Sipem za NEX KARTU ? Já platím 2 roky NEX KARTU PŘÍKAZEM trvalým v bance každý měsíc ( nedavno jsem ji navyšoval o 10-20 kč ) syn má SIPO ( PLATÍME TO UŽ ASI 2 ROKY ) , TED NÁM POSLAL Skylink SMS , že to nejde takhle platit ani Sipem . Tak jsem jim zavolal a vůbec ji nezajímalo zdali to platím 2-3 roky , nebo jsem nový posluchač , zkrátka za NEX KARTU se bude platit jednorázově od ZÁŘÍ nebo to vypnou , takle semnou spojovatelka se bavila .Oba máme balíček KOMBI 4 ROKY .Prosím jaké máte s tím zkušenosti poslední dobou.Ted MÁM ZAPLACENO DO KONCE SRPNA a pak už tyto pladby - PŘÍKAZ A SIPO a podobný nevemou a vypnou NEX KARTU . :laughing: |
amater3389
Registrace: 7/2012 Příspěvků: 482 |
![]() |
|
RE: Nex karta jednorázový příspěvekJe to karta NEXT a píše se platba, nikoliv pladba. A zkušenosti mám takové, že jsem si z původních 3 karet zaplatil jen serpo na kartě jediné a mé peníze nechávám u Cyfry a Freesatu. |
bretah
Registrace: 9/2012 Příspěvků: 5 290 |
![]() |
|
RE: Nex karta jednorázový příspěvekja to resil +- 14 dni dozadu platil jsem kombi+next kazdej mesic a pak uz ta nextka sla jenom na rok do predu.Na mejla mne odpovedeli ze uz se to mesicne neda jenom na ten rok tak jsem je poslal do riti a dneska uz se rodice divaji na pozemak a nijak jim to nevadi kdyz se Skylinku nelibi ze jim posilam mesicne pres 4 stovky tak uz jim neposilm nic a veskera akcni nabidka do mejlu od nich jde rovnou do spamu:laughing: |
tanabe
Registrace: 7/2010 Příspěvků: 1 806 |
![]() |
|
RE: Nex karta jednorázový příspěvekjj, proc jim davat penize kdyz je nechteji? |
chocholos
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 1 460 |
![]() |
|
RE: Nex karta jednorázový příspěvekamater3389@ To si neumíš nasdílet jednu kartu? :DKdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.
|
PoldaS
Registrace: 1/2010 Příspěvků: 5 822 |
![]() |
|
RE: Nex karta jednorázový příspěvekBohužel ne . Poživám ji v několika přístrojích jak doma ,tak na chatě , atd. někdy i na cestách . Jenom , že se tu povídalo v diskuzi , že na starý karty NEX (PRO bretah NEXT - víš že mi je to ůplně jedno ) kdo platí několik let sipo nebo příkazem , atd, se to nevztahuje . Jen prý na nový adepty , který musí už poplatek jednorázově na rok platit a přitom to není pravda . O peníze mi nejde jen o bordel Skylinku proč to neřeknou najednou . Před měsícem jsem musel navýšit platbu , ted zase změnit platbu na jednorázový poplatek za rok ,co bude zase za měsíc ? Jak to mám udělat , když se nebudu půl roku koukat NA DRUHOU KARTU třeba - hlavně , že mají zaplaceno !!!!!( Jen kdyby to bylo obráceně ) Za chvíli se jim na to ..... RvTrochu slušnosti-OK? Text zeditoval moderátor petr33. Datum editace: 25.07.2014, 16:03.39
|
amater3389
Registrace: 7/2012 Příspěvků: 482 |
![]() |
|
RE: Nex karta jednorázový příspěvekMáš si vzít freesat, tam ti další karty dávaj za stovku, někdy i za půlku. U Skylinku holt nevíš dne ani hodiny, kdy zase něco zdraží.Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.
|
PoldaS
![]() |
|
RE: Nex karta jednorázový příspěvekDali to vědět předem? Dali. Fascinuje mě, jak lidé rádi platí bance a nebo poště za poplatky, než aby to zaplatili jednorázově. Na druhou stranu...U Freesatu je fajn, že dávají slevu při platbě SIPEM a nebo za elektronický výpis. |
DVBT1
Registrace: 5/2012 Příspěvků: 1 774 |
![]() |
|
RE: Nex karta jednorázový příspěvekPoldaS: U čerpací stanice, v supermarketu...víš, kolik příště zaplatíš??? Když informují předem, je to špatně, když neinformují, tak je to také špatně...Víte, co chcete? |
DVBT1
![]() |
|
DVBT1Ježiši kriste no toto sa neda čitat..chlapče chod von je pekne prečo reaguješ na všetko a na všetkych. Čo si internetový invalidPravým dôvodom toho, prečo Ťa niekto neznáša a ohovára je to, že my mame niečo, čo ty nikdy mať nebudes,Bohusu.
|
Born
Registrace: 2/2014 Příspěvků: 481 |
![]() |
|
RE: Nex karta jednorázový příspěvekVždyť jsem pochválil tvoji modlu Freesat. Ale jsem rád, že mi zachováváš přízeň. |
DVBT1
![]() |
|
RE: Nex karta jednorázový příspěvekpozor na zdravie beres to tu strasne vazne hlavne skylink. Tvoj zivot je len klaves a tv. Pozor aby si neprirastol ku klavesnici.Pravým dôvodom toho, prečo Ťa niekto neznáša a ohovára je to, že my mame niečo, čo ty nikdy mať nebudes,Bohusu.
|
Born
Registrace: 2/2014 Příspěvků: 481 |
![]() |
|
RE: Nex karta jednorázový příspěvekDVBT1@ Zaplatím jenom tolik, kolik budu chtít zaplatit.Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.
|
PoldaS
![]() |
|
RE: Nex karta jednorázový příspěvekNeviem odkial vyhrabava Skylink tie holky-operatorky, su drze ako plostice, a pritom robia za dve ecka na hodinu, chuderky :laughing: :laughing: :laughing: A next sa plati naraz. |
Traky
Registrace: 8/2013 Příspěvků: 773 |
![]() |
|
RE: Nex karta jednorázový příspěvekFreesat 2 karty za 199 :D.Pravda je ze ty opny na skylinku jsou nejake nechutne drze :( par zakazniku mi o tom referovalo. Ze CATV jsem presedlal do IPTV a jsem za to rad :D
|
linuxik
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 363 |
![]() |
|
linuxiklinuxik kolik tam máš hd programů |
satman1
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 4 109 |
![]() |
|
![]() |