Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Nex karta jednorázový příspěvek

Prosím máte taky zkušenosti se Skylinkem , že musíte zaplatit OD SRPNA-ŽÁŘÍ jednorázový příspěvek na rok 1188 kč místo měsíční pladby příkazem nebo Sipem za NEX KARTU ? Já platím 2 roky NEX KARTU PŘÍKAZEM trvalým v bance každý měsíc ( nedavno jsem ji navyšoval o 10-20 kč ) syn má SIPO ( PLATÍME TO UŽ ASI 2 ROKY ) , TED NÁM POSLAL Skylink SMS , že to nejde takhle platit ani Sipem . Tak jsem jim zavolal a vůbec ji nezajímalo zdali to platím 2-3 roky , nebo jsem nový posluchač , zkrátka za NEX KARTU se bude platit jednorázově od ZÁŘÍ nebo to vypnou , takle semnou spojovatelka se bavila .Oba máme balíček KOMBI 4 ROKY .Prosím jaké máte s tím zkušenosti poslední dobou.Ted MÁM ZAPLACENO DO KONCE SRPNA a pak už tyto pladby - PŘÍKAZ A SIPO a podobný nevemou a vypnou NEX KARTU . :laughing:

amater3389
Registrace: 7/2012
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Nex karta jednorázový příspěvek

Je to karta NEXT a píše se platba, nikoliv pladba. A zkušenosti mám takové, že jsem si z původních 3 karet zaplatil jen serpo na kartě jediné a mé peníze nechávám u Cyfry a Freesatu.

bretah
Registrace: 9/2012

ja to resil +- 14 dni dozadu platil jsem kombi+next kazdej mesic a pak uz ta nextka sla jenom na rok do predu.Na mejla mne odpovedeli ze uz se to mesicne neda jenom na ten rok tak jsem je poslal do riti a dneska uz se rodice divaji na pozemak a nijak jim to nevadi kdyz se Skylinku nelibi ze jim posilam mesicne pres 4 stovky tak uz jim neposilm nic a veskera akcni nabidka do mejlu od nich jde rovnou do spamu
:laughing:

tanabe
Registrace: 7/2010

jj, proc jim davat penize kdyz je nechteji?

chocholos
Registrace: 11/2007

amater3389@ To si neumíš nasdílet jednu kartu? :D

Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.

PoldaS
Registrace: 1/2010

Bohužel ne . Poživám ji v několika přístrojích jak doma ,tak na chatě , atd. někdy i na cestách . Jenom , že se tu povídalo v diskuzi , že na starý karty NEX (PRO bretah NEXT - víš že mi je to ůplně jedno ) kdo platí několik let sipo nebo příkazem , atd, se to nevztahuje . Jen prý na nový adepty , který musí už poplatek jednorázově na rok platit a přitom to není pravda . O peníze mi nejde jen o bordel Skylinku proč to neřeknou najednou . Před měsícem jsem musel navýšit platbu , ted zase změnit platbu na jednorázový poplatek za rok ,co bude zase za měsíc ? Jak to mám udělat , když se nebudu půl roku koukat NA DRUHOU KARTU třeba - hlavně , že mají zaplaceno !!!!!( Jen kdyby to bylo obráceně ) Za chvíli se jim na to ..... Rv

Trochu slušnosti-OK?
Text zeditoval moderátor petr33. Datum editace: 25.07.2014, 16:03.39

amater3389
Registrace: 7/2012

Máš si vzít freesat, tam ti další karty dávaj za stovku, někdy i za půlku. U Skylinku holt nevíš dne ani hodiny, kdy zase něco zdraží.

PoldaS

Dali to vědět předem? Dali. Fascinuje mě, jak lidé rádi platí bance a nebo poště za poplatky, než aby to zaplatili jednorázově. Na druhou stranu...U Freesatu je fajn, že dávají slevu při platbě SIPEM a nebo za elektronický výpis.

DVBT1
Registrace: 5/2012

PoldaS: U čerpací stanice, v supermarketu...víš, kolik příště zaplatíš??? Když informují předem, je to špatně, když neinformují, tak je to také špatně...Víte, co chcete?

DVBT1

DVBT1

Ježiši kriste no toto sa neda čitat..chlapče chod von je pekne prečo reaguješ na všetko a na všetkych. Čo si internetový invalid

Pravým dôvodom toho, prečo Ťa niekto neznáša a ohovára je to, že my mame niečo, čo ty nikdy mať nebudes,Bohusu.

Born
Registrace: 2/2014

Vždyť jsem pochválil tvoji modlu Freesat. Ale jsem rád, že mi zachováváš přízeň.

DVBT1

pozor na zdravie beres to tu strasne vazne hlavne skylink. Tvoj zivot je len klaves a tv. Pozor aby si neprirastol ku klavesnici.

Pravým dôvodom toho, prečo Ťa niekto neznáša a ohovára je to, že my mame niečo, čo ty nikdy mať nebudes,Bohusu.

Born
Registrace: 2/2014

DVBT1@ Zaplatím jenom tolik, kolik budu chtít zaplatit.

PoldaS

Neviem odkial vyhrabava Skylink tie holky-operatorky, su drze ako plostice, a pritom robia za dve ecka na hodinu, chuderky :laughing: :laughing: :laughing: A next sa plati naraz.

Traky
Registrace: 8/2013

Freesat 2 karty za 199 :D.
Pravda je ze ty opny na skylinku jsou nejake nechutne drze :( par zakazniku mi o tom referovalo.

Ze CATV jsem presedlal do IPTV a jsem za to rad :D

linuxik
Registrace: 5/2006

linuxik

linuxik kolik tam máš hd programů

satman1
Registrace: 9/2010

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra