![]() |
|
Fajnrock tv a Spartak .tvJe hlupe, ked si obcania Slovenska a Ceskej republiky nevedia naladit vsetky ceske a slovenske tv programy.Chyba mi napr. cs film, kino cs, doku cs.Ale kvoli delegatom v parlamente v oboch guberniach su zakony, ake su. |
majky
Registrace: 1/2012 Příspěvků: 202 |
![]() |
|
re system.Tieto dve stanice su inak SUPER. |
majky
![]() |
|
RE: Fajnrock tv a Spartak .tvCelé Slovensko je zvedavé na nejaký nezmyselný a vrcholne nekvalitný trnavský futbal...To vieš že áno! :laughing: |
Cage
Registrace: 11/2012 Příspěvků: 298 |
![]() |
|
CageTy si asi nevidel trnavsky futbal? Ktorý klub na slovensku sa tym može pochvalit, že ma vlastnu TV? Žiaden. Tak skludni hormon a onanuj nad niektorým iným klubom.Trnava ma svoju históriu, stavia sa závratným tempom novy štadion, o čom ine kluby len snivaju na Slovensku včetne paštekárov z BA......Pravým dôvodom toho, prečo Ťa niekto neznáša a ohovára je to, že my mame niečo, čo ty nikdy mať nebudes,Bohusu.
|
Born
Registrace: 2/2014 Příspěvků: 481 |
![]() |
|
re. repHlavne som myslel fajnrock tv. |
majky
![]() |
|
re.resp.Uz onedlho sa tu vyroji spusta ceskych klubovych tv, len aby oni, cesi neboli za slovakmi. |
majky
![]() |
|
RE: Fajnrock tv a Spartak .tvPosledná známa a dokladovaná kvalita trnavského futbalu je už len z časov Adamca, Dobiáša a Kunu a iných z toho kádra. Inak o nejakej súčasnej "kvalite" je presvedčená len tá banda nevychovaných spratkov na trnavskom štadióne. A Ty si tu môžeš nahovárať čo len chceš... ;) |
Cage
![]() |
|
RE: Fajnrock tv a Spartak .tvTy voeeee ted se tu začnou Slováci na české parabole.cz hádat kdo má lepší stadion a klub.To už je fakt síla. |
pat
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 3 108 Galerie: pat |
![]() |
|
co je, svede.Pise sa tu o o tv staniciach, nie o o stadionoch, nezer ten heroin. |
majky
![]() |
|
re. resfr.Je to smutne, ked administrator. odrovna niekoho, kto chce povedat nieco k veci, a Prazakov sa to netyka. |
majky
![]() |
|
hele jánošíkuUž to Tvoje vlákno o hov***ně o nějaakých gubernátorech,parlamentu a zákonech svědčí že jsi rozumu moc nepobral.Běž se vyplakávat jinam. |
pat
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 3 108 Galerie: pat |
![]() |
|
CageAj ty podobne tu možeš pisať čo chceš. Ja viem svoje o bývalej kvalite a sučasnejSpartaka, ktorá sa opať za Jarábka spamatáva. Čiže tvoj nazor ti neberiem ja mam iný a nie len ja. Škatulkuješ par výrastkov ale to nie su fans ,ani klub. To je v každom klube na celom svete. ;)Pravým dôvodom toho, prečo Ťa niekto neznáša a ohovára je to, že my mame niečo, čo ty nikdy mať nebudes,Bohusu.
|
Born
![]() |
|
Klidek,,Prazaci , tem je hej, drz pi ku a sedlaj, ty (nevhodné slovo)e. |
majky
![]() |
|
hackermoj rodny list je 1254879¨56 |
majky
![]() |
|
BornEšte máme v živej pamäti ako sa údajne "kvalitný" trnasvský manšaft zachraňoval v prvej lige v poslednom kole v Prešove v roku 2013. Kvalita sa určite "výrazne" zmenila... :laughing: :laughing: :laughing: |
Cage
![]() |
|
CageTo určite sa zmenila je rok 2014. Vidim že sleduješ historiu nie sučastnost. A to je možno chyba tvoja.Kluby v slovenskej lige nie su ine. :)Pravým dôvodom toho, prečo Ťa niekto neznáša a ohovára je to, že my mame niečo, čo ty nikdy mať nebudes,Bohusu.
|
Born
![]() |
|
RE: Fajnrock tv a Spartak .tvod RS a zbabraného titulu som nebol na TT futbale....no včera Dukla : Ostrava, bieda velika.... Rv :bigeyes:Vu+ZERO4k,STAB HH100, par.Famaval 80, LnB-IBUTWIN, NORDIX-koax, LEDTVSONY, LEDTVHITACHI4k,NEO QLED Samsung TV 65",SKYWORTH ITV/...X98 ITV,
|
mat
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 2 064 Galerie: mat |
![]() |
|
pat...na všetkých forach si poosieral vu plus. mal si ho skôr ako bol v predaji a ešte si stihol vymeniť aj niekolko image, a to všetko v ten istý deň a ešte si ho stihol aj predať.vyzerá to tak , že večerník máš prečítaný skôr ako ho vydavateľ vytlačil.vusolo 4 K . blackhole 3.0.8.
|
oneeeee
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 7 489 |
![]() |
|
RE: Fajnrock tv a Spartak .tvCo cakate od potetovanych, navonavkovanych zcipalov, co chcu miliony za to , ze trafi branu ??? To este nehovorim, ze da aj gol, to je este daleko od trafenia aspon priestoru brany. :laughing:Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
Fajnrock tv a Spartak .tvZatvarame kram,rozdame letne pobyty :-)Octagon 8008 mini
Karty SKY DE, Skylink
Astra 19.2E,23.5E,Thor 0.8W
|
Mego
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 964 |
![]() |
|
![]() |