![]() |
|
Skylink - výpadkyDnes celý večer výpadky, teď už to nejede vůbec. Přitom nikde bouřka, signál 98%. Má někdo stejný problém?DVB-T: 135Kč (ČT)
sledovani.tv: 0Kč (v síti partnera)
|
Suarez
Registrace: 5/2012 Příspěvků: 50 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 38 | |
![]() |
|
jaký máššrot? s 98% R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 394 |
![]() |
|
@pierrepetrSi zabil! :laughing: :laughing: :laughing: |
Traky
Registrace: 8/2013 Příspěvků: 773 |
![]() |
|
RE: Skylink - výpadkyA co kvalita signálu, kolik % ? |
CES
Registrace: 4/2007 Příspěvků: 4 385 |
![]() |
|
RE: Skylink - výpadkyDnes večer to jde bez problémů i při bouřce.....hledej chybu u sebe! |
Tondach
Registrace: 3/2004 Příspěvků: 1 537 |
![]() |
|
pre každů robotu nám treba odborníkov.....byla parabola seřízena dle příslušné měřící techniky....??? a nemyslím tím multimetr ( a takoví vykukové mezi rádoby-montážníky jsou )DVB-S/S2 ( E-85 /28,5/23,5/19,2/13/ ), DVB-T/T2 ( Žižkov,Ládví,Cukrák,Černá hora,Buková hora, Ještěd, Jablonec,Sněžné jámy (PL),
|
pigfucker
Registrace: 5/2008 Příspěvků: 554 |
![]() |
|
RE: Skylink - výpadkyV dobách,kdy o žádných měřácích nebylo ani vidu,ani slechu,jsem digitálním milivoltmetrem měřil AGC v receiveru NOKIA SAT1202.Měření bylo poměrně přesné,ale uznávám,že tehdy nebyla modulace 8PSK.To jen tak na odlehčení v okurkové sezoně.Nejjednodušší řešení i toho nejsložitějšího problému bývá zpravidla to nejlepší.
|
táhlovej
Registrace: 3/2005 Příspěvků: 1 264 |
![]() |
|
okurkyže o něčem nevíš neznamená že to není, a to AGG je zpožděné tak že nepřesnéto jen tak že já raději rajčata. :))) R^ |
tonek
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 6 117 |
![]() |
|
RE: Skylink - výpadkyJá tím měl na mysli naměřený rozdíl několika desetin V mezi jednotlivými transpondéry - na rozdíl od dnešních receiverů,kdy úrovně signálu na většině transpondérů na těch "bramborometrech" jsou stále stejné.Nejjednodušší řešení i toho nejsložitějšího problému bývá zpravidla to nejlepší.
|
táhlovej
Registrace: 3/2005 Příspěvků: 1 264 |
![]() |
|
RE: Skylink - výpadkyTondach ne všude je stejna intenzita bourkove oblacnosti a deste a tak se muze projevovat problém s vypadky u každého jinak. Predpokladam samozrejme, ze je parabola dobře serizena, ale i 80 cm parabola je při silne bource malo. |
HYPER
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 10 667 |
![]() |
|
@HYPERTazatel ovšem napsal, že u něj žádná bouřka není, takže ať už Tondach napsal, že mu to jelo v tu dobu i při bouřce, tak jen zdůraznil, že je problém na straně příjmu u tazatele. |
pecou
Registrace: 7/2009 Příspěvků: 221 |
![]() |
|
SolvedDnes zatím bez problémů, chyba byla samozřejmě na straně Skylinku.DVB-T: 135Kč (ČT)
|
Suarez
![]() |
|
táhlovejmotor mám taky ...ale i když nerad poučuji tak těch několik (neznatelných ) milivolt je důkazem že "zpožděné " AGG ,česky AVC (nemá to nic společného s časem !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) pro nízké úrovně signálů se nemění s úrovní přijímaného signálu (z důvodů ŠUMOVÝCH).... takže to samé jako bramborgrafy ! :O :lookaround: R^ |
tonek
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 6 117 |
![]() |
|
Suarez"chyba byla samozřejmě na straně Skylinku"já výpadky neměl,tak asi koukáš na jiný šítling R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
SuarezKdyž byla teda chyba na straně Skylinku, proč nebyla i u jiných? Chyba na straně Skylinku samozřejmě NEBYLA! |
Tondach
Registrace: 3/2004 Příspěvků: 1 537 |
![]() |
|
RE: Skylink - výpadkyU mě chyba určitě nebyla - viz. první příspěvek. Když kvůli kódování blbnuly nahrávky taky to dělalo pár lidem. "Zázračně" se to opravilo až jsem chtěl vrátit peníze a pohrozil podnětem na ČTU. Koukám, že tady někteří asi dělají na heplince Skylinku: "my nic, všechno je špatně u vás" :)))DVB-T: 135Kč (ČT)
|
Suarez
![]() |
|
SuarezTo už se řešilo. Pořiď si přijímač co na to má a nebo modul. A budeš mít po problémech |
satman1
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 4 109 |
![]() |
|
RE: Skylink - výpadkyJak víte, mate věštící koule ,jaký má tazatel sat.prijimač nebo zda nema i modul?Neříkej vždy co víš, ale vždy se snaž vědět co říkáš.F.Bacon
|
Magicial
Registrace: 11/2011 Příspěvků: 615 |
![]() |
|
RE: Skylink - výpadkymě Skylink vypadne taky při větším děšti nejdříve HD ( hlavně od přeladěný únor myslím 2014 se to více projevuje ) pak i SD jinak to jede . OK .Ta doba na kostičkování obrazu je tak nastejně jako u DIGI TV kterou stále taky mám a mohu porovnat . Nejvíce vydrží DVB-T , bouřka kroupy KDY SKYLINK, DIGI TV DÁVNO NEJDE a DVB-T JDE JAK Z PRAKU .Mám 85 cm parabola GIBERA a soused který dělá u firmy se satelity má firemný přístroj s LCD displejem na laděný družic víc o něm nevím co je to za typ , tak mi 1-2x za rok zkontroluje obě paraboly zadarmo ( pivo) R^ |
standa111
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 1 753 |
![]() |
|
RE: Skylink - výpadkyKua a já jsem myslel, že únor byl vítězný. A on byl přeladěný. Staníku, nepřestávej. |
bretah
Registrace: 9/2012 Příspěvků: 5 290 |
![]() |
|
RE: Skylink - výpadkyPotvrdzujem, čo napísal Suarez.28.07.2014 v nočných hodinách mi ladenie zlyhalo pri ČT1 HD a RTVS HD (DVB-S2, 11934, V, 27500, 3/4, 8PSK). Po pár minutách to bolo v poriadku. |
neel21
Registrace: 7/2010 Příspěvků: 177 |
![]() |
|
TP TowercomuJe zasa momentálne KO :))) qvaliti 0% Rv Rv Rvže by v BA mali na Kamzíku Burku ???? |
PISTOK153
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 2 781 |
![]() |
|
PISTOK153co ti nejde,mě jede vše OK,ale za to může šítling R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
RE: Skylink - výpadkyto iste... Markiza HD plus cela frekvencia s STV, Doma, Dajto padla behom chvilky az na nulu, ostatne uplne OK, dokonca aj STV HD ide naplno. Za 5 minut zas OK, vsetko. |
quix
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 321 |
![]() |
|
než začnete flusatna šítling,koukněte se na meteoradarhttp://mapy.in-pocasi.cz/ R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
u mě taky vypadávali střídavěpak jsem zjistil,že to je teplem,tak jsem mašinku dal mimo stůl a výpadky jsou pryč.Ale zajimavá ,že hlavně Dajto a ještě 2 další |
korkoran
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 6 531 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 38 | |
![]() |
|
![]() |