![]() |
|
Skylink - výpadkyDnes celý večer výpadky, teď už to nejede vůbec. Přitom nikde bouřka, signál 98%. Má někdo stejný problém?DVB-T: 135Kč (ČT)
sledovani.tv: 0Kč (v síti partnera)
|
Suarez
Registrace: 5/2012 Příspěvků: 50 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 38 | |
![]() |
|
pierrepetrJestli to půjde tak dál,potom na Skylink budem potřebovat 100 cm parabolu. Dnes odpoledne jsem si na chvilku na test stojanu pohrál s 60 cm parabolou a 4,3° monoblockem. Příšel řádný mrak před bouřkou a ČT 24 napřímo LNB - kostičky, rozpad obrazu.Tak jsem v satu přehodil Dis. 1. na 13°E a 2. na 19.2°E, ""6°"" a natočil, no chodilo to v SD. Tak si udělejte úsudek, jak jsou 13,0°E a 19,2°E našlápnuty signálem o proti 23,5°E od Skylinku ?!?! :))) :laughing: :))) |
CES
Registrace: 4/2007 Příspěvků: 4 385 |
![]() |
|
CES.........jo to jsem taky zaregistroval asi kolem 17.30,zrovna jsem zapojil přijímač u zákazníka po opravě a výpadek,barandov jel,ale asi tak na 2 min. to vypadlo,tak jsem si oddychl,možná,než jsi to přehodil,tak to jelo R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 394 |
![]() |
|
RE: Skylink - výpadkyVčera večer v půl šesté byla šílená bouřka nad Prahou! Chvíli šlo ČT24 a ostatní ČT nešly, za chvíli se to vyměnilo, přesně podle toho, který uplink byl zrovna pod těžkým mrakem....přitom v Plzni bylo v tu chvíli jasno a nešlo to. Také na uplinky mají bouřky vliv, nesvádějte všechno furt na Skylink! Najděte si na netu server mapy.in-pocasi.cz a podívejte se na Prahu, než začnete blábolit nesmysly o Skylinku! |
Tondach
Registrace: 3/2004 Příspěvků: 1 537 |
![]() |
|
@CESJestli to půjde tak dál,potom na Skylink budem potřebovat 100 cm parabolu......Hmmm to Nepomože, Ja mám 120 cm parabolu a ani ťuk. :))) :))) :))) |
PISTOK153
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 2 781 |
![]() |
|
@ TondachMy neblábolíme nesmysli o Skylinku, ale informujeme sa že bude burka, šak ked to vypadne, tak vieme že to príde. :))) :))) :))) |
PISTOK153
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 2 781 |
![]() |
|
Včerajšia silná poobedňajšia búrka v Prahe, ČT KOVčera poobede (okolo 17:20) bola v Prahe silná búrka a zas samozrejme, nešiel TP ČT a ešte TP 12070/H. Rv 11895/V išiel bez problémov, uplink je tuším v Blave. Inak kvôli včerajšej silnej búrke v Prahe nešli ČT-ka v platenom DVB-T (slovenská Plustelka), viem to podľa toho, že vôbec nešiel teletext, inak vždy chodí. Takže evidentne to berú zo Skylinku. :8) |
PeterHumax
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 6 324 |
![]() |
|
PeterHumaxJeště to bylo trochu jinak...ve chvíli, kdy nešly programy ČT, tak ČT24 šlo, protože jejich uplink je jinde, za pár minut to bylo obráceně a nevíc nešlo nic z Primy a po několika minutách najednou šlo všechno! Klasická bouřka nad Prahou! Přitom já měl v Plzni úplně jasnou oblohu....a nic! |
Tondach
![]() |
|
PISTOK153Jestli to půjde tak dál,potom na Skylink budem potřebovat 100 cm parabolu......zrovna toto je nesmysl o Skylinku, nebo snad Skylink už může i za bouřky v Praze? |
Tondach
![]() |
|
TondachTu tiež nepršalo vtedy, ale stačila jedna silná búrka v Prahe a... Rv Človek aspoň vie, že kedy sa čerti nad Prahou preháňajú. :)) |
PeterHumax
![]() |
|
tak jsem siúdělal ůsudek o tom že v RK nic neví o uplinku a jeho případné diverzitě ! :8) |
tonek
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 6 117 |
![]() |
|
Aktuálne búrky nad Európouhttp://www.euclid.org/realtime.html Fajn stránka, vrelo odporúčam. |
PeterHumax
![]() |
|
RE: Skylink - výpadky@PeterHumax: stranka jaksi o nicem. navic to neni o bourkach, ale o blescich. na blesky je tu mnohonasobne lepsi stranka: http://www.lightningmaps.org/realtime?lang=en : a opravdu to funguje. sice to bere jen blesky do zeme ale kdyz ti to flakne 300metru od domu tak to tam vidis :)na opravdovy bourky je nejlepsi radar CHMU, ze kteryho vychazej i dalsi aplikace na gugl mapach aspol. ale ten ionizovanej mrak co je pro nas problem neuvidis ani na jedny z tedlech stranek. Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E
|
bublajs
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 8 830 |
![]() |
|
RE: Skylink - výpadkyV pondělí jsem si nechal firmou seřídit 3 antény (UPC,Skylink,19.2). Momentálně tady nad Ostravou prší. Jede všechno kromě Skylinku.Na ně je fakt asi třeba metrová parabola Rv Rv .Ralw |
ralw
Registrace: 1/2005 Příspěvků: 202 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 38 | |
![]() |
|
![]() |